Şimdi Ara

Huawei P60 Pro rekora koşuyor: Satışlar 12 milyonu aşabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bildiğiniz gibi Huawei, ABD tarafından ticari kara listeye alınmış ve firmanın 5G, Android işletim sistemi ve getirdiği özellikleri telefonlarda kullanması yasaklanmıştı. Ancak geçtiğimiz hafta tanıtılan 5G destekli Huawei Mate 60 ve Mate 60 Pro, teknoloji dünyasını şaşırtmayı başardı. Son gelen raporlar ise, özellikle Mate 60 Pro'nun yeni rekorlara koştuğunu gösteriyor. 



    Huawei geri mi dönüyor?



    Tanınmış pazar analisti Ming-Chi Kuo'ya göre Huawei Mate 60 ve Mate Pro'ya olan talep olağanüstü düzeyde. Öyle ki Huawei'nin 2023'ün ikinci yarısına yönelik sevkiyat planı, yüzde 20'lik muazzam bir artışla 5,5-6 milyon adete ulaştı. Yeni raporlar ise, yaklaşık 5 gün içinde 1 milyondan fazla Mate 60 Pro satıldığını ortaya çıkardı. 



    Bilmeyenler için Eylül 2022'de piyasaya sürülen Mate 50 Pro 4G, 12 ay sonra yaklaşık 2,5 milyon adetlik kümülatif sevkiyata ulaştı. Ekim 2020'de tanıtılan Mate 40 Pro 5G ise, aynı zaman diliminde yaklaşık 6 milyon satmıştı. Bu noktada Kuo, Mate 60 Pro 5G'nin ilk 12 ay içinde 12 milyon adedi aşacağı görüşünde.



    Ayrıca Bkz.Huawei'den yeni akıllı saat geliyor: 14 Eylül'de tanıtılacak



    Ayrıca Huawei'de yaşanan hareketlilik bununla sınırlı değil. Şirketin akıllı telefon sevkiyatlarının yıllık bazda yüzde 65 artış göstererek 2023'te toplam 38 milyon adede ulaşması bekleniyor. 2024 yılında ise bu rakam 60 milyona ulaşacak. Tabii ki bunun arkasında Mate 60 serisinin yer aldığını belirtelim. Dolayısıyla Huawei'nin dünya çapında en güçlü büyüme gösteren akıllı telefon markası olması bekleniyor. Peki sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Huawei kaybettiği pazar payını tekrar geri alabilir mi? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/09/05/huawei-mate-60-pro-5g-exceeds-expectations-shipments-to-surpass-12-million/







  • güzel telefon.

  • Ambargo yemese diğer markaları batıracaktı adamlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başlık p60, içerik mate 60

  • markayi ve modellerini seviyorum da, sirf urun Turkiye'de satsin diye ustu kapali manipulatif haber yapiyorsunuz gibime geliyor... hos suan mate 50 var piyasada mate 60 gelirmi gelmezmi onuda bilmiyorumda neyse...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiat -- 5 Eylül 2023; 17:51:24 >
  • symbiat kullanıcısına yanıt

    Şu konuda haklısınız. Evet Mate60 Pro hakkında konuşmak için erken fakat bu cihazın olayı 3 yıldır Kirin çip kullanamayan HUAWEI'nin küllerinden doğuşunu simgeliyor.


    Zaten Mate 60 Pro Çin dışında satışa sunulamayacak bile yoğun satışı sayesinde.


    Huawei yasaklardan önce en çok ürün satmayı başarmış marka idi çeyrek bazında. GMS ve TSMC yasakları firmayı çöktürdü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 6 Eylül 2023; 6:43:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep o trump yüzünden oldu tüm bunlar

  • 1.5 milyar nüfuslu ülkede herhangi bir satışın milyonlara ulaşması rekor kırması stoklarını tükenmesi vs aşırı olağan değil mi ??

  • Huawei P30 Pro kullanıyorum ilk defa bir Android telefonu 3 yıl kullandım. Çok memnun kaldım ve bir sonra ki telefonum Mate 60Pro+ olacak. Huawei eğer ambargo yemeseydi açık ara pazarda lider konumda olurdu.

  • Google gelmeden çöp.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.