Şimdi Ara

HUAWEI Watch Fit 2 Healt Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mesela evin içinde telefonumu odada bırakıp lavobaya gidiyorum, healt uygulaması ile saat arasındaki bağlantı kopuyor. o derece hassas maşallah... telefonumun yanına geldiğimde ise otomatik olarak bağlanmıyor, illa healt uygulamasını açıp bağlan demem gerekiyor. bu saçma sorunun çözümü hakkında yardımcı olursanız sevinirim. büyük bir şevkle aldım saati, valla bu bağlantı yüzünden illallah dedirtti.




  • Aynı cihazı kullanıyorum. Telefonum xiaomi 11t. Evin içinde bağlantı kopması sorunu kesinlikle yok en uzak odaya da gitsem sıkıntı olmuyor hatta sesli görüşme yaparken ses de kesilmiyor. İş yerinde bazen bağlantı koptuğu oluyor ama rahat bi on metre filan uzaklaşırsam bağlantı kopuyor. Bağlantı koptuğunda titreşim ve görsel olarak uyarıyor saat zaten. Tekrar yakınlaşınca da otomatik bağlanıyor. Bence sizin ya cihazda ya da kullandığınız telefonda sorun var.
  • Odadan odaya bağlantının kopması normal, her evin yapısı farklı, duvarlar sinyali oldukça sömürebiliyor. Bir de BLE sinyali genelde bu saatlerdeki, yani düşük güç diye biraz daha zayıf. Ama sıkıntı kopan bağlantının kendi kendisine gelmemesi. Bir güç tasarrufu ayarlarını ve izinlerini kontrol edin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.