Şimdi Ara

HyperX Cloud 2 Mikrofon Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HyperX Cloud 2 kulaklığımın mikrofonundan cızırtı geliyor. Bu sorunu dün yaşadım, internetten bulabildiğim çözüm önerilerini denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Kulaklıkta bir sorun yok gayet güzel çalışıyor, 7.1 ses kartı da güzel çalışıyor fakat mikrofonunda cızırtı var. Konuşurken karşı tarafa sesimden çok cızırtı sesi gidiyor fakat sesimde az da olsa gidiyor.

    Ayrıca, Kayıt Aygıtları > Özellikler > "Gelişmiş" seçeneği kulaklığı takarken gözükmüyor. Çoğu video da çözümün bu olduğunu söylüyorlar fakat bende gözükmüyor. Realtek HD Audio programını indirdim kurdum, güncellemelerini yaptım fakat olmadı. Kulaklığın da sürücülerini arattım fakat en güncel versiyonlarında olduğu için olmadı. Kulaklığım hala garanti kapsamında olduğu için garantiye götüreceğim. Çözüm önerileriniz var ise denemek isterim. Şimdiden teşekkürler.

    Arkadaşlar bugün tekrar denedim ve kasanın önünde ki mikrofon ve kulaklık girişine parmaklarımı koyunca cızırtı %95 oranında gidiyor çok az bir cızırtı sesi geliyor. Bunun sebebi nedir?

    Eski kulaklığım Snopy Rampage SN-R3 ile denediğimde mikrofonundan cızırtı sesi gelmiyor. Gayet güzel ve akıcı bir şekilde sesim gidiyor. HyperX Cloud 2 ile denediğimde ise arkada bir boğuk ses "dırrrrrrrrr" geliyor. Konuşmam gidiyor fakat cızırtı sesimi bastırıyor.







  • Öncelikle bilgisayarın hem 7+1 ses kartı hemde onboard ses kartı değil mi anladığım kadarıyla?
    1) Cızırtı hangi ses kartında yapıyor?
    2)Farklı bir cihaz bağladığında sıkıntı gitmiş sıkıntı kulaklığında olabilir mi?
    3)Kulaklığında sıkıntı olmadığından eminsen ses kartını söküp onboard denedin mi?
    4)En güncel driverlar kurulu ise onları kaldırıp bir önce yayınlanan driverları denedin mi?
    Eğer ses kartının, anakartının ve kullandığın işletim sisteminin marka ve modelini verirsen daha çok yardımcı olabiliriz.
  • deafman D kullanıcısına yanıt
    Kulaklığım 7.1 ses kartlı evet. Anakartım MSI H97 PC Mate, işletim sistemim Windows 10.
    Kulaklığımda sesi çok güzel veriyor, 7.1 ses kartı da çalışıyor bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    En güncel driverları kurdum, güncelleştirmeleri yaptım fakat sonuç elde edemedim.

    Önde 4 arkada 2 olmak üzere 6 USB girişinde tek tek denedim fakat olmadı. Kasanın önünde ki mikrofon ve kulaklık girişlerine parmaklarımı koyunca cızırtı az da olsa kesiliyor fakat elimi çekince cızırtı tekrar geliyor. Mikrofondan sesim gidiyor fakat cızırtı dediğim gibi sesimin üstüne geçiyor. Eski kulaklığım da mikrofonda cızırtı yok. Sesim gayet güzel gidiyor. Sorunun mikrofon da veya jak girişinde olduğunu düşünüyorum.
  • Sanki sorun cihazda görünüyor gibi eski kulaklığı taktığında sıkıntı vermiyor ama bunu deneyince cızırtı çıkıyor. Başka bir bilgisayarda daha dene sıkıntı devam ediyorsa garantiye yolla. Birçok kişide aynı sorun var sanki üretimden kaynaklı bir sorun.
  • deafman D kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü garantiye götürüyorum. Yardımların için teşekkürler dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.