Şimdi Ara

HyperX KHX6000-D2K2 2048MB KIT (2X1024MB) Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bana sövmeyin ama bu ram nasıl bir ram diye sormak istedim. Sorun çıkartır mı?Performansı iyi mi. Varsa kötü yönleri :) Acil cevap lazım



  • ben o ramlerın khx5400 lerını kullanıom cokda memnunuum onerırım
  • bende war o modüllerde bi türlü boarda tanıtamadım pc5300 olarak görüyor. daha tadına waramadım ama iyidir heralde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yusufchuk

    Evet arkadaşlar bana sövmeyin ama bu ram nasıl bir ram diye sormak istedim. Sorun çıkartır mı?Performansı iyi mi. Varsa kötü yönleri :) Acil cevap lazım


    bende bu ramden almayı düşünüyordum ve bu rami kullanan bir arkadaş gördüm tesadüfen,tabiki hemen sordum ,fikrini aldım..
    Şimdi yorumları paylaşim,kafama ilk takılan 750mhz olmasıydı,anakartlarda 750mhz desteği hiç görmedim ve alacağın anakarttada muhtemelen destek yoktur,çözümü ise daha düşük yada daha yüksek frekanslarda çalıştırmakmış,yani ya 750den düşük yada 800mhzde fln çalıştırınca oluyormuş ve birde ısı sorunu varmış..üstünde soğutucu varmış ama ,öyle olmasına rağmen,ramlere dokunamayacak kadar sıcakmış..Açıkçası pek tavsiye etmedi ,şahsen bende vazgeçtim,zaten pahalı..Umarım yardımcı olabilmişimdir..

    Saygılar..




  • Bu ram i alacağına Gskill lerden al 240 dolara bahsettiklerin 800MHz nin üstüne çıkamıyor en fazla 820 olur.
    Gskiller ise 460 FSB ye kadar gidebiliyor yalnız 460 (920MHz) için 2,4V gerekiyor şahsen bu kadar vermem ben. Ve sanırım 2,2V ile 440 (880MHz) yapabiliyor. Tabi bu genede şansa bağlı ancak en azından 800 de çalışabileceğini biliyorsun.


    Ben daha öncede böyle bir konu görmüştüm gibi.
  • ama ben oc yapmayı düşünmüyorum. Heralde yeter performansı oc yi belki çok ilerde artık pc yetmediği zaman yaparım diye düşünüyorum.çünkü eski bilgisayarımda işlemciyi ve ram i aldığım gibi oc yapmıştım baya bi sıkıntı çektim sonra.yani yazık diye düşünüyorum o kadar para verdikten sonra.Haa ramleri de aldım artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.