Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
53
Favori
113.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Crauls kullanıcısına yanıt

    Style paket olursa açtırılacak bir şey yok ama Elite olursa Tabela Okuma ve Şerit Ortalama Asistanları var sonradan açılabilen. Şerit ortalamayı bir süre servisler açtı, sonradan Türkiyedeki yol şartları dandik ve güvensiz olduğu için açmamaya başladı. Tabela okumayı da bir ara açmadılar, şu an durum ne bilmiyorum. Tabela okuma günlük hayatta size yardımcı olan, hayatınızı kolaylaştıran bir özellik değil. Olmasa da olur yani.

  • erAn_ kullanıcısına yanıt

    bence de tabela okuma çok önemli değil ama şerit ortalama bence güzel bir özellik işe yarıyor.

  • erAn_ kullanıcısına yanıt

    Bu özellikler servisten açtırıp daha sonrasında yararına göre kendimiz kapatıp açabiliyor muyuz. Şerit takip özelliğini beğendim. Şerit ortalamada varsa hanım için ideal olacaktır. 2. ay kontrol gideceğim bayramdan sonra ona göre servisle iletişime geçeyim

  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    Aracı ilk çalıştırdığınızda açık geliyor hepsi kapanabiliyor sürüş sırasında
  • daquied kullanıcısına yanıt

    Ben ayarlardan bütün özellikleri açtım ama tabela okuma ve şerit ortalamayı görmedim hissetmedim. Tabela okumayı internetten baktım açıksa onu görmeme ihtimalim yok gibi birşey

  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    Bayiden Tabela okuma ve LFA açmalarını isteyin hocam
  • Merhaba servislerde Lfa serit ortalama ozelligi actirabiliyor muyuz? Yasak guvenlik tedbirleri geregi acmiyorlar diyorlardı bilgisi olan var mi?

  • Lfa yani şerit takip asistanını açmıyorlar. Geçen sene bir haftalık bir süre açtılar gidenlerin ama sonra merkezden açmayın denildi kaldı öyle. Sadece tabela okuma açılıyor. Ancak serviste sağlam tanıdık varsa açtırabilirisiniz.
  • Şerit takip bence yeterli işi görüyor, şerit ortalama olsa da olur olmasa da diye düşünüyorum. Zaten otonom sürüşe karşıyım ben, araç şeridi ortalayacak, kendisi direksiyonu döndürecek falan, ee ben ne yapıcam çekirdek mi çitlicem araba sürerken? Hyundai BAYON Ana Konu Tabela okumayı açtıracağım ben servise gidersem. Bazen sohbet muhabbet ederken yoldaki hız sınırlamasını kaçırabiliyorum, öyle de olunca gereksiz ceza yediğim oluyor. En son Bandırma-Biga arası yemiştim cezayı. Hyundai BAYON Ana Konu 

  • Aracın kaporasini bugün vererek bende bayon kullanicisi oldum arkadaşlar.Bu bağlamda sizlere danisacagim hususlar var.

    * Aracın arka koltukları tek parçami,yoksa 2+1 şeklinde de yatirilabiliyor mu?

    * Michelin lastik gördüm üstlerinde,hangi modeli ile geliyor araç?

    * Temiz,titiz kullanciyim ilk baştan koltuk kılıfı istiyorum fakat nette ya aşırı pahalı 10.000 falan yazmışlar,yada hep araca uyum hakkında olumsuz yorumlar var,sizler nereden aldınız? İstanbul'da avr. Yakasında yerde onerebilirseniz sevinirim,ben beceremecegim için gidip taktirmam gerek.

    * Heyecandan bakamadım,ön ve arka frenler disk mi?

    *Elite paket aldım,fakat yedek lastik verilmemesini yadırgadım açıkçası,önceki aracım boş paket Kia rioydu,onda bile lastik,kriko takımı falan vardı.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Aralıkta continental ecocontact ile geliyordu lastikler, devamında yedek lastiği kaldırdılar maliyet açısından sanırım bende var yedek lastiği kirkosu vs
  • Crauls kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam, ben de mart ayında sıfır style paket aldım.


    Koltuklar 2+1 şeklinde yatıyor

    Lastikler Continental Premium Eco Contact 6

    Koltuk kılıfı hakkında bilgim yok, kılıf sevmiyorum

    ön arka frenler disk

    yedek lastik yok, onun yerine kompresör ve tamir kiti var.


    rizline bagaj havuzu ve paspas aldım internetten güzel oldu.

    canımı sıkan tek şey bagajda yedek lastik olmadığı için ağır eşya koyduğumda ortası çukur gibi oluyor ve eşyalar dengesiz duruyor. bayramdan sonra kontroplak yapacağım sanırım.


    tekrar hayırlı olsun

  • Emre4628 E kullanıcısına yanıt
    Kompresör olması iyiymiş, ben yedek lastikli kirkolu almıştım kasım aralıkta çakmaklıktan çalışan pompa ve köpük tamir kiti de koydum bagaja
  • Merhaba 750 kg altında bir çekme karavan alma arefesindeyim.1.4 bayon aracım var çeki demiri taktırıp bu ağırlıkta bir karavanı çekebilir miyim ?

  • Aracım 11.240km de ve 1.4 otomatik elite paket. Bugüne kadar sorunsuz kullandım ancak bayram tatilinde uzun yol yaptım ve yolun büyük kısmını 130 km/h ile giderken yolculuğun 3. Saatin sonunda araç 5. Vitese düştüğünde devir ne kadar yükselirse yükselsin vitesi 6’ya atmamaya ve arkadan bir ses gelmeye başladı. Biraz ara verip tekrar aracı çalıştırıp ortalama 100-120 km/h ile yola devam ederken 20-30km ilerleme ardından tekrar aynı problem olmaya başladı. Arabayı 1 gün yatırıp tekrar aynı yolun dönüşüne geçtiğimde tekrar 2. 3. Saatler 100-120 km/h hızla giderken aynı problem tekrar etti.

    Aracın şanzımanıyla ilgili benzer problem yaşayan oldu mu? Araştırdığım kadarıyla daha önce de Bayon’un şanzımanıyla ilgili büyük problemler yaşayanları okudum problem kronik olabilir mi? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.
  • Faltfal F kullanıcısına yanıt
    Bende uzun yol yaptım bayramda 370 gidiş 370 dönüş aynı hızlarda ilerledim sorun yaşamadım aynı paket 5bin km de şuan
  • Günaydın arkadaşlar Andorid auto kablosuz şekilde verimli kullana bilen var mı ? Bende huawei telefon var. Belki ben yapamadığımdan olmuyordur.

  • Crauls kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam öncelikle. Linkini attığım ürünü aldım ben, aynı satıcıdan 2 sene önce yine universal kılıf alıp clio 4 aracıma uygulamıştım. Beğendiğim için yine bu satıcıyı tercih ettim. Kılıflar çok güzel ancak takması zahmetli olduğundan 500 lira işçilik verip döşemecide taktırdım.


    30 Aralıkta almışım ben ürünü. O zaman 1800 liraymış, şimdi artmış tabii. Hyundai BAYON Ana Konu  Ayrıca ben bej rengini almıştım, aracın konsol rengiyle de uyumlu oldu baya. Fabrikasyon kılıf gibi oldu ama bej rengi kalmamış.







  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

    selamlar, benim telefonum Samsung Galaxy Note 20, sorunsuz kullanıyorum. kullanım süresince telefonda bluetooth ve wifi aktif/açık olması gerek.

  • zeyl Z kullanıcısına yanıt
    Bak bende bu şekilde hata veriyor Hyundai BAYON Ana Konu

    Bu telefondan mı arabadan mı kaynaklanıyor
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.