Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (349. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.073
Cevap
68
Favori
812.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hyundai Elantra 2017, bugün uzun yol yaptım. Yolun yarısı gibi sağ arka teker düşük basınç uyarısı verdi ve lastiği şişirmeme rağmen uyarı gitmedi. Bütün lastikler 33 bu arada. Sadece bu teker yol boyu uyarı verdi ve hala düzelmedi. Basınç ölçümünü sıfırlama gibi bisey de yok. Ne yapmak gerek, servise gitmeden basitçe yapılabilecek bisey bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrh, pek kimse ugramiyor gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini 34 yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraba arkadaşlar, 2005 elantra aracımda Klima fanı sorunu yaşıyorum. Dijital göstergede ilk 6 kademede fan üflemiyor sadece 7 kademede üfleme yapıyor. İnternette farklı araçlarda aynı sorun için açılan başlıkların altına fan rezistörü lehiminin kopmuş olma ihtimalinden bahsedilmiş ama ben rezistörü bulamadım. Bulduğum şey rezistörse bile lehimlarinde problem göremedim. Aynı sorunu yaşayan ya da fikri olan var mı?

    İnternette bahsedilen rezistörhttps://i.ebayimg.com/thumbs/images/g/lM4AAOSwBydbjKbO/s-l225.jpg
    Benim araçtakihttps://ae01.alicdn.com/kf/HTB1n48SFQOWBuNjSsppq6xPgpXab/WOLFIGO-HVAC-Heating-Heater-Blower-Motor-Resistor-For-Hyundai-Tucson-Kia-Sportage-Spectra-5-971791F200-CNR772.jpg




  • Arkadaşlar cam filmi yaptırdığım için oto perdeyi satıyorum. Arka cam, arka sağ ve sola mıknatısla tutturuluyor, söküp takması çok pratik. 2016-2018 arası AD kodlu Elantra için uygun, fiyat 140 lira. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Hiç bi yıpranma yok, sıfır gibi.


     HYUNDAI ELANTRA ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi false6 -- 17 Eylül 2019; 13:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba;

    Nisan-2012 trafiğe çıkışlı, ilk sahibi olduğum, kazası olmayan (sadece 2 rötuş boya), ekspertiz raporlu, LPG'li Elantra'mı satıyorum.

    Tüm detaylar ve iletişim bilgileri ilanlarda mevcuttur.



    Sahibinden.com İlanı

    arabam.com İlanı




  • yeni elantra sahibi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi?
    10 yıldır sıfır aldığım i20 aracımı kullanıyorum çok memnun kalkdım hyundai den,yenilersem tekrar hyundai tercih edebilirim.
  • 2014 aracımızda geri görüş kamerası çalışmıyor, daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Geri vitese takınca dokunmatik ekrana görüntü gelmiyor.
  • Merhabalar,

    Uzun suredir clio kullanicisiyim. Dizel manuel aracim. Tatil icin dalamandan araba kiraladik. Elantra dizel otomatik verdiler. Araci gercekten cok begendim. Vites gecisleri kullanim hissiyati gayet basarili. Motor gucude yeterli geldi. Hyundailerden genelde uzak dururdum ama bu arabayi begendim.

    Fethiye cevresini geziyoruz. 7.5 ltde gezdi uzunca bir sure. Su an 6.8 lt lere dustu. Clio manuel aracimda otobanda hizli gittigimde bile 6 lt leri gectigi hic gormedim. Sehir ici sehir disi karisik 5.5 genelde. Dizele gore bana fazla geldi.

    Araci cok begenip sahibindende de bakmaya basladim ama yakit boyleyse alinca uzer gibi geldi. Eski sayfalarda yakitla ilgili pek paylasim bulamadim. Biraz daha geriye gidecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lahmacun Küreği kullanıcısına yanıt
    Karşılaştım multimedyanın ana kartında sorun varmış onu değiştirdiler. Ayrıca temassızlıkta yine buna neden olabiliyormuş...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Yapılır ama ne gerek var aga

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sturkers kullanıcısına yanıt
    Kartı değiştirmek ne kadar tutuyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştırdığınız araçlar segment olarak farklı,motor gücü farklı,ağırlık olarak farklı,clio manuel elantra otomatik bu fark normal değil mi sizce ?

    Size tavsiyem alamayı düşündüğünüz şartlarda bir elantra kiralayın 4-5 gün aynı kullandığınız rotayı aynı şartlarda kullanmaya çalışın yaklaşık değerler tatmin ederse alın.

    Dizel kullanıcılarından yakıtla ilgili çok şikayet duymadım.Ama şehir için 7 ler falan normal sanki.
  • Lahmacun Küreği kullanıcısına yanıt
    Ben 200 Tl ye yaptırabildim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sfzb67 kullanıcısına yanıt
    Tek kelime çok güzel bir araç
    LPG de yakmıyor. Dizelde uçuyor ne ararsan var güvenlik iyi ben aldım dediğim gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaya baya kafayı taktım.internette yazılar okuyup incelemeler seyrediyorum. bazı incelemelerde otomatik vites olan versiyonunda kalkışta bazen kavramada sorunlar olduğu yazıyor. 5 gün kiralık olarak aracı kullandım. hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. sorun daha sonra yazılımla mı çözüldü?
  • Aracı 10000 kmdir kullanıyorum, sadece iki kere yokuşta frene basın diye uyarı verdi. Aracın kullanım kılavuzu hariç dct şanzımanın kullanımı ile ilgili kucuk bir broşür de var, dik yokuşlarda aracı askıda bırakmayın diye. Yani surekli gazda tutmayin, gerekirse fren yapin diye. Kararsızlık, vites geçiş sorunu vs hiç bisey yok. Kıyaslama isterseniz eski aracım 2015 civic lpg'li otomatikti, şirket araçları da yeni megane. Ikisinden de çok iyi diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabada devir yükseliyor fakat araç hızlanmıyor hatta kesiciye girdi ama yine hızlanmadı. Ne yaptıysam 100 ün üzerine çıkmadı. Sıkıntı şanzımanda mı ? Araç 2014 otomatik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmetse pazartesi günü ben de alacağım 2019 Elantra'yı. Okuduğum yorumlar, çevreden duyduklarım hep konforlu olduğu yönünde. Umarım keyif verir sürüşü
  • Arkadaşlar bir süredir elantra 2018 2019 model ilanları takip ediyorum. 2019 style benzinli otomatik 10binden az kilometreli araçlar 100K fiyata dahi satılmıyor. Aracın manueli şu an sıfırda fırsat aracı ama otomatik olanı için ikinci el 100K gayet iyi. Buna rağmen satmıyor. Bir taraftan da birçok aracın ikinci el fiyatı son 15 günde 10K kadar arttı diye millet alacak araba bulamıyorum diyor. Niye elantra almıyor millet ikinci elde o zaman? Piyasası yok mu o kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.