Şimdi Ara

I Phone 4 Amerika'da stoklarda kalmamış! Amerika'da nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abim iş sebebi ile las vegas'a gitti,bende i phone 4 almasını söyledim fakat las vegas'ta best buy ve apple store'da ellerinde olmadığını 3 hafta sonra geliceğini söylemişler. :(
    Los Angeles yada Las Vegas civarlarında nerden bulabiliriz I Phone 4'ü acaba orada olup bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.



  • Bu kadar sinyal sorunu ortaligi karistirmasina ragmen hala yok satiyor demek vay be
  • ebay.com dan kutusu açılmamış bir çok sıfır telefon var. Güvenilir satıcılardan alabilirsiniz.
  • benim usa de iphone 4 telefonum var satmak için almıştım istersen satayım ohio daki bir arkadaşın elinde telefon sıfır hiç kullanılmamış,aktive olmamış at-t hattına ama kontrat yok yani sadece telefon fiyatına alabilirsin iphone 4 16 gb sıfır kutusuyla benim aldığm fiyat+kargo masraflarına sana verebilirim.tr ye getirtemedim senin abin alabilirse cebimi vereyim yoksa satışa çıkartacağım.
  • Ben de merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realbrutal

    Bu kadar sinyal sorunu ortaligi karistirmasina ragmen hala yok satiyor demek vay be


    Yaa hocam mesele şu;
    Sorunlu iPhone 4 sahiplerinde bile iPhone sahibi olmayıpta bağırıp duranlar kadar dert yok çünkü. Apple her türlü seçeneği sunmuş. Bumper verelim demiş, bumpere para verenlerin parasını iade edelim demiş, yok illede ben bu cihazı istemiyorum diyenler içinde 30 gün dolmadan getirenlere parasını iade edelim demiş. Bu durumda sen sorunlu bir iPhone sahibi olsan bağırıp çağırır mısın? Gider paşa paşa ya bumperini alırsın ya da cihazı iade eder paranı alırsın. Bütün mesele bu kadar basit. Aynı problem atıyorum Nokia'da yaşansaydı şu kopan gürültünün onda biri kadar gürültü kopmazdı. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı yani.

    Bende alacağım. Hatta benimki sorunlu bile olsa geri iade etmeyeceğim. Bir şekilde anteni ellerimden yalıtıp mutlu mesut kullanacağım. Tek derdim şu korkunç fiyatlar. Sim kilitsiz ve kayıtlı bir cihazın piyasası 2.500-3.000 TL arasında hala. Ama adamlara da kızamıyorum ki. Satılıyorki bu fiyattalar hala. Satılmasa niye o fiyatlarda olsun? Bakın normalde Samsung Galaxy S iPhone 4 32GB dan daha pahalıdır. iPhone 4 700$ iken Galaxy S 750$ fiyatta satışa çıkmıştır. Ama doğubanka gidin kayıtlı sıfır bir Galaxy S i 1.350-1.400 TL ye rahatça alırsınız. Ama kayıtsız, sim kilitli bir iPhone 4 ü 1.900'den aşağı mümkün değil alamazsınız. Yakın bir tanıdığınız falan yoksa. Demekki bozuk mozuk herkes 3.000 TL verip bu cihazı alıyor. Yapacak bir şey yok.




  • bende amerikada yasıyan kuzen aldıracaktm Türkiye'ye tatile geldiginde getırecektı ama applestorede vs hıcbır yerde yokus bende parada yollamısım ipad aldırdım bende bos donmesın hemde belkıde boyle daha ıı olur ortalık düzelene sorunlar kalkana kadar ıpad ı kullanıcam sonrada satıp iphone 4 alırım hemde fıyatı dusmus olur o zamana kadar.. he bıde kuzen geldı 3 4 gunoldu ayırtmıstı iphone tam havalımanına gırdıgı zman telefona mesaj gelmıs ayırttıgınız ıphoneler geldı dıye.. saglık olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.