Şimdi Ara

ı recorded maili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sabah mailimimde i recorded you konu başlıklı bir mail gördüm. Gönderen olarak kendiniz için not yazıyordu. ilk başta şüphelendim sahte bir isimle hesap açtılar sandım ama kontrol ettiğimde baya kendi malimden gönderilen bir maildi ve mailde tahmin edersinizki trojanle cihazıma girdiklerini,özel anlarımı çektiklerini ve 1600 dolarlık bitcoin göndermezsem aileme ve arkadaşlarıma göndereceklerini ingilizce bir metinde belirtmişler.Ne yapacağımı bilmiyorum bu microsoft o kadar saçma bir sistemki şifrenizi değiştirdiğinizde diğer cihazlardan çıkış yapmıyor yani cidden cihazıma mı erişimleri var yoksa bir şekilde şifreme mi ulaştılar bilemiyorum(her yerde aynı şifreyi kullanıyorum).Başına böyle bir şey gelen oldu mu cidden ellerinde var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kendi mailinden kastın ne bu tip mailler uyduruk mail adresinden gelir muhtemelen zararlı bir uygulamaya mail girmişsindir bu cep telefonu uygulaması da olabilir illa windows düşünme gönderen kısmını bi daha incele bakayım para bişey gönderme ha uydurukgenel geçer kullandığım maile her hafta geliyor bu maillerden spam kısmına düşüyor

  • mail direkt gönderilen kutuma geliyor yani gerçekten benim hesabımdan çıkıyor ama hesabıma erişimleri yok. olayın aslı email spoofingmiş server aracılığıyla bu mümkünmüş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.