Şimdi Ara

i5 6600k için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar selamlar.. Kaç zamandır bu işlerden uzak kaldım... İş yoğunuğundan tamda araştıramıyorum..
    600 liraya kadar bi anakart tavsiye edermisiniz?
    Üstünde ki bileşenler; 32 gb ram, gtx1070 ekran kartı



  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Gigabyte gaming 3 yetiyorsa 5 al arkana yaslan. 3 yıl garantili ilgili servisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anakarttan çok ramlere takıldım, 32GB rami oyun için alıyorsanız ziyanlıktan başka bişey değildir bilginiz olsun. 16GB ram parasını karta ekleyip GTX1080 veya i7 alınsa çok çok daha kral olur bence.
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Oyun ağırlıklı olacak. 32gb rami alıp ilerisini düşünmeyym dedim.Ayrıca ram altın gibi.. Satmak istediğin zaman aynı değerine yakın satabilirsin.. i7 işlemcinin, i5 e göre oyun performansının daha geride olduğunu biliyorum. Ekran kartı olayına gelince, oyunları 1080p de oynayacağım için gtx1080e şuan yatırım yapmamın bi espirisi yok. 1080 den daha üstün kartlar cıkınca 1080 de kısa bir süre icinde aynı senaryoyu yaşayacak;)
  • ben gigabyte z170x gaming 3 kullanıcısım. şimdilik gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. bios kullanımı kolay. 2 tane sata m.2 slotu var. 4 tane pci express slotu biri x16 ekran kartı için 2.cisi x8 sli veya cf için kullanılanilir diğer ikisi x4. bir tane usb 3.1 girisi ve usb type c girişi mevcut. pci express girişlerinde metal korumaları mevcut. z170 chipsetinin pinleri altın kaplama. 3 yıl garantide ekstrası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Şuan 16GB ram isteyen oyun bile yokken 32GB almak bence gereksiz. Ve ram altın gibi değil, dolar düşerse ram fiyatı da düşer. 1080 değil hepsi aynı senaryoyu yaşayacak, ozaman sen gtx780ti falan al full hd de o da gayet güzel şuan zaten. Oyunlar 32GB ram istediği zaman intel kim bilir kaçıncı serisini çıkartmış olur, ozamana kadar mevcut ram ile beklemek bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası. Yani şuan ilerisi için 32gb almak yerine i7 alırsan enazından faydasını görürsün, 32gb ram isteyen oyunlar sanırım en az 5 sene sonra "Belki" çıkar.
  • 16 gb remde kal anakartınıda Asus Z170 Pro Gaming al, donanım ve bileşen kalitesi olarak iyi bir anakarttır, güle güle kullan ;)
  • Asus Z170 Pro Gaming öneririm hocam çok şık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.