Şimdi Ara

ICRYPEX - ICPX Token / Listelendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
5.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • o gün bitexen i ima ederek kötüleyen bu borsa sahibi, bugün anlattığı ponziyi kendisi yapmış.. bitexen in ön satışlarından ben çok para kazandım. bu ICPX'te para kazanmak imkansız.


    Matematik yanılmaz,,, haziran gibi token fiyatı 0.50 kuruşa düşerse şaşırmam. Zaten boğa sezonu başladı, token hala 1 lira, yakında şikayetler başlar. Tabi gerçekten bu token ı alan olduysa...

  • ICRYPEX - ICPX Token / Listelendi

    Farming ürünleri aktif edildi. İlgilenen arkadaşlar inceleyebilir.



  • İnternette sadece 2 link var onu paylaştığınız ve bilgilendirme için teşekkür ederiz.

    Ancak; burada herhangi bir icrypex yetkilisi yok, burası sadece bir forum sayfası.

    Güvenilmez ve riskli buluyorsanız bu platformda yatırım yapmamanızı tavsiye ediyorum.

    Ben şahsen kendime göre risk yönetimim kapsamında kullanmaya devam ediyorum.

    Borsa tokeni yükselebilirde, düşebilirde. Riskinizi yönetmek önemli olan.
  • İlgilenen arkadaşlar için ICPX Token stake işlemleri açılmış.



  • ICRYPEX borsası fon toplamak için staking işlemlerine başlamış. Farming denilen özellik insanları dolandırıyor. Normalde USDT stake ederseniz, yani faize koyarsanız 30 gün için yıllık bazda 3.11% getiri alıyorsunuz. Fakat eğer USDT/ICPX işlem çiftinde 1.000 USDT ve 1.000 USDT karşılığı ICPX bağlarsanız 3.98% alıyorsunuz. Fakat dolandırıcılık şurada, staking 1.000 USDT 'inize 3.11% veriyor, farming yine 1.000 USDT'inize 3.99% veriyor, ama farmingte 2.000 USDT karşılığı (1.000 USDT + 1.000 USDT karşılığı ICPX) para bağlıyorsunuz. Hem de yarısı bu gerçek değeri sıfır olan ICPX coin cinsinden.


    Büyük dolandırıcılık!


    ICRYPEX ICPX token çıkararak sadece insanların parasını toplayıp kendini finanse ediyor, şirket sahibi Gökalp İçer isimli şahıs 2 Azerbaycanlıyı dolandırdığı haberi gazetelere düşünce sorduğum için beni telegram gruplarında engellediler.


    Token kilitlerinin açılışı 8 ay sürüyor, sizce neden? Tokenın fiyatı hemen düşmesin diye. İnsanlara (ben de dahil) telefonla günlerce arayıp satış kadroları Avax sattırıp, ICPX token aldırdı. Avax 10$'dan 40$'a gitti. ICPX hala 1$, hala 1$. Bunun hesabını kim verecek? Hem fiyat yükselmiyor, hem de zaten yükselse ne olacak, satamıyorsunuz zaten. Zaman kazanmak için yapılmış bir sahtekarlık, telefonda asla söylenmedi, tokenın kilitli olduğu.


    Youtube yayınlarında CEO Gökalp İçer pazılarını sıka sıka kullanıcıların yatırdıkları bakiyeleri değerlendireceğiz, onlar adına Bitcoin, Avax alacağız dedi, ethereum alacağız dedi. Biz bu tokenı aldık, fiyatı kilitler açıldıkça düşüyor, günlük 10 bin dolar işlem hacmi ya var, ya yok. Bu token bize değil, sadece ve sadece size fayda sağlıyor. O kadar eminim ki vizyonsuz bir borsa tarafından para kazanmak için son kurşunu olarak çıkarıldığına bu tokenın. Yazıklar olsun, çoluğumun çocuğumun rızkını beni ve birçok kişiyi AVAX sat, ICPX al diyerek sattırdınız.





  • Ben sadece bilgilendirme yapıyorum. Emin olun Defi ve web3 üzerinde bundan çok daha riskli yatırımlarım var.

    Daha öncede dediğim gibi, sizin için karşılıksız, çok riskli bir yatırım olabilir. Benim için öyle değil.


    Ayrıca üslubunuza dikkat etmenizi rica ediyorum. Sadece bu borsayı kötülemek için hesap açan, başka hiçbir başlığı ve konuya cevabı olmayan sizsiniz.

  • Arkadaşım burası facebook mu? Twitter mı? Başlığı gördüm, eleştiri getirmek için üyelik açtım. Sen kullanıcı olarak hep saçma sapan token projeleri övmüşsün esas, konuyu başka yere çekme.


    Farming diye bir şey yapmışlar, matematiksel olarak dolandırıcılık açıkladım üstte. Bu borsa bana ve benim gibi bir sürü kişiye AVAX'larını sattırıp ICPX tokenlarını aldırdı. Youtube yayınlarında şirketin CEO'su Gökalp İçer gelir ile bitcoin, ethereum, avax alacağız dedi. Hani nerede? Bu para ile belli ki şirketin reklam giderlerini karşılıyorlar, resmen para topladılar bizlerden.


    Bu token fiyatını bilerek tokenı kilitleyerek düşmesini zamana yaymışlar, mayıs haziran gibi ocaklar sönecek.


    Buradan herkese sesleniyorum, bize kesin yükselecek ICPX token alın dediler, bize zorla kripto paralarımızı sattırdılar.

  • Sanki borsa size zorla elinizdeki AVAX'ları kafanıza silah dayayıp sattırmış gibi konuşmanızın bir anlamı yok. Bu kendi tercihiniz.


    Şu anda AVAX yükselmeyip düşüş yaşasaydı, pozisyonunuz için tam tersi durum söz konusu olacaktı.


    Farming sizin için bu şekli ile cazip gelmiyor olabilir. Farming yapmazsınız olur biter. Eminim yaptığınız bilgilendirmeden dolayı faydalanacak ve karar verecek bir çok kişi olacaktır. Belkide farklı düşünüp cazip gelen de olacaktır. Yatırım ve risk yönetimi bireylerin kendi sorumluluğundadır.

  • Ön satışın 2. kısım kilit açılımı gerçekleşmiştir.

  • Ön satışın 3. kısım kilit açılımı gerçekleştir. Toplamda %30'luk kilit açılımı ile yatırımı karşılayıp, kar sağlanabildi.


    ICRYPEX - ICPX Token / Listelendi

    Yatırımımızda riskinizi yönetmeyi unutmayalım.

  • Ön satışın 4. kısım kilit açılımı gerçekleşti.


    ICRYPEX - ICPX Token / Listelendi
  • Ön satışın 5. kısım kilit açılımı gerçekleşti.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.