Şimdi Ara

ID COOLİNG Space 360mm cızırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim sıvı sogutucuyu aldım ancak pompadan cizirti sesi geliyor. Sıvı soğutucu ile ilgili çok tecrübem yok. Pompa enyuksek devirde çalışıyordu 2600rpm bios ve msi centerdan pompa devrini 1500 ve fan devrini kendim 800-1500lere çektim cizirti azalıyor ama devam ediyor. Bu bir arıza belirtisi mi yoksa f/p olarak normal bir durum mu garantiye yollamalı miyim Videoları YouTube linki olarak paylaşıyorum

    https://www.youtube.com/watch?si=xTq7fXRt9HxDdVaY&v=jFwwImbw3QY&feature=youtu.be

    https://www.youtube.com/shorts/V3UWuVrugOk?si=znSY0e0am1e4G2xw


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • su soğutmalarda olay pompada zaten. corsair falan o yüzden pahalı. ucuz da olsa kabul edilebilir değil sürtüyor resmen. fabrikasyon hatalı olabilir yani biraz hesaplı diye böyle olmaması lazım o zaman millet ne alacak su soğutma? bu durumda garantiye gönderebilir ya da iade edilebiliyorsa satıcı ile durumu görüşmelisin. ben corsair H150i pro xt 360 kullanıyorum 2020'den beri ve extreme 2600 devir profilde kullanıyorum pompayı. bunu neden söyledim çünkü ben bu aletin kullanıcısı olarak ikinci videodaki sesi dayanılmaz buldum çok kötü. satıcıya çökmüştüm ben şimdiye.

  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    Doğru diyorsunuz hocam kulaklik taktığım halde cizirtiyi duyuyorum iadeye yollayacağım sanirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismali33 kullanıcısına yanıt

    en güzeli bence. garanti vs değil iade et başka bir şey al. araştır soruştur burada kullanan arkadaşlar tavsiye versin ona göre yenisine bak.

  • Gelburada'dan aldıysan sorunsuz iyade edebilir yada yenisini alabilirsin. Yerleri bana yakın olduğu için ordan monitör,sıvı soğutma,gibi çeşitli alışverişim var. Muhabbet esnasında ordan aldığım bir yıllık 140mm egzoz fanda hafif ses var dedim hemen yenisini vermişlerdi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.