Şimdi Ara

id2020 hakkında ne düşünüyorsunuz? (covid-19 ve bill gates içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet oluşumun adı id2020.

    Internette Turkce kaynak olarak hicbir sitede bilgi bulamadim. Cogu yabanci forum ve sitelerde yorum kisminda insanlar bill gates i covid-19u yaymakla sucluyor, id2020 adli olusumun ise covid-19 un asisini bulacagini iddia ediyorlardi.

    Daha fazla bilgi ve fikir icin burada konu acmaya karar verdim.
    https://id2020.org/

    Bu oluşum hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarınızı tartışmalarınızı merak ediyorum ve konuyu başlatıyorum.

    Bu arada destekleyen olusumlara siteden about kismindan ulasabilirsiniz ancak suan mevcut goruntuyu assagiya birakiyorum;

    id2020 hakkında ne düşünüyorsunuz? (covid-19 ve bill gates içerir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutie elf -- 20 Mart 2020; 3:43:45 >







  • Dijital kimlik oluşturulup data toplanıyor diye düşünüyorum,gelecekte kimlik kartlarımızın yerini muhtemelen bunlar alacak,şimdiki noterliği bunlar gibi düşünün bu da dijitalde olanı ancak bunda devletin etkisi yok
    Bu sebeple ulus devlet kavramı giderek etkisizleşip yerini bunlara bırakacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 20 Mart 2020; 3:43:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danger-gddr

    Dijital kimlik oluşturulup data toplanıyor diye düşünüyorum,gelecekte kimlik kartlarımızın yerini muhtemelen bunlar alacak,şimdiki noterliği bunlar gibi düşünün bu da dijitalde olanı ancak bunda devletin etkisi yok
    Bu sebeple ulus devlet kavramı giderek etkisizleşip yerini bunlara bırakacak
    Buna birsey deniyordu, bunu tanimlayan bir kelime vardi. Hangisiydi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cutie elf

    Buna birsey deniyordu, bunu tanimlayan bir kelime vardi. Hangisiydi acaba?

    Alıntıları Göster
    Fişleme mi reis?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rorschach_

    Fişleme mi reis?

    Alıntıları Göster
    Hayır ideolojinin adı ya.

    edit; buldum. sanırım buhttps://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCreselcilik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutie elf -- 20 Mart 2020; 22:4:20 >
  • Çipi getirsinler ilk ben taktırırım beni izlesinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Id2020 nin partnerlerine bakarsaniz GAVI yi goreceksiniz, nedir GAVI kuresel asilama ve bagisikligi guclendirme ittifakinin kisaltilmisidir. Simdi Dijital kimlik projesinin Asilama projesiyle ne gibi iliskisi olur diye sormadan etmek olmaz. Diger partnelere baktiginizda isin parasal kismini ustlenen finans kurumunu, isin tibbi biokimya kismini ustlenen saglik kurumu ve isin Teknolojik kismini ustlenen Microsoftu gorebilirsiniz.

    Agenda id2020 insanlara Asi yontemiyle nanochip enjekte etme projesidir kisaca. Bu sayede tum dunyada sinirlar kalkacak, tek dijital para birimine gecilecek, insanlarin saglik verileri vucut isilarina kadar nanochip sayesinde takip edilip uzaktan mudahale edilebilecek. Insana bu sayede yaptirimlar uygulanabilecek ve vucuduna hapis olmus kumandasi baskalarinin elinde olan bir köleye donusecek. Yani insan konforuna karsilik tum ozgurlugunu kaybedecek. Bunlar sahsi dusuncelerim, konu sahibi ne dusundugumuzu sormus, bu konu hakkinda ve su anki corona virus hakkinda bunlari cokca dile geitrdim. Konulari sildiler muhtemelen bunuda silerler.

    Corona Virus, Zorla Asilama ve ID2020 Puzzlenin parcalaridir.

    Ayrica bakiniz Events201
    GAVI Projesinide arastirin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Mart 2020; 23:24:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • koronanın ateşi yükselmiş millet halüsinasyon görmeye başlamış. Dünya'da bu teknoloji henüz çalışabilecek düzeyde yok diyelim ki oldu başarıldı, bu teknolojiyi devre dışı bırakmak için evinizdeki dandik radyolarda bile yeterli parçalar mevcut. Basit bir emp üreteci bile 15 - 20 dakikada bu "nano" çipleri etkisiz hale getirmeye yetecektir. Ki bu taşıyıcı insanların tomografı röntgen vs çektirmediklerini varsayıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    koronanın ateşi yükselmiş millet halüsinasyon görmeye başlamış. Dünya'da bu teknoloji henüz çalışabilecek düzeyde yok diyelim ki oldu başarıldı, bu teknolojiyi devre dışı bırakmak için evinizdeki dandik radyolarda bile yeterli parçalar mevcut. Basit bir emp üreteci bile 15 - 20 dakikada bu "nano" çipleri etkisiz hale getirmeye yetecektir. Ki bu taşıyıcı insanların tomografı röntgen vs çektirmediklerini varsayıyorum.
    aynen hocam en iyi sen bilirsin. 2 dakikada bitirdin butun nanoteknolojiyi yıktın yok ettin. teşekkür ederiz dünyayı kurtardığın için.
  • Konu dünya düzdür aksini ispatlayana yemek ısmarlıyorum mevzusuna doğru yalpalamadan son sürat gidiyor.
  • Oha 2019 yılında yazılan entry e bakın.Daha da ilginci geçen sene resmi gazetede yayılan genelge.Bayram değil seyran değil niye 2019 da bu kadar çok salgın dillendirilmiş ? Dünyada ordular sokaklara iniyor.Bence insanları zorla aşılayacaklar.Uyanık olmalıyız.Korku ve panikle değil aklımızla hareket etmeliyiz.

    https://eksisozluk.com/entry/89397599

    id2020 hakkında ne düşünüyorsunuz? (covid-19 ve bill gates içerir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 21 Mart 2020; 1:51:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cutie elf

    aynen hocam en iyi sen bilirsin. 2 dakikada bitirdin butun nanoteknolojiyi yıktın yok ettin. teşekkür ederiz dünyayı kurtardığın için.

    Alıntıları Göster
    her eve bir süper kahraman lazım. Kaos tanrı değildir kaosa ve teorilerine tapınan çok insan görür oldum son zamanlarda. Herhangi bir kaos oluşsun tüm dünya sorumluluklarımızdan kurtulalım diyen müritler var resmen. Bu çok acınası. Nanoçip enjekte edeceklermiş de insanları takip edeceklermiş teknoloji o kadar ileri seviyede mi sanıyorsunuz. Ayrıca her türlü çip emp den etkilenir.

    id2020 hakkında ne düşünüyorsunuz? (covid-19 ve bill gates içerir)




  • Nano çipi bilmemde bu virüs gelmeden önce the ekonomist dergisi 2020 de virüs olacağını açıkça haber verdi tüm dünyada yerel medyaların insanlara söylediği kadarını görüyoruz gerçegi tam olarak bilemiyoruz şuan türkiye de ölenlerin hepsi yaşlı belki de başka bir sebeb den öldü ama medya sağlık bakanı bize Korona virüsü diyor bizde ona inanmak zorunda kalıyoruz bilmem anlatabildim mi ülkemiz de dahil tüm dünya yı medya yönetir unutmayın medya kimin elinde ise mühür ondadır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in 5 yıl önce virüs ile ilgili sarf ettiği sözlerin bulunduğu bir video, sosyal medya çalkalanmaya başladı! Yoksa Bill Gates koronavirüsünü yıllar önceden biliyor muydu?

    Bill Gates koronavirüsü 5 yıl önceden biliyor muydu? İşte o video!
    Hepimizin bildiği üzere ilk olarak Çinde ortaya çıkan ve tüm kıtalara yayılmış olan koronavirüsü, salgın şeklinde tüm dünya üzerinde etkisini tüm hızıyla göstermeye devam ediyor. Hergün yüzlerce vaka ve ölüm haberini üzülerek takip ediyoruz. Ancak koronavirüsünün kaynağı bile hala tartışılıyor ve şu ana kadar somut bir bilgi edinilmiş değil. Sadece Çinlilerin içtiği yarasa çorbasından kaynaklı ortaya çıktığına dair, vb gibi henüz resmiyet kazanmamış iddialar mevcut.

    Bu konular tartışıladursun, Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in 5 yıl önce virüs ile ilgili sarf ettiği sözlerin bulunduğu bir video, sosyal medya çalkalanmaya başladı! Yoksa Bill Gates koronavirüsünü yıllar önceden biliyor muydu?

    Bill Gates, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu bir TED konuşmasında, dünyayı bir sonraki büyük salgına karşı uyarmış ve “Önümüzdeki 10 yılda, bir şey 10 milyon insanı öldürürse, bu muhtemelen savaş değil, oldukça bulaşıcı bir virüs olacaktır" ifadelerine yer vermişti... 5 yıl önce çekilen bu video görüntüleri, koronavirüsü ile mücadele eden dünyada adeta şok etkisi yarattı! Gates'in bu sözleri "Virüs önceden biliniyor muydu?" sorusunu akıllara getirdi.

    Bill Gates, ayrıca; "Salgın hastalıkları durdurmak için ise çok az yatırım yaptık. Bir sonraki salgın için hazır değiliz." ifadelerini kullanmıştı. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan o videoyu aşağıda sizlere sunalım. Yorum sizin...


    https://m.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3C93D2DD -- 21 Mart 2020; 14:32:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.