Şimdi Ara

İddaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İddaa sayfası açılmıyor arkadaşlar. O yüzden buraya yazıyorum. Nesine.comdan iddaa oynamak istiyorum. Ancak para nasıl yatıracağımı bilmiyorum. Ziraat vadesiz hesabından yatıracağım. Sitede ziraatten yatırabilirsiniz yazıyor ama nasıl yatıracağını yazmıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atabilir mi?



  • Bankamatik kartında para olması lazım hesabına atm den para yatır sonra ziraatin internet bankacılığı sayfasına gir ödemeler kısmından şans oyunlarını seç sonra nesine numaranı yaz,para yatıracağın tutarı gir,onayla işlem tamam.. Para nesine hesabına geçmiş olur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batalla16

    Bankamatik kartında para olması lazım hesabına atm den para yatır sonra ziraatin internet bankacılığı sayfasına gir ödemeler kısmından şans oyunlarını seç sonra nesine numaranı yaz,para yatıracağın tutarı gir,onayla işlem tamam.. Para nesine hesabına geçmiş olur..

    Şans oyunları kısmını çok güzel saklamışlar sağolsunlar. Kumar oynatmamak için. Benim gibi bulamayan insanlar için yardım edeyim. OGS VE diğer seçeneğinde, arabalı fotoğrafa tıkladığınızda Şans Oyunları çıkıyor. Ziraat için bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.