Şimdi Ara

Idefix'ten aldığım kitaplar hala gelmedi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkadaşlar,24.05 tarihinde idefix'ten 9 tane kitap sipariş ettim.3 tanesinde tedarik süresi beklemem gerekiyordu.Ve dün bitti bu süre.2 gündür kargo bekliyorum.3'e yakın mail attım.İkisi havale bildirimi diğeri ise sipariş durumunu öğrenmek adına..Hiçbirine cevap alamadım.Ve hala sipariş kısmında Siparişinizin ödemesi alınmadı bu yüzden işleme alınmadı gibisinden birşeyler yazıyordu.


    Acaba ne zaman kargolanır ? Yarın telefonla bilgi alıp eğer haftaya kadar kargolanmazsa iptal ettirmeyi düşünüyorum.Çok pişman oldum açıkcası.



  • Bu gibi durumlarda bence mail yerine direk telefonla irtibat kurarsan daha çabuk sonuç almış olursun. Yarın bi ara bakalım ne diyecekler.
  • Ödemenizden kaynaklanan bir sorun olabilir. Idefix, sizden gelecek birkaç kuruşu cebe indirip de zengin olacak değil. Idefix'ten 20 küsür kitap aldığımda 1 kitabı temin edemediler ve temin ettiklerini kargoyla yollayıp diğerini yanılmıyorsam 2 hafta sonra yollamışlardı. Müşteri hizmetlerinden ulaştığınız takdirde size yardımcı olacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 30 Mayıs 2013; 9:22:37 >
  • Bahar kampanyası olduğu için aksaklık olabiliyor benimkilerde temin edildikten 2 gün sonra kargolandı, ofisten arkadaşında aynı şekilde. Bu arada hangi kitapları aldın hocam merak ettim.
  • Geçen perşembe 4 adet sipariş verdim.Cumartesi günü sistemde siparişleriniz temin edilmiştir, kargolanacaktır yazdı.Pazartesi yine aynı yazı vardı.Müşteri hizmetlerini arayıp sordum.Tamam beyefendi bugün kargolanacak dedi.Salı günü baktığımda hala aynı yazdı vardı.Tekrar aradım bir aksaklık olmuş bugün yolluyoruz dedi ve yolladı :-)
    İlk alışverişimdi benim de idefix'ten iyi olmadı.Sanırım bahar kampanyasının etkileri.Nerde o hepsiburadanın 24 saat kargoları.Ama onlar da 15 Tl üzeri kargo bedava kampanyasını bitirdiler :-(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.