Şimdi Ara

IELTS İCIN ANKARA'DA KURS ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler, ankaraya yeni taşındım bu yüzden ankarayi tam bilmiyorum. İhtiyacım ielts kursu. Bu yollardan geçmiş kursa gitmis olup da memnun olan var ise beni bilgilendirebilir mi?
    Balgat ya oturuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Onun yerine internette birçok kaynak var kendiniz çalışmayı tercih edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Evet denedim ama istediğim puanı alamadım o yüzden istiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elbaron E kullanıcısına yanıt
    O birazcık size bağlı değil mi hocam türkiyede eğitimler bu konuda oldukça iyi değil kendi adıma konuşayım bu tür sınavlara kendim çalışıp oldukça iyi puanlar sergiledim yeterince kaynak var internette sadece kullanmasını bilmek ve kendinizi tanımak ve de gerçekten bunu istemek önemli olan başarı elde etmek için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostum,hoşgeldin ankaraya. Ben de geçen sene ielts kursu içerisindeydim. Zaten çok yok bu kursu ankarada veren. Ben american exam center a gittim.demet hoca var orada.Kendisi genç ve dinamik birisi.Güzel yönlendiriyor ve eğer birşeyler kapmak istiyorsan yardımcı oluyor. Ancak genel olarak kursa gelen tayfa bir ilginç.Çok az bir kısmının gerçekten ielts puanına ihtiyacı var. Zaten onlar sınıfı domine edip ,akışı yönetiyorlar. Ama geri kalan tayfa konudan tamamen alakasız. İşte onların o alakasız tavırları dersleri çok yavaşlatıyor. Adam ciddi ciddi ingilizce bilmiyor ama ielts e hazırlanıyor. Bir yerde ielts den 7 almaya çalışanlar var ,diğer tarafta yds den 50 alamayacaklar..Eğer gidebilirsen haftaiçi gruplarını öneririm.
  • Cinnah amerikan türk derneği yakında toefl ibt ye girdim tesisi biraz inceledim bolca dil öğrencisi vardı göz atabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IELTSLİZ'in writing 2 kısmı için discussion, advantage-disadvantage,opinion, premium videolarını 18 dolardan almıştım her birini zamanında her video 1 saat civarı ve pdf, örnekler vs var. uygun fiyata bırakırım ilgilenen olursa.
  • IELTS gibi sınavlar için kurs değil özel ders öneririm. Bu tür sınavları kendin çalışarak ya da birkaç öğrenciyle kurs ortamında yapamazsın. Ankara için https://www.ieltsozeldersankara.com/ adresini inceleyebilirsin. IELTS özel ders almıştım kendilerinden ve 6.5 aldım sınavdan. Özellikle writing ve speaking kısmında aldığım eğitim bana çok şey kattı. Diğer bölümlerde puan daha rahat yükseliyor ama özellikle writing gerçekten zorluyor. Kendi başıma çalışsam asla yapamazmışım onu anladım. Şimdiden başarılar diliyorum.
  • writing haricinde kursa ihtiyacın yok. bol bol test çözüp hatalarını görmen yeterli. writing hiç yoksa özel ders alabilirsin.
  • Yurt dışı görevi için IELTS puanına ihtiyacım vardı. Ankara'da o kadar fazla kurs varki kaçına girdim sayamadım. En son Kariyer Yoluna kayıt oldum. İki kurs arasında kalsam da ilgi ve alakaları ve özellikle ders hocası beni çekti. IELTS'ten 6.5 lazımken overall da 7 alarak bu defteri kapattım. Kursu kesinlikle tavsiye ederim. Umarım herkes dilediği puanı alır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.