Şimdi Ara

IHS Telekom'un Tweet atana bedava Powerbank hediyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıcak sayılır mı bilmiyorum.

    Ihs Telekomun anneleri için tweet atan 50 kişiye powerbank gönderim kampanyası bulunuyor. Kargo ödemesi yok, isteyenler anneleriyle ilgili birer mesaj atıp kampanyaya katılabilirler.

    Detaylar aşağıda

    https://www.facebook.com/notes/ihs-telekom/annemleben-kampanyas%C4%B1/10154220595329711


    #AnnemleBen Kampanyası!
    IHS TELEKOM·4 MAYIS 2016 ÇARŞAMBA
    #AnnemleBen kampanyası için Twitter yarışmamıza katılabilirsiniz.
    Kazanmak için yapmanız gereken çok basit!
    - @ihstelekom Twitter hesabımızı takip edin.
    - #AnnemleBen hashtag'i ile IHSTelekom'u mention'layarak en yaratıcı tweet'i atın, PowerBank kazanma şansını yakalayın.
    Katılım Koşulları:
    1. Bu kampanya, IHS Telekom tarafından 04.10.2006 tarih ve 26309 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Yönetmeliği’nin 2 inci maddesi (ç) bendince Milli Piyango İdaresi’nin izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
    2. 04-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında ücretsiz bir sosyal ağ olanhttps://twitter.com/ihstelekom ‘de gerçekleştirilecek olan ve IHS Telekom Twitter hesabından duyurulacak yarışmaya IHSTelekom’u mention’layarak #AnnemleBen hashtag’i ile tweet atanlar katılabileceklerdir. @IHSTelekom hesabı takip etmeyenler kampanyadan yararlanamazlar.
    3. Yarışma sonunda önceden belirlenmiş jüri tarafından 50 adet tweet seçilecek olup, kazananlarhttps://twitter.com/ihstelekom hesabı üzerinden duyurulacaktır.
    4. "IHSTelekom’u mention’layarak #AnnemleBen hashtag’i ile en yaratıcı tweet'i atın, PowerBank kazanma şansı yakalayın." mesajına IHSTelekom’u mention’layarak #AnnemleBen hashtagi ile en yaratıcı paylaşımı yapan 50 kişi 1 Adet PowerBank kazanacaktır.
    5. Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.
    6. Yarışma 04 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00’da başlayıp, 8 Mayıs Pazar 17.00’de bitecektir. Kazananlar 9 Mayıs Pazartesi günü IHS Telekom Twitter hesabından duyurulacaktır.
    7. Ödül kazanan kullanıcılara Twitter Direct Message üzerinden ulaşılacaktır. Katılımcıların bu kanaldan bilgilerini yanlış ve eksik vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan, herhangi bir şekilde katılımcı veya kullanıcının kötü niyetli ve aldatmaya yönelik hareketlerinin tüm neticelerinden ve sahte profil kullanımından IHS Telekom ve/veya bağlı şirketleri ve/veya Twitter sorumlu tutulamaz.
    8. Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan IHS Telekom sorumlu tutulamaz.
    9. Yarışmanın jüri üyeleri: Serdar Danacılar, Mustafa Saraç’dır.
    10. Kampanyaya katılım ücretsizdir.
    11. Bu kampanyanınwww.twitter.com ile bir ilgisi yoktur. Yaşanan aksaklıklardanwww.twitter.com sorumlu değildir.
    12. Kampanyaya IHS Telekom çalışanları ve iştirakleri katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
    13. 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez. IHS Telekom bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
    14. Kampanyaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
    15. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
    16. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, IHS Telekom’un yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
    17. IHS Telekom katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
    18. Kampanyaya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. IHS Telekom Kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
    19. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta IHS Telekom’un her türlü kayıtları esas alınacaktır.
    20. Yarışmaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran IHS Telekom tarafından yapılacaktır. IHS Telekom bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır.
    21. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disc0nnect -- 4 Mayıs 2016; 13:48:19 >







  • En yaratici twit oldu o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 Kişi? Oldu size iyi günler.
  • çöp
  • Başlığı değiştir amacın hit almak mı yoksa insanları bilgilendirmek mi. Hatta başlığa kampanyanın çöp olduğunu yaz da insanlar boşa girmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi kampanya 1 kişiye 2000 mah vereni gördüm bu ona bakarak süper
  • Dandik powerbanklar 5-6 tlye bulunabiliyor. İhtiyacı ve vakti olana iyi fırsat ama vakti çok olmak kaydıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.