Şimdi Ara

İki Aylık Gelişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 62. gün, bir ay fullbody yaptıktan sonra split program yazdı hocam. Sizce gelişme nasıl? Fullbody olsa daha mı iyi olurdu? Spor geçmişim yok, ilk defa yapıyorum. Biraz yağlandım gibi geldi, beslenmeyi biraz kıstım, şuan 65 kilo civarıyım sanırım.

    İki Aylık Gelişim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 28 Şubat 2019; 0:10:1 >



  • 2 ayda gelişim diye birşey olmaz. Bilimsel olarak Streoid kullanmayan birisinin 10 Haftada yapacağı kas miktarı 2-3 KG... Bütün ölçüler artmış yani Kas değil yağ doplamissin gibi. Karın bölgesinde ölçüler azalır ve Diğer bölgelerde artsa idi. O zaman Yağ deposu genellikle karın bölgesi olduğu için, Vücut kas yapıyor ama bir taraftan yağ yakıyor diyebilirsiniz.

    Ben 6 ayda Kol bölgesini 34 den 37 ye çıkardım. Karın bölgesini 90+ dan 85 e kadar düşürdüm. Yani o zaman kas yapmışımdır diyebiliyorum ama bunu bile ancak ayna karşısında eski vücudu karşılaştırarak yapabiliyorum.

    Kısacası değerlendirme için erken. Eğer ki, Aşırı zayıf vücut tipin var ise, Kilo almanda sorun yok. Aşırı düşük yağ oranı olanların başlangıç aşamasında ağırlık çalışması zor olabilir. Yani Zayıf vücut sahiplerinin kilo almasında sorun yok. Ama Bunun adı gelişim değil. Kilo almaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.