Şimdi Ara

İki Kablosuz modem arasında ağ kurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar. Benim küçük bir sorum var, eğer istediğim şey yapılabiliyorsa süper olur benim için. Öncelikle isteğim şu. Benim apartmanda bi arkadaşım var. İşin kötü tarafı, ben 1. kattayım o da 5. katta. Bu nedenle ne ben ne de o birbirimizin internetini göremiyoruz. Zaten amaç da bu değil aslında.

    1- Şimdi eğer mümkünse bir modemin 4-5 kat üstten çekebilecek bir işlem yapabiliyor muyuz? Yani anten modifiyesi falan. Yani bu sorum wireless'ımın 5 kat üstten çekebilecek kadar güçlü olmasını nasıl yapabilirim?

    2- Benim modem philips marka smile adsl'in verdiklerinden. Arkadaşımınki ise Airteis RT-205 sanırım. Şimdi bu iki modem de birbirlerini görebilecek uzaklıkta olsa bu iki modem birbirine bağlanarak tek bir ağ kurabilir mi? Benim amacım arkdaşımla Xbox 360'ı system link üzerinden oynamak. Bu yolla eğer modemleri tek ağda buluşturabilirsem system link üzerinden oyun oynayabiliriz. Ayrıca bilgisayarlar arası da dosya paylaşımı için de bu ağı kullanacağım. Zaten eğer ağı oluşturabilirsem kalanını ben yaparım. Böyle bir ağ oluşturabiliyor muyuz işte, sorun orda.

    Yardım edebilirseniz sevinirim arkadaşlar. Hepinize kolay gelsin.







  • kablosuz ağ kartı alman gerekecek sana pm den yolluyorum nasıl yapılcagını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.