Şimdi Ara

İki Kasa Arasında Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir kullandığım kasamı emekliye ayıracağım, daha büyük ve şık bir kasa almayı planlıyorum.

    İki kasa arasında kaldım, sizce gerek soğutma gerekse montaj kolaylıkları açısından hangisi daha iyi? Bu kasaları kullanan deneyen gören birileri yardımcı olabilir mi?


    COOLER MASTER HAF 922 MidT ATX SİYAH KASA
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-922m-kkn1-gp-haf-922-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=40868


    CM Storm Sniper Black Edition Dev Pencereli Ultra Oyuncu Kasası
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cm-storm-sniper-black-edition-dev-pencereli-ultra-mid-tower-oyuncu-kasasi.html







  • CM Storm da Coolermaster zaten. Bence ikisi de güzel ürünler. Fiyatları da benzer. İkisini de inceleme imkanı bulanlar buraya görüşlerini yazarsa sevinirim.
  • Yarbaylarım hızlı cevaplarınız için teşekkürler ancak koyacağım yer dolayısı ile yükseklik problemim var 58cm'den yüksek olmamalı yoksa hafx gayet iyi durabilirdi . Bu iki kasa arasından önereceğiniz biri var mı yoksa içgüdülerime mi güveneyim? daha başka bir seçenek de olabilir.

    Beklentilerim iyi soğutma, geniş iç hacim ve şık görüntü, bu kasaları canlı görebileceğim bi yer biliyor musunuz? vatana gittim haf 922'iyi gördüm de sniperi göremedim, sadece web'de satıyorlarmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosibik

    Yarbaylarım hızlı cevaplarınız için teşekkürler ancak koyacağım yer dolayısı ile yükseklik problemim var 58cm'den yüksek olmamalı yoksa hafx gayet iyi durabilirdi . Bu iki kasa arasından önereceğiniz biri var mı yoksa içgüdülerime mi güveneyim? daha başka bir seçenek de olabilir.

    Beklentilerim iyi soğutma, geniş iç hacim ve şık görüntü, bu kasaları canlı görebileceğim bi yer biliyor musunuz? vatana gittim haf 922'iyi gördüm de sniperi göremedim, sadece web'de satıyorlarmış


    Sniper'ı kolay kolay göremezsin. Seneler önce ilk çıkan versiyonunu vatanda görmüştüm. Bu nasıl bir kasa demiştim. Pekte dikkatimi çekmemişti o zamanlar şimdide öyle. Zaten midtower olarak pahalı bir kasa.

    Storm, F/P olarak ideal bir kasa. 922'nin fiyatı orta kalite full tower fiyatında. Beklentileriniz full tower alma ihtiyacını gösteriyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.