Şimdi Ara

İKİNCİ EL TOUAREG...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 haftadır suv sınıfı bir araç arıyorum. Aklımda bir çok model var ama ikinci el araçlara pek güvenemiyorum. 75.000 -85.000 tl arası 2005-2006 model arası bir kaç Touareg var ama kilometreleri 100.000 in üzerinde . 100.000 ile 150.000 bin arası Touareglerde ne gibi sorun çıkar. Yüksek kilometredeki bu araçlara güvenebilir miyiz ? Diğer alternatifim X5 ama bu araçlar da aynen Touareg gibi ikinci elleri yüksek kilometrede. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • ayancıklı merhaba,

    Touareeg in hangi motor versiyonunu düşünüyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhforumm

    ayancıklı merhaba,

    Touareeg in hangi motor versiyonunu düşünüyorsun?

    2,5 düşünüyorum.
  • Sizin yerinizde olsam 85 milyar para verip 5 yaşında ve 100.000 km nin üzerine çıkan bir arabaya binmezdim. Bu Touareg bile olsa...

    Size linkteki aracı tavsiye ediyorum. VW Tiguan 2.0 TDI 140 hp. Hem yakıt ekonomisi hemde performansı ile sizi tatmin edeceği düşüncesindeyim.

    http://www.sahibinden.com/2009_20000km_4_4_2_0_tdi_hatasiz_boyasiz-98WQQaXQQ23873951WQQpXQQdisplayitem
  • Tiguan ile ilgili problemleri forumda okuyunca biraz soğudum. Ayrıca bu araçlar çok boş -donanımsız ve fiyatları çok yüksek( dizeller için söylüyorum ). Birde bundan sonraki aracımın rengini mümkün olduğunca siyah seçmemeye çalışacağım. Önceki aracımın rengi siyahtı ve çok çektim.
  • Touareg 2.5 ikinci el ya da X5 gibi araçlar bakıyorsanız ve yüksek kilometrelere razı iseniz, genel anlamda bu araçları kompakt SUV lar ile kıyaslamaya gerek yok. Ancak vereceğiniz para az değil ve belki bir alt segmente inip sıfır km SUV lara bakabilirsiniz.

    Diğer taraftan özelde VW Tiguan ile ilgili olarak problem derecesinde bir sıkıntı yok. Şu an da sınıfında ülkemizde en çok satılan 2.araç Tiguan ve benzer rakipleri arasında literatürde sıralamalarda hep ilk ya da ikinci sırada yer alan bir araç. Güvenlik düzeyi de en üst seviyede.

    Ufak tefek sorunlar bütün markalarda geçerli bir durum. Hangi foruma bakarsanız bakın sorunlardan bahsedilir, zaten forumlar bu nedenle var.

    Düşük KM de X5 ya da Touareg bulursanız ve de vergisi ve yakıtı rahatsız etmiyorsa çok güzel araçlar tabi, umarım sevdiğiniz bir SUV alırsınız yakında.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayancıklı

    Tiguan ile ilgili problemleri forumda okuyunca biraz soğudum. Ayrıca bu araçlar çok boş -donanımsız ve fiyatları çok yüksek( dizeller için söylüyorum ). Birde bundan sonraki aracımın rengini mümkün olduğunca siyah seçmemeye çalışacağım. Önceki aracımın rengi siyahtı ve çok çektim.




  • Arkadaşlar konuyu açalı 1 ay oldu hala karar verip bir araç alamadım. X5, TOUAREG , VOLVO XC90 arasında kararsız kaldım. Birde ikinci elde temiz araç bulmak çok zor. Düşük kilometreli aracın bile boyalı vuruk olduğunu gördüm. Öyle etrafında bu araçlardan tanıdık vasıtasıyla satacak olanlar varsa (temiz olması şartıyla ) benimle irtibata geçebelir. Bu gidişle yazı arabasız geçireceğim.
  • Arkadaşım boyaya falan o kadar takılma.Eğer işçilik güzelse ve göze batmıyorsa boya olmasının ne önemi var.Öyle çizikli vuruklu gezmekten iyidir.100 bin km bu arabalar için düşük sayılır.Şimdi zenginler basıyor 200 bin lirayı gidip bunu alıyor.Ne yapsız garajda mı bekletsin.Bol bol geziyor işte.Parada var!

    Eğer bu araçları yetkili servise götüreceksen sakın alma.

    şu araca bakmanı tavsiye ederim temize benziyor

    http://www.sahibinden.com/acill!!!_doktordan_hatasiz_2004_x5_3_0d_makyajli_kasa-94WQQaXQQ25059108WQQpXQQdisplayitem




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.