Şimdi Ara

ilanıma tam 1065 kişi baktı ve 3 kişi aradı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende o siteye ilan verdim,oradan sattım aracımı...
    Dikkate almak gerekiyor,incelemek gerekiyor,güzel araçlarda düşebiliyor oraya...
  • biraz ballandırsanız övseniz daha kolay olur sanki kronik vs diye çat diye söylemişsiniz doğru da olsa bu alıcı üzerinde olumsuz etki yapar
  • ben doğru olanı söyledim şimdi internette yalan söylesem adam almaya gelse deseki utanmıyormusun yalan söylemeye o bana ölüme bedel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: habibi2121

    ben doğru olanı söyledim şimdi internette yalan söylesem adam almaya gelse deseki utanmıyormusun yalan söylemeye o bana ölüme bedel.


    yalan söyleyin demiyorum ,siz malınızdan emin bir şekilde kısa ve öz kestirip atmışsınız biraz övün şöyle iyi baktım böyle iyi baktım konforludur yakıtı idealdir bakımlıdır vs şeklinde övebildiğiniz kadar övün (abartmadan gerçekçi bir dille ) özelliklerinide yazın insanlar para verdikleri şeylerin özellikli olduğunu bilsinler okusunlar en son 2 parça boyalı diye yazın bilya işini yaptırmışsanız karıştırmayın sonuçta çalışan bütün parçalarda sorun olabilir sorun değil

    birde fontu kırmızı yapmayın kırmızı renk ilgi çekici olduğu kadar iticidirde

    illa bilya felan söyleyeceğim diyorsanız karşınızda sizinle yüz yüze görüşmeye gelen ciddi kullanıcılara yaptırdığınızı söyleyin

    sonuçta insanlar yeni bir araç alma psikolojisi ile geliyorlar size ilk önce olumlu yanlarını söyleyeceksiniz ki alıcının şevkini kırmayacaksınız olumsuzlar en son "o kadar kusur kadı kızındada olur" edasıyla söylenecek

    bunları yaparsanız daha kolay satarsınız kolay gelsin




  • sağolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: habibi2121


    quote:

    Orijinalden alıntı: sonata007dr

    04 d sanırsam Ağrı doğubeyazıt tescilli bir plakayla biraz zor satarsın arkadaşım.Malum doğu kökenli araçlardaki yakıt kalitesi ortada.35 veya 34 veya 06 plakalı olsa çoktan satılırdı tabi.haaa birde 1000 tl daha indirim yapman lazım. Rahat satılır o zaman.


    arkadaşım ben orda memurdum.ben bu arabayı arkadaşımdan aldım.plakası denizli plakaydı benim ikamettim orda olduğu için 04 verdiler o da mart 2010 benim tayinimde haziran 2010 istanbula geldim.yakıtla ne alaka arkadaşım memur arabası diyoruz.

    Memur arabasina kacak yakit alamazmi
    Sayin hocam agri igdir van karstaki yakitin cogu kacak




  • burada 1 aydır "piyasa durgun" diyorum.

    sahibinden.com'da bir sürü araç favori listemde satabilen yok. ankara için konuşuyorum bunları. hepsi 10 günde bir ilan güncelliyor. tabii ki fiyatını kıran hiç yok. tek tük fiyat kıran oluyor. çoğu satmak konusunda kararlı ama fiyat kırmıyorlar. serbest piyasa diyor bazılar. evet öyle. bana ne ne yaparlarsa yapsın kendileri uğraşıp duruyorlar.

    bu aracın fiyatı bence normal. fakat piyasanın durgun olması ve mavi rengi satışı geciktiriyor olabilir. 500tl kırın güncelleyin. o zaman arayan olur
  • dostum ben niye alayım sadece memlekete gitmek için kendi arabamı kullandım oda bir kere gittim.istanbula tayin çıktı tıra taşıttırdım.orda hep bizim birimin arabalarını kullandım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atmosphere

    burada 1 aydır "piyasa durgun" diyorum.

    sahibinden.com'da bir sürü araç favori listemde satabilen yok. ankara için konuşuyorum bunları. hepsi 10 günde bir ilan güncelliyor. tabii ki fiyatını kıran hiç yok. tek tük fiyat kıran oluyor. çoğu satmak konusunda kararlı ama fiyat kırmıyorlar. serbest piyasa diyor bazılar. evet öyle. bana ne ne yaparlarsa yapsın kendileri uğraşıp duruyorlar.

    bu aracın fiyatı bence normal. fakat piyasanın durgun olması ve mavi rengi satışı geciktiriyor olabilir. 500tl kırın güncelleyin. o zaman arayan olur


    doğru söylüyorsunuz onun için yarın kılıfı çıkartacam paspasları değiştirecem iç dış temizletirecem öyle fotoları çekip şansımı deneyecem.




  • Kaç litre yakıyor 100 kmde bu araç?
  • ş.içi 10 litreyi bulur.

    Piyasa pahalı bu ara. Kendi ekstralı 3 aylık aracım şu anda 2011 model haliyle bayiide 47 bin lira. Sahibinden 42 küsürden ilan verdim. ne arayan ne soran. 3 aylık araç .
  • haziran aylarıydı heralde
    vw bora arıyorduk. hergün sahibinden.com a girmekten gına gelmişti artık.
    o gün, ankaradan ilanı verilmiş bir bora comfortline sahibini hemen aradık. son olacağı fiyatı sorduk ve bize makul geldi, tekrar ararız hesabı telefonu kapattık.
    ulan bacanak, adamın tam adresini al, yakınlarda arkadaşımız varsa arabaya baktırırız diyerekten bacanağa tekrar arattırdım. adam devamlı biriyle konuşuyor
    en sonunda araba sahibi telefona çıktı ve araba için birine söz verdim demesin mi???

    adamında şansı yaver gitti, ilanı verdiği gün aracını başkasına sattı...
  • İlan burada da paylaşıldığı için yakında 2000 kişi bakmış olacak ama arayan sayısı aynı kalacakmış gibime geliyor.
  • sen yine iyi
    bizim Lancer i 4 aymı ne kimse aramadı
    2 kere acaba numarayı yanlışmı yazdım diye baktım
    2-3000 kişi bakmış yüzlerce kişi favorisine eklemişti

    foto işi doğru
    bunun yanında güncel tutmak lazım
    tarihi yenilemek lazım

    bunlarla birlikte 2 günde 1 kişi aramaya başladı .)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisozyurt

    Sahibinden'deki ilanların %70'i arabayı gerçekten satmak isteyenlerin ilanları değil, "Sallayayım yüksek bir fiyat, veren keriz çıkarsa satarım" mantığıyla verilmiş ilanlar, çünkü ilan vermek bedava.

    Abimin 320d aracı var, 85.000 TL'den ilan verdik. Abimin verdiği ilan emsalleri içinde en ucuzlardan biriydi, aynı aracın daha yüksek km'lilerine 90.000, 92.000 yazan bir sürü ilan var. Arayanlara son fiyat 84.000 dedik ve 3 hafta araç ilanda durdu, alan çıkmadı. Sahibinden.com'daki sallama ilanlara bakıp "aracın piyasası şu kadar" demek pek doğru olmuyor.

    Benim 2000 model 180.000km'de Focus Ghia HB aracım var. Sahibinden'deki ilanlara göre benim aracın piyasası 18.500 - 19.000. Ama be şunu iyi biliyorum ki aracımı satacak olsam 17.000'ye bile satamam.




    Çok İyi Yorum.





  • bu araç satma olaylarında sebep yazılmasına gıcığım neden illa ihtiyaçtan ev alacağımdan yenisini alcağımdan vs diye yazılıyor ki ne mecburiyetim var ki sebep belirtmeye satıyorum işte bitti o kadar, beni komple satın almayacak kişi arabayı alacak
  • Doğu/güneydoğu plakalı otomobil almamanın ironisini sanırım bir ben anlayamadım. Ben işim gereği bu bölgelere sık sık seyahate çıkıyorum, geçtiğimiz yıla kadar da iran, suriye, israil, Ermenistan ve Türk cumhuriyetlerine havayolu ile iş seyahatine çıkıp işim uzun sürecekse gittigim ülkeden otomobil kiralıyordum. Kırsal motorin kullanımı ile ilgili söyleyebileceklerim sınırlı olsa da ben ülkemizde satılan kadar kalitesiz benzine diğer ülkelerde tanık olmadım. Suriye ve iran'da otomobil kiralama konusunda kurumsal hizmet veren pek fazla firma yok, firmaların kiraladıkları otomobiller çogunlukla benzinli ve 300 binli kilometrelerde, ülkemize sokulan kaçak akaryakıt büyük oranda tırlara ilave edilen gizli depolarla taşınan kırsal motorinden ibaret, bu kaçak akaryakıtın da büyük kısmı dogu illerinden çok batının büyükşehirlerinde satılmak üzere ülkeye sokuluyor. Ben urfa veya dogubeyazıt'tan aldıgım hiçbir petrol ürünü yüzünden yolda kalmadım ama izmir Bornova'dan aldıgım eurodizel yüzünden enjektorlerim tıkandı, otomobil satın alırken kulaktan dolma kriterlere takılma fikrinden bir türlü kurtulamıyoruz, hala iç anadoluda satın alınan otomobilin çürümeyecegi iddiası ile istanbuldan Ankara'ya, izmir'den Konya'ya giden insanlar var.




  • araç memurdan olunca daha mı bir alımlı oluyor?
  • çok bile arayan olmuş... ne bekliyodun ki? 300 kişi falan mı arasın?
  • sahibinden.com şişirilmiş fiyatlarla şiştikçe şişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.