Şimdi Ara

İlk Kullanımından Önce Şarz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben yeni telefon aldım büyük ihtimal yarın kargodan gelecek. Telefon lumia 920. Sürekli etrafımdan duyuyorum ilk şarzda telefon 12-16 hatta 24 saat şarz edin diyenler var. Acaba bu bilgi doğru mu? Sizce bunu yapmalımıyım? Yapsam ne olur? Yapmasam ne olur. Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler.



  • telefon zaten şarjlı gelecek o dediklerin esskidendi

    be aldığım telefonların ilk şarjını bitirip yapıyorum 3-4 şarjını komple bitirip %100 olana kadar şarj ediiyorum sonra ise kafama göre
  • Öyle bir şey yok. İlginçtir kendine 'telefoncu' diye isim koyan esnaf veya sözde teknoloji danışmanları bile böyle şeyler söyler. Kuru sıkı atmaktır bu. İlk şarjda şu kadar olsun diye bir konu yok. zaten 2-3 saat içinde telefon şarj olunca şarjı otomatik keser.isterseniz 50 saat takılı kalsın ne zararı ne faydası olur. Ha illa içim rahat etsin diyorsanız buyrun 20 saat şarj edin:) Bu sürekli sorulan bir sorudur. Ancak her kafadan ayrı ses çıktığı için ve yukarda saydığım insanların bir kısmı bu şekilde dediği için millet inanıyor mecburen. Lumia 920 güzel bir ürün. Ancak hazır olun bolca elden kaydırabilirsiniz. Hiç sevemesem de kullanmasam da size ince bir silikon kılıf almanızı öneririm. Kullanımda 1 gün işinizi görür şarj ömrü anlamında. Güle güle kullanın.
  • Yıllardır saçma geliyordu bu yaptığım şey zaten. Beni bilgilendirdiğiniz için minnettarım size. İyi akşamlar...
  • İlk kutudan çıkınca 8 saat şarj olayı şehir efsanesidir. Eskiden Nokia 5110 vardı hani bataryası hem arka kapak hemde batarya olan model. İşte onlarda geçerliydi bu olay. Çünkü onların teknolojisi eskiydi. Fakat yeni çıkan telefonların bataryaları yeni teknoloji. Batarya %100 olunca elektrik akımını otamatik keser.
  • Şu saçma fikirlere inanmayın saygı değer hocam şimdiki piller lityum iyon piller onlar polimerdi galiba şimdikiler yeni teknoloji

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım kılavuzlarında belirtiyor aslında yapmanıza gerek yok şeklinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuma bakabilisiniz hocam

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79907239

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım kılavuzunu okuduktan sonra böyle bir hurafenin yazmadığını fark ettim. O yüzden buraya başvurayım dedim zaten.
    @hayaleturk Hocam verdiğiniz bilgi paha biçilemez gerçekten çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.