Şimdi Ara

İLKÖĞRETİM OKULU'NA BOMBA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüksekova, facianın eşiğinden döndü 27 Ağustos 2008


    Behçet DALMAZ- Hamit ERKUT/YÜKSEKOVA(Hakkari), (DHA)



    HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'ndeki bir ilköğretim okulunun karşısında yol kenarına düzenek halinde bırakılan 10 kilo plastik patlayıcı, bomba imha uzmanları tarafından imha edildi. Bomba imha uzmanları, bombayı söktükten sonra bağlı bulunduğu düzeneği fünye ile etkisiz hale getirdi. Bomba imha edilmesi ile olası büyük facianın önüne geçildi.


    Hakkari Valiliği, bomba düzeneğinin Yüksekova İlçesi'nde Sabancı İlköğretim Okulu karşısında yol kenarına bırakıldığını açıkladı. Açıklamada, şöyle dedi:
    “Olay yerine intikal eden güvenlik kuvvetlerince gerekli çevre güvenliği alındıktan sonra uzman personel tarafından pakete müdahale edilerek, bomba düzeneği etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan inceleme sonucu bomba düzeneğinin uzaktan kumandalı parça tesirli ve çelik boru içerisine yerleştirilmiş 10 kilogram plastik patlayıcı olduğu anlaşılmıştır.”

    Müdahale sırasında herhangi can kaybının olmadığı belirtilen açıklamada, gerekli incelemenin başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, düzeneğin imha edilmesiyle olası facianın önüne geçildiğini vurguladı.







  • o okulda kimlerin çocukları okuyor dağdakilere destek olanların bi köpek öldüğünde tabutunun üstüne paçavraları serenlerin çocukları okuyor ama işte s.alak oradaki insanlar herşeye kader deyip geçiyorlar bugün okulun karşısına yarın okulun bodrumuna gelir o patlayıcılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 27 Ağustos 2008; 17:52:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.