Şimdi Ara

İmdaat ! Asus RADEON 9600XT ve Asus A7V8X-X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gündür uğraşıorum. Hala stabil deil bu ekran kartı ya. Deli oldum. Anakart 1.5v agp kart desteklio. Smart Doctor'u açıorum 1.6 dio AGP için. sadece 1.5v destekleyen anakartta 1.6v nasıl gösteriosun.
    Oyunlarda donuo. VPU recover kurtarıo çoğu zaman, kurtaramadığında reset.
    BIOS'dan AGP fast write'ı açarsın, windows'a girmez. AGP hızını ATI control panel'den 4x e getirirsin gene windows'a girmez.
    Safe Mode'da açarsın görüntü bozuk, neyin nerde olduğu belli deil.
    Deli oldum ekran kartımı bozuk anakartmı desteklemio.

    Cat 3.10 driverları var. Via hyperion driverları farketmio. Directx desen Safe mode'daki saçmalıkla ne alakası var. Zaten 9.0b yüklü. Ekran kartını taktıktan sonra üstüne bi daha kurdum directx'i hemde.

    Son çare yarın teknik servise gidiorum. Hayatımda ilk defa teknik servise gidicem ilginç olacak.



  • Kartlarimiz ayni degil ama Ben BIOS'dan AGP'ye 1.6 ve hiz olarak ta 67 mhz veriyorum. Fast Write acik ama AGP 4X'de calisiyorum.
  • Bendeki anakartta agp voltaj ayarı yok zaten. AGP performance yada AGP Fast writes açınca windows xp'ye girmio. XP bazen mavi ekran verio.

    Senin anakarttan almaya heveslenmedim deil, ama önce PSU'yu değiştirmekle yetinicem. Sendeki PSU'da fena deilmiş hani. Nerden aldım demiştin ? Heheheh.
  • Aynı anakarttan kullandım ve BIOS ta AGP nin voltaj ayarının olduğunu hatırlıyorum.Ben Auto da bırakıyordum ama siz 1.5 e çekebilirsiniz. Ayrıca anakartla birlikte gelen CD deki Smart Doctor sürümü hatalı idi.ASUS a mail atınca netten yeni sürümünü çekmemi tavsiye ettiler ve sorun çözüldü. Ayrıca 1.5 yerine 1.6 voltaj gelmesi o kadar büyük bir değişiklik değil ama yinede kaliteli güç kaynağı stabil ve ayarlı voltaj verir.Bu arada mavi ekran demişken RAM(ler)inizi kontrol ettinizmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.