Şimdi Ara

iMessage Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar dün ayarladan imessage'yi kapattım bir saat sonra yeniden açtım.Açtıktan sonra listemdeki bir kişiye mesajlarımı imessage olarak gönderemiyorum diğer iphone kullanıcılarına gönderebiliyorum.Telefonu yeniden açtım kapattım imessage ve facetime'ı ayarlardan açtım kapattım ama değişen birşey yok.Karşı tarafta aynı şekilde sadece bana imessage gönderemiyormuş.Sorunu nasıl çözebilirim.



  • Operatorun uzerinden ABD'ye mesaj atiliyor. Onaylanmasi birkac gun surebilir. Onaylanmadigi her yarim saat, 1 saat icinde surekli mesaj atiyor otomatik olarak. Faturali hat kullaniyorsan faturan sisebilir. Imessage ve facetime acayip gereksiz artik. Whatsapp uzerinden bunu halletmek daha basit ve ucuz...
  • şimdiden 10 tl eklenmiş faturama :(
  • infazci43 İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşalar daha önce de yazdım. Tarifenize fatura kontrol, akıllı fatura veya her neyse ekleyin veya öyle tarifeler var ona geçin. imessage ayarlarını yapacaksanız muhakkak Vpn kullanın. Boşuna sürpriz faruralarla etkinleştirme hatalarıyla uğraşmayın. Bu şekilde 2 yıldır imessage için 1 kuruş bile vermedim. Tecrübeyle sabit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.