Şimdi Ara

İNGİLTERE DEN İPHONE 4S ALMAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba öncelikle.

    ŞİMDİ ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA İPHONE ALMAK İÇİN EN İYİ YOL YURTDIŞINDAN GETİRTMEK DİYOSUNUZ. O YÜZDEN İNGİLTERE DE Kİ ARKADAŞIM ÜZERİNEN İPHONE ALICAM.

    ÖNCE BİR KAÇ SORUM VAR

    1- 600 STERLİN İPHONE 4S 32 GB GÖZÜKÜYOR. BU UNLOCKED CİHAZ FİYATI. ŞİMDİ BEN BU CİHAZI ALSAM BURADA DİREKT SİM KARTI TAKIP ÇALIŞTIRABİLİR MİYİM. FARKLI OLAN YADA BİLMEM GEREKEN BİRŞEY VAR MI?

    2- CİHAZI APPLE IN SİTESİNDEN ALMAK İSTİYORUM. NASIL ALABİLİRİM. BİZİM KREDİ KARTINI KABUL ETMEZLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ORADAKİ ARKADAŞIN ADRESİNE GÖNDERTİRİM DİYORDUM AMA KREDİ KARTIYLA BURADAN ALMAK SORUN OLUR MU?


    3- ALDIĞIM CİHAZI O ARKADAŞ ORADA KENDİ PASAPORTUNA KAYDETTİRİCEK BUNDAN YANA Bİ SIKINTI YOK. BİLMEM GEREKEN BAŞKA BİR SORUN VAR MI BU KONUDA.

    4- BİR DE ALINAN TELEFON İÇİN SİM KART KESTİRMEK DİYE BİRŞEY VARMIŞ. BUNU NEREDE VE NASIL YAPTIRIYORUZ. GEREĞİ VAR MI

    4- ALDIĞIM CİHAZIN GARANTİSİ NE ŞEKİLDE GEÇERLİ OLACAK. BURADA KABUL OLACAK MI?



    BİLEN ARKADAŞLAR SORULARIMI CEVAPLARSANIZ, HATTA BUNLARA DA DİKKAT ET DİYE TAVSİYELERİNİZİ SÖYLERSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDENÇ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolukabi -- 14 Mart 2012; 17:46:47 >







  • 5. soru olarak da oradan alınan telefon için burada sim kart kestirme gibi bir şey oluyor muş. bunu da açıklarsanız sevinirim.

    gelen özel mesajlara dayanarak söylüyorum bu soruların cevaplarını merak eden bayağı bir kişi var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SametArat

    Ben aldim mutluyum :D
    Sim kart keatirmel yurt disi cihazlara ozel birsey degil iphone micro sim kullaniyor ya gidip micro sim cikarttiricaksiniz yada sim kartinizi kestiriceksiniz pasaport yaptirirsaniz cihaz turkiyeden alinmis gibi olur garanti haric tabi.
    Arkadasiniza soyleyin gitsin ona en yakin apple store dan alsin unlocked.


    uluslararası 1 yıl garanti mevcut.
  • 1- 600 STERLİN İPHONE 4S 32 GB GÖZÜKÜYOR. BU UNLOCKED CİHAZ FİYATI. ŞİMDİ BEN BU CİHAZI ALSAM BURADA DİREKT SİM KARTI TAKIP ÇALIŞTIRABİLİR MİYİM. FARKLI OLAN yada BİLMEM GEREKEN BİRŞEY VAR MI?

    - Unlocked ise sıkıntı yok pasaport kaydını yaptırır kullanırsın her hatla.


    2- CİHAZI APPLE IN SİTESİNDEN ALMAK İSTİYORUM. NASIL ALABİLİRİM. BİZİM KREDİ KARTINI KABUL ETMEZLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ORADAKİ ARKADAŞIN ADRESİNE GÖNDERTİRİM DİYORDUM AMA KREDİ KARTIYLA BURADAN ALMAK SORUN olUR MU?

    -store dan bizim kredi kartıları ile uygulama satın alınabılıyor ama satın alabılırmısın bılemem,olmadı arkadasın alsın verırsın parasını

    3- ALDIĞIM CİHAZI O ARKADAŞ ORADA KENDİ PASAPORTUNA KAYDETTİRİCEK BUNDAN YANA Bİ SIKINTI YOK. BİLMEM GEREKEN BAŞKA BİR SORUN VAR MI BU KONUDA.

    -yok


    4- ALDIĞIM CİHAZIN GARANTİSİ NE ŞEKİLDE GEÇERLİ OLACAK. BURADA KABUL OLACAK MI?

    -uluslararası garantisi var ama Türkiyede gecmez.

    kartını ya kestirirsin yada operatörüne gidip micro sim alırsın.




  • hakan çok teşekkürler cevabın için.

    son olarak iphone u alınca havaalanında bir vergi geri ödemesi gibi birşey oluyomuş. var mı bir bilginiz.

    bir de pasaporta kayıtı nerede ve nasıl yaptırmak lazım
  • Simdiden hayirli olsun.

    Evet £599.

    Evet Apple Store'dan arkadasiniz alabilir, UK Apple Store'daki her iCihaz simfree'dir ve fiyatlara vergi dahildir. Sigorta veya AppleCare sunuldugunda kabul etmesin, garanti islemleri icin sizin adinizi verebilir.

    Londra merkezde ve Kuzey Londra'da Apple Store mevcut. O2, T-Mobile, 3 veya Vodafone'dan alinan cihazlar pahali ve simkilitli olacaktir. Bu operatorlerden almamasindan emin olun.

    Kredi kartiniz her turlu gecer, yeterki bankaniz yurtdisi hesaplara odeme ve havale yapmaniza izin versin.

    Arkadasiniz Turkiye'ye giris yapar ise havaalaninda veya cikista Turkcell Tim'de cihazi pasaportuna kayit yaptirabilir. Ancak her pasaporta sadece iki yilda bir GSM cihazi kayit yaptirabilirsiniz.

    Vergi odemiyorsunuz, ticari degil ozel kisisel cihazdir.

    Cihazi acik elinde veya bagajda getirebilir, kesinlikle sadece bir cihaz gumrukte takilmiyacaktir.

    Garanti islemlerini herhangi Genius bar iceren Apple Store yapabilir. A.B.D, Ingiltere, Almayna, Italya, Fransa ve Hollanda baslicalari. Bu ulkelerde tanidiklariniz varsa, cihazi onlara gondermeniz yeterli olacaktir.

    Garanti uluslar arasi gecerlidir ve garanti suresi satin alindigi tarihten itibaren 12 ay gecerlidir Cihazinizin satin alindigi tarihi, garanti suresini ve bulundugunuz ulkedeki Apple hizmetlerini Apple sitesinden ogrenebilirsiniz, serial numaranizi girmeniz yeterli...




  • şimdi arkadaşlar iphone 4s im yarın geliyor. havaalanından alıcam.

    ama şöyle sorunlar var

    -şimdi pasaportuna kayıt ettireceğimiz arkadaşlar turkcell tim e gidicez. orada yeni hat ta alıcam. o aldığım hattın pasaportuna kayıt ettireceğimiz arkadaş adına olması gerekiyor diye bi zorunluluk yok değil mi. bugün gtiğim avea bayisi olması gerekiyor dedi.

    - bir de gelen arkadaşın pasaportunun türk yada yabancı pasaport u olması birşey değiştiriyor mu

    - bilmem gereken birşey var mı başka

    LÜTFEN YARDIM
  • Arkadaşının pasaportunun Türk pasaportu olması lazım yabancı pasaport ise 6 ay sonra kapanır cihazın bir daha sildirmekle uğraşırsın yeniden kayıt ettirebilmek için.

    Arkadaşın oranın vatandaşı ise Verdiğin verigiyi hava alanında geri alamazsın.

    sim kartsenin adına onun adına bişey fark etmez.
  • ingiliz pasaportu var bildiğim kadarıyla. dediğingibi 6 ay sonra kapanır mı. bikaç aya başka bir pasaporta kayıt ettirsem nasıl olur. çok uğraştırır mı o?

    başka ne yapabilirim bu konuda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolukabi

    ingiliz pasaportu var bildiğim kadarıyla. dediğingibi 6 ay sonra kapanır mı. bikaç aya başka bir pasaporta kayıt ettirsem nasıl olur. çok uğraştırır mı o?

    başka ne yapabilirim bu konuda?

    illaki türk pasaportuna kayıt yaptırman lazım arkadaşından kayıtsız al buradan bir yol bul kayıt ettir. Bir iki hafta kayıtsızda kullanabilirsin.
  • ARKADAŞLAR BUGÜN İPHONE 4S İMİ ALDIM. FAKAT GETİREN ARKADAŞIN PASAPORTU YABANCI PASAPORT OLDUĞU İÇİN KAYDETTİREMEDİM ONUN PASAPORTUNA. ŞU AN CİHAZ EVDE DURUYOR SÜS NİYETİNE. KUZENİM GELECEK 2 AY SONRA İNGİLTEREDEN EN KÖTÜ ONU BEKLEYECEĞİM

    FAKAT ;

    şöyle birşey gördüm forumlarda dolaşırken;

    http://forum.donanimhaber.com/m_24963862/tm.htm

    KIBRISA GİDİŞ DÖNÜŞTE VERİLEN BEYAZ KAĞITLA KAYIT YAPILABİLİYOR DENİLİYOR. BU NE KADAR GERÇEKÇİ. HAYAL ALEMİNDE Mİ YAŞIYORUM YOKSA BÖYLE BİR YOL HAKKATEN VAR MI?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.