Şimdi Ara

İngiltereden sonra İrlanda da aşı pas dahil tüm Covid önlemlerini ıskartaya çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önce link
    https://www.msn.com/en-gb/news/world/uk-pm-johnson-drops-covid-19-restrictions/ar-AASW6Ll
    Sonra video
    https://disk.yandex.com/i/KC17PzPdNVmuvQ

    Link ile videodan genel anlamı koruyacak biçimde özet:

    İngiltere hükümetinin Covid adı altında cıkardığı aşı pasaportu, zorunlu maske, uzaktan çalışma zorunluğu gibi uygulamalar önümüzdeki perşembeden başlayarak yasal olarak kaldırılacak, maske, aşı, uzaktan çalışma türü uygulamalar kişilere, firmaların insiyatifine bırakılacak.

    Ekleme:
    İrlanda da aşı pasaportu uygulamasına son veriyor: 21.Ocak.2022
    https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/ireland-set-rapidly-drop-almost-all-covid-19-restrictions-2022-01-21/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 24 Ocak 2022; 12:57:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Darisi diger ülkelerin basina. Salgindan degilde Politiksalgin teröründen cok cektik.

  • Yalan haberdir. Çünkü asla yanılmayan, her şeyi bilen, süper uzmandan aldığım bilgiye göre tüm dünyayı yöneten hükumetin salgın planı 2025'e kadar sürüyor. Şimdiden kaldırmazlar.  

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Videoda B. Johnson aşı pasaportu, uzaktan çalışma uygulamaları kaldırılacağını söylerken normal biçimde olumlu tepki veren parlemento üyeleri, bina içinde maske uygulaması kaldırıacak dediği sırada büyük bir olumlu tepki verdi. Sanırım tümü 2 yıldır maske takmaktan artık gırtlaklarına dek bıkmış olmalılar :) Bina dışında ya da içinde herkesin nonstop maske takması yeryüzünün gördüüğü görebileceği en büyük saçmalıklardan biriydi, bu saçmalığa 2 yıl boyunca kendi elleriyle çanak tutmaktan yorulmuşlardır :) Ben esasında bu andavalların en az bi 2 yıl daha bu saçmalığı sürdüreceklerini düşünüyordum, biraz erken kestiler. Açıkçası beni en cok ilgilendiren kısım aşı pasaportunun kaldırılacak olması. 2 yıldır iş değişikliği yapamıyorum o yüzden, gereksiz bürokrasi ile uğraşmak bana göre değil. Aşı Pas uygulaması AB geneli ile TR'de kaldırıldığı gün tüm arkadaşlarımı arayıp kentin en iyi restoranında döner kebap ısmarlayacağım, kutlamak için. Ayrıca döner sonrasında 10+ yıldır hiç içmediğim sigaradan da bir tane içerim. üff ne güzel olur yalnız :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Simdide Irlanda tum Corona onlemlerini kaldirmaya karar vermis. Yarindan itibaren tum Publar Discolar barlar aciliyor ve asi sorgulamasi yapilmayacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hm, İrlanda AB üyesi :) Hm herkese aşı yapacağız dye tutturan Avusturya da AB üyesi :) Hm :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hala covid gerçeği ile karşı karşıyayız ingiltere aşı pasaportunu şundan kaldırdı çünkü aşıların işe yaramadığı ortaya çıktı israilde seyahat yasaklarını kaldırmış mesela ama ingiltere rekor sayıda ölü veriyor fakat hükümetleri mutlu çünkü yaşlılar ölüyor ve emekli maaşı ve sağlık masraflarından kurtuluyoruz mantığındalar

  • İngiltere pandemide aldığı radikal kararlar ile ünlü zaten. İlk önce her şeyi kendi haline bıraktılar, sonra baktılar olmuyor yasaklar vs. Hiçbir şekilde orta yolu bulamadılar.


    Mesela Avustralya ünlü tenisçiyi ülkeye bile sokmadı aşısız olduğu gerekçesiyle. Keza İsrail ve Avusturya gibi ülkelerde de aşı çalışmaları çok sıkı yürütülüyor.


    İngiltere sıkı önlemler alırken yüzüne bakılmazken, şimdi İngilizsever olmuş bazıları  

  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    Dostum İrlanda da aşı pasaportu uygulamasına son veriyor: 21.Ocak.2022
    https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/ireland-set-rapidly-drop-almost-all-covid-19-restrictions-2022-01-21/
    Sadece linkte bile görülüyor: ireland-set-rapidly-drop-almost-all-covid-19-restrictions => İrlanda nerdeyse tüm covid kısıtlarını hızlıca kaldırıyor.
    Hükümetler Covid / saglık adı altında yaşamıza sokulmaya çalışılan tüm saçmalıklara son vermeye başladı. İsteyen Covid gerceğini kendi cevresinde, kendi düşlerinde yaşasın beni bağlamaz. benim tek ilgilendiim konu, bu işin yasal yönü, yasal kısıtları. Kimi iş planlarımı 2 yıldır gerçekleştiremedim, onu geç 2 yıldır bir normal eğlenemedim. Yaşamın amacı eğlenmektir. Gezmek, değişik yer görmek, değişik kişilerle tanışmak güzeldir. Hobilerle uğraşmak güzeldir. Covid yaygarası yüzünden hobilerimle bile uğraşmak istemedim. Bu durumun bi sonu gelmeli. 2 yıl harcadık işte bu saçmalığa. 2 yıl cok bile. Öpüp başlarına koysunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Politdemi koalisyon hukumeti olan ulkelerde iktidarin isine geldiginden ve diktatorlugu sevdikkerinden hepsi birden vazgecemiyor tabi. Eski yetkisiz hallerine birden geri donerlerse halk tarafindan tarihin siyasi coplugine basil gomuleceklerini biliyorlar. Kurt ayazi yer ama yedigi sogugu unutmazmis. Salgin bitti beyler dagilabikirsiniz. Omikron dene sey iki gun hafif bogaz agrisiyla gecip gidiyor. Insanlarin hayatina mudahale etmeye devam edecek legal bir bahaneleri kalmadi artik. Buna ragmen zorunlu asi karari alan ulkeler var ama o karari uygulamaya koyamayacaklar veya takipcisi olamacmyacaklar. O karari alan ulkelerde o yasaya destek olan tum partiler kaybedecek ve bircok siyasinin korkusu politik kiyametleri olacak. Birdaha secilemeyecekler ve bircok ulkede hukumet kurulamayacak uzun bir sure.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.