Şimdi Ara

Intel Arc A750 ekran kartı A320M-K ile uyumlu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemimdeki eski toprak gt 1030 ekran kartını yükseltme zamanı geldiğini düşünüp bi ekran kartı bakındım ve şu anda fiyatına göre en iyi performansı veren intel arc ekran kartlarıyla karşılaştım. Kafamda birkaç soru var satın almadan önce danışayım çözüm bulayım dedim. İlk olarak başlıkta belirttiğm gibi Asus Prime A320M-K gibi eski bi anakart ile uyumu var mıdır ikincisi ise Ryzen 5 3600 onu beslemeye yeter mi benim elimdeki işlemci odur şuan. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.





  • Anakart ve işlemci ile çok güzel çalışır ama güç kaynağın sıkıntı çıkarabilir. Fabrika verileri GT1030 30 watt iken Arch750 225 watt güç tüketiyor.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    O dert değil 750 W lık bu psu'yu satın aldım kafamda 3 ihtimal var şuanda 5700xt 6600 ve bu sizce hangisi en doğrusu 5700'de wattman sorunu yaşayabilirsin dediler ondan ötürü biraz korktum bilginizi almak isterim



    https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-guc-kaynagi-p-49811?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

  • Valla bütçeni bilemem ama ben düşük güç tüketimi düşük sıcaklık güncel teknolojileri barındırdığı için rtx 4060 almanı öneririm.

    Ne wattman ile kafanı ağrıt ne intelden güncelleme bekle.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    3600 ile darboğaz yaşamam değil bi bi söylentiler var da yoksa ben de nvidia tercih etmek isterim de.

  • Aurtex A kullanıcısına yanıt

    Darboğaz dediğin şeyi 3600 ile pek yaşayacağını sanmıyorum bayağı güçlü bir işlemci.

    Elin değmişken termal macunu da kaliteli olanıyla yenilersen 10 numara olur.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim ilgili yanıtlarınız için 4060 ekran kartında mükemmel de bir indirim varmış şurada piyasaya göre en ucuzu bunu satın aldım gibi gözüküyor arctic mx4 termal macunum var güzel performans sergiliyor memnunum kendisinden sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.