Şimdi Ara

intel graphics driverinin düzgün çalışmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar,
    notebook modelim asus n550jv. i7 4700hq işlemcili ve nwidia 750m ekran kartı var. benim sorunum emin olmamakla beraber son win10 güncellemesi ile başladı. original win kullanıyorum. temizden birkaç defa win kurulumu yaptım. otomatik güncellemeleri kapatarak da denedim. harici driver yükleme programlarıyla da. tek tek driverleri elle yüklemeyi de denedim. ama her seferinde olan şu ki intel grafichs driveri yüklenirken ekran gidiyor kapkara oluyor. bilgisayarı kapatıp açarken de asus yazısından sonra ekran kapanıyor. bilgisayar çalışıyor ama ekran yok. güvenli modda aygıt yöneticisinden intel hd grafichs 4600 ün üstüne gelip güncelle diyip bilgisayardaki mevcut sürücülerden birini seçebildiğimiz yerden microsoft temel görüntü bağdaştırıcıyı seçip normal olarak bilgisayarı başlata biliyorum. ama masaüstü performans kaybı yaşatıyor full hd 60 fps video bile oynatamıyor ve hiçbir şekilde nwidia ekran kartına geçemiyorum. oyunlar dahil. original oyunları da denedim hatta microsoft story den asphalt 8 bile denedim o bile kastı.tabiki nwidia denetim masasından uygulamayı seçip yüksek performanslı nwidia işlemciyi kullan da da dedim ama kullanmıyor inatla :) yardımlarınızı bekliyor.







  • On board ekran kartı arızalanmış gibi anlattıklarınıza göre. Bios da kapatma seçeneği var ise on board inteli kapatın yoksa yaptırmanız veya sürücü olmadan kullanmanız gerekecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umitbrn

    On board ekran kartı arızalanmış gibi anlattıklarınıza göre. Bios da kapatma seçeneği var ise on board inteli kapatın yoksa yaptırmanız veya sürücü olmadan kullanmanız gerekecek.

    maalesef sadece masaüstünde kapatılabiliyormuş. güncellemeden sonra olduğu için arıza olmadığını düşünüyorum.
  • Başka disk varsa win7 ile deneyin, bana göre ekran kartı arızalı ama yine de denemek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.