Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.081
Cevap
26
Favori
44.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atc06 kullanıcısına yanıt

    390 tl için cimereden şikayet yazin iletişim bakanligina

  • MrWest kullanıcısına yanıt

    Peki ödemesini yine de yapalım mı hocam? Ödemezseniz icra falan diyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne rezalet yaa bu konunun yıkılması lazım. Bizler de çok tepkisiziz maalesef. Ses çıkarmadıkça tepemize biniyorlar.

    İnternet kutusuna geçmeyi düşünenler sakın ha, uzak durun. Şu 390 tl olayını takip ediyorum uygun firma bulunca ben de geçeceğim.

    Bu firma bu haksız ve saçma hareketinin müşterileri kaçıracağını ve yeni müşteri bulmakta zorlanacağını akıl edemiyor mu? Bu kadar mı kötü yönetiliyor??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 390 tlye itiraz etmiştim whatsaaptan sonra akşam geçiş sağlandı bana 268,88 tl faturanız var diye mesaj geldi normalde peşin ödedim yeni fatura mart ayında başlıcaktı mart olmadan değiştirdim şimdi bu 268 tlyi nereye şikayet edeyim

  • atc06 kullanıcısına yanıt

    korkutmak için yapiyorlar sizi bilmem ama ben ödemedim ödemeyide düşünmüyorum

  • hocam geciş yaptiginiz zaman tam fatura zamaniysa fatura cıkması normal . çünkü kullan öde şeklinden , peşin ödemeye gecerken 1 ay arada kaliyor yani 11 ay uzatmiş oluyorsun

  • Broon kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir fatura çıktı hocam size süre sonunda? Kaç paralık bir fatura yani?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atc06 kullanıcısına yanıt

    Hocam tüketici hakem heyetine online olarakta başvuru yapabilirsiniz. En fazla ilamsiz icraya verirler sizde icra müdürlüğüne itiraz edersiniz ondan öteye gidemezler. Ben olsam ödemem. Ödedikten sonra geri almayla uğraşırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrWest kullanıcısına yanıt

    ocak 2023'te internetkutusu'na geçiş yaptım faturamı ödedim arkadaş kampanyası ile şubat ayı bedavaydı zaten 6 şubatta deprem oldu ben 1 aydan fazla bir süre eve giremedim mart 15'te 1 yıllık peşin ödedim. sonra yaklaşık 15 gün önce peşin ödemem nezaman bitiyor diye sordum bana 26 şubatta faturalandırma yapacaklarını söylediler bende 20 şubatta başka internet sağlayıcıya geçiş için başvurdum 23 şubatta geçişim tamamlandı. 390 lira iptal ettiğim için ödeme yapacaksın dediler itiraz ettim ödemem dedim sonrasında 268 lira fatura kesmişler

  • 13 ü yıllık ödememin son günüydü.15 inde gecise izin verdiler.Sonrasinda 279+369 TL lik borç yansıttılar. Israrla fatura istememe rağmen gondermiyorlar.Onlar göndermediği müddetçe ödeme yapmayacağım.Su haliyle de Thh ye başvuru yapacağım fırsat bulunca.

    369 TL neyin faturası diyorum aldığınız hizmetin faturası diyor.Aylik ödediğimiz fatura neyin bedeli diyorum cevap yok.peki bir ay önce çıkanlardan neden almadınız diyorum şirketimizin almış olduğu karar diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende maalesef zamanında bu iss'ye geçmiş bulunuyorum. Geçtiğim dönemde referans kampanyası ile 1 aylık bedava hakkım vardı. Ben geçtikten 1 ay sonra %30 un üstünde zam yapacakları için gidip 1 yıllık peşin ödeme yapmıştım. 1 yıllık süre geçen şubat başında doldu. Hemen 269 TL faturayı yapıştırmışlar. Son gelen faturayı da ödedim. Artık internet ihtiyacım kalmadığından dün whatsapp destek hatları üzerinden iptal talebinde bulundum. Daha geri dönüş olmadı. Benden de bu bahsettiğiniz 369 TL'yi talep etmeleri durumunda yapmam gerekenler nelerdir?

  • Tüketici hakem heyetine e devletten başvurun fatura vermediklerini belirtin ekran görüntülerini ekleyin konuşmaların gerekirse thh olarak da şirket merkezinin bulunduğu esenyurtu seçin iptal ediyorlar zaten 390 TL yi bir de tebligat ücreti 50 TL internet kutusuna kesiyorlar en mantıklı çözüm bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.


    Kurumumuzca hizmete sunulan çevrimiçi (online) tüketici şikayet başvuru sistemi, ilk etapta abone sayısı 200 binden fazla olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’yi geçen hizmet sağlayıcılardan teknik altyapısı online şikayet başvuru sistemine uygun olan işletmeciler/hizmet sağlayıcılar nezdinde uygulamaya geçirilmiş olup, abone sayısı 200 binden az olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’nin altında kalan hizmet sağlayıcıların da ilerleyen süreçte online şikayet sistemine entegrasyonu konusunda çalışmalar devam etmektedir. Ancak halihazırda abone sayısı 200 binden az olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’den az olan hizmet sağlayıcıların kendi internet sayfalarından çevrimiçi (online) şikayet başvurusu iletilebilmekte olup, öte yandan bu tarz işletmeciler/hizmet sağlayıcılar hakkında Kurumumuza yazılı olarak başvuru da yapılabilmektedir.

    Bilgilerinize sunulur.

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

    Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü


    yorumluyabilecek varmi bunu





  • MrWest kullanıcısına yanıt
    Tek anladığım online başvuru almıyorlar ama yazılı başvuru yapılırsa yine ilgileniyorlar. Btk’ya faks falan çekilebiliyorsa o yolu deneyebilirsiniz en pratik.

    Aksi taktirde iadeli taahhütlü mektup falan mı yazmak gerekir acaba bilemedim. Ya da btk nın merkezi Ankara’da falansa orada ikamet eden arkadaşlardan biri gidip dilekçe verebilir sanırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    300 tl fatura çıktı.
    Bizden dedikleri ayın ücretini aldılar.

    Firmadan KESİNLİKLE uzak durun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt

    eldende dilekce veririm sıkıntı yok şuanlik online tüketici hakem heyeti şikayetim var onu bekliyorum

  • Yıllık ödeme yarın bitio başka bir iss geçicem verdikleri cevap aynen bu şekilde izin vermiyorlar


    Merhaba, hat taşıma ve iptal durumunda tarafınıza 390 TL hizmet bedeli faturası yansıyacaktır. Onaylamanızla birlikte geçişinize onay verilecek ardından faturanız oluşacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Yeni fiyat 299 ama bu ön ödemeli bir sistem olduğundan ötürü eğer bir kaç gün içinde taşırsanız o fatura iptal olup kullandığınız gün kadar olan yeni bir fatura oluşturulur.

    Anneme 70 küsür TL lik bir fatura çıktı bir kaç gün için. Diğer fatura sistemden kayboldu.

    (390₺ lik saçma fatura halen duruyor tabi. Taşıyalı 2 haftadan fazla oldu sanırım. Faturayı ödemedik, icraya veririz falan gibilerinden bir tehdit mesajı geldi. Sallamıyoruz.)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt

    hiç bir şey yapamazlar hocam, piyasada yer bulunca kimden ne kadar çarparıza döndü firma, bir süre sonra kapatır gider.


    cimer'e şikayet edin hocam, firma zaten insanları dolandırmaya yönelik hamlelerine başlamış. 390 TL nereden çıkarmışlar?

  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.