Şimdi Ara

internet tarayıcım kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gündür chrome ve edge tarayıcılarımı tam ekran açınca mönitörüm hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ve mausemi + sekme veya x butonuna getirince kitleniyor , tarayıcımı küçültünce hiç bir sorun yok oyun lar da herhangi bir sıkıntı yok ama mausemi + (yeni sekme ekle) ve x sekmesine getirince kitleniyor bu kitlenme esnasında bütün ekran donuyor (mönitör) bilgisayarı yeniden başlattığımda 30dk -1saat bir sıkıntı yok sonra yeniden başlıyor.

    ssd mi taradım sürücü güncelemerimi kontrol ettim, tarayıcılarımda hernagi bir eklenti yok sf scannow ve restorasyon yaptım hiç bir sorun bulamadım 100% sağlıklı calışıyor, donanım ivmesini kapatıp denedim yine uzun bir süre sıkıntı yapmadı ama bu seferde tam ekran video izlerken hopörlör patlak gibi ses cıkarıyor mecburen yeniden açtım , bu sıkıntıyı nasıl cözebiliriz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiryakiHasan -- 24 Eylül 2023; 13:56:55 >







  • ayarlardan yardım sekmesine gir ve güncellemeler var mı kontrol et. edge değil ama chrome otomatik güncelleme özürlü bir browser. güncellemeleri ara sıra manuel kontrol ederek yapmak gerekiyor. bazen de güncelleme yapamıyor chrome. bu sefer de uninstall yapıp, tekrar kurmak gerekebiliyor. edge de chrome'dan etkileniyordur muhtemelen. son olarak, bu sorunları dh'de alıyorsan eğer, çerezleri ve geçmişini sil.  

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    malesef chrome yi sildim yeniden yükledim birşey değişmedi son 3 gündür daha beter olmaya başladı , galiba sorun ekran kartımda amd rx7500 10gb oc kullanıyorum, ekran kartını stres testine soktum sıkıntı yok cmd den restorasyon yaptım sfc scannow yaptım birşey cıkmadı ramlara baktım sorunsuz harddisk bozukmu diye kontrol ettim birşey cıkmadı bütün güncellemeler acık , rust csgo vs oyun açtığımda alttab yaptıgımda beyaz sayfalarda monitör cok hızlı göz açıp kapama gibi yanıp sönmeye baslıyor , discord gibi siyah pencerede bir sıkıntı yok


    ama bilgisayar kitlendiğinde ve yeniden başlattıgımda direk wattman yiyorum, güç kaynağım eski oda sorun yapabilir bir fikri olan varmı?

  • SAMSUNG Odyssey G5 144hz monitörüm de freesync özelliğin kapatınca sorun düzeldi, artık oyundayken alttab yaptıgımda video seyrederken veya internette gezinirken yanıp sönme olmuyor, şimdi benim mönitörüm bozukmu? geri iade edeyimmi 9 ay oldu yoksa donanımsal bir güncellemeyle düzelirmi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.