Şimdi Ara

internet ve ev telefonu (ttnet alo) taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun yıllardır türktelekom ile aramızdaki seviyeli ilişkiyi 10. ayda taahhüdüm dolunca sonlandırmaya karar verdim. ttnet alo telefon hattımı ve internetimi başka bir firmaya taşımayı düşünüyorum. telefon hattı çok uzun süredir bize ait ve mecbur kalmazsak numarayı değiştirmek istemiyoruz. bu şekilde taşıma yapmak mümkün mü yoksa önce telefonun sabit telefona mı dönüşmesi gerekiyor? konu hakkında tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirsem çok sevinirim.

    bu arada internet taahüdü 10. ayda tahüdü dolarken ttnet alo taahüdü 12. ayda doluyor. iki aylık cezai ödemeyi umursamıycam artık ama duruma engel teşkil edebilir mi acaba ekstra diye belirttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniskası -- 19 Ekim 2019; 16:38:8 >



  • yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar:((
  • aynı durumda olanlara bilgilendirme amaçlı yazıyorum. internet taahhüdüm bitmeden bir hafta önce turknet e başvurdum ve internet-sabit telefonumu taşımak istiyorum dedim. telefonumun pstn değil, ttnet alo olduğunu belirttim. sorun değil diyerek başvurumu aldılar. evrak süreci vs sonrası bu sabah itibariyle geçiş işlemi tamamlandı telefon son 24 saat kadar dışardan aramaya açıktı ama ben dışarıyı arayamıyordum. bu sabah geçiş işlemi tamamlandıktan sonra numaram aynen turknet e geçiş yapmış ve sorunsuz bir şekilde çalışmakta. ttnet alo sorunsuz bir şekilde turknet e taşınmış oldu. :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.