Şimdi Ara

İNTERNETLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ttneti bırakıp bu uydunete geçmeyi düşünüyorum ilgimi çekti 20 gb kotalı 10mbps internet 39 tl sizce iyimidir bu uydunet kullananınız varmı .



  • Ne kadar Adil Kullanım Kotası olsa da Superonline en iyisi bu işte. Uydunet yazlıkta var berbat diyebilirim ama benim görüşüm belki bizim ordan çekmiyordur vs vs. Sizin oraya fiber gelmişse Superonline'a geç üstelik TTNET'ten geçenlere indirim yapıyorlardı en son ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lightsword5

    Ne kadar Adil Kullanım Kotası olsa da Superonline en iyisi bu işte. Uydunet yazlıkta var berbat diyebilirim ama benim görüşüm belki bizim ordan çekmiyordur vs vs. Sizin oraya fiber gelmişse Superonline'a geç üstelik TTNET'ten geçenlere indirim yapıyorlardı en son ;)

    sanırım biri adls bilmiyorsunuz 50 gb akk kapasitesi var 8mb e kadar ama 49 tl o dedginiz akk 20 gb hiç bişey sadece internette gezin video izlemeyin 20 günde dolar 10 günde sürünürsünüz video izleseniz 1 0 günde dolar bi şey indirin bide yanında mesela 1 oyun 8 gb oho 5 günde doldu 25 gün süründünüz :D hem vodafone satın aldı biri adls i koç undu ama vodafone da iyi götürüyo hem akk 3 ay önce geldi mecbur kılındıgı için yoksa akk flnda yoktu biri adls de walla ben çok memnunum




  • İngiltere'de 50 mbit net 30 pound ( Yaklaşık 65 lira )

    Türkiye'de 8 mbit sınırsız 115 lira ne harika ( İyi ki İngiltere'deyim.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.