Şimdi Ara

İNTERNETTE HIZ SORUNU VEYA BAŞKA SORU YAŞANLARIN ÇÖZÜM MERKEZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonunda TTNET te hız sorunumu çözdüm buraya şikayet etmeden önce benim internet hızım 1,2-1,5 Mbit ti şikayet ettikten sonra 6 Mbite çıktı benim durumda olupta sorununu çözmek isteyenlerede yardımcı olayım yapmanız gerekenleri aşağıya yazıyorum.

    Öncelikle hız sorunu yaşayanlar VEYA internetle ilgili başka sorunlar yaşayanlar aşağıda vereceğim siteye üye olsunlar

    https://tuketici.btk.gov.tr/giris/

    Bu site Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun tüketici şikayetlerini online olarak aldığı sitedir. buraya sadece internet sağlayıcıları ile ilgili şikayetleri alıyor ve kesin çözüme kavuşturuyor. Şikayetleri gideremeyen firmalara yaptırımlar uygulandığı için buradaki şikayetler kesin çözüme ulaşıyor. zaten şikayet yazmadan önce

    quote:

    "Kurumumuzun görevleri 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ile belirlenmiş olup, söz konusu Kanun hükümleri uyarınca yalnızca elektronik haberleşme sektöründe (mobil telefon, sabit telefon, internet, uydu platform hizmetleri vb.) faaliyet gösteren ve Kurum tarafından yetkilendirilen işletmecilerin neden olduğu tüketici ihlalleri değerlendirilmektedir.

    BTK Online Şikâyet Bildirim Sistemi üzerinden yalnızca Kurum’un görev alanı ile ilgili şikâyetler için doldurulması gerektiğinden, diğer başvurular değerlendirilmemektedir;

    Yazacağınız şikâyet, elektronik ortamda işletmeciniz tarafından size cevap verilmesini sağlayacaktır.

    BTK Online Şikâyet Bildirim Sistemi’nin amacı;

    Tüketici şikâyetini tüketicinin abonesi olduğu işletmeciye iletilmesi ve işletmeci cevapları doğrultusunda Kurum düzenlemelerine aykırı ve/veya yaygın tüketici mağduriyetine neden olan hususların tespit edilmesi halinde işletmeci hakkında inceleme ve soruşturma başlatmaktır."


    diye uyarıyor

    Buraya üye olduktan sonra üst menünün en sonunda şikayet yaz kısmına tıklayıp istenen bilgileri eksiksiz doldurun ve şikayetinizide yazarak gönderin. yalnız hız sorunu yaşayanlar şikayeti göndermeden önce

    http://hiztesti.ttnet.com.tr/

    sitesinden 2-3 gün üst üste hız testinizi yapın ve ölçümlerinizin ekran görüntüsünü alarak kaydedin. bu görüntüleri kanıt olarak kullanacağız. yalnız kazara yüksek çıkan test sonuçlarını buraya eklemeyin. aşağıyada benim yazdığım örnek şikayeti ekliyorum sizlerde ona benzer birşeyler yazın. sorununuz çözüldüğünde bana dua etmeyi unutmayın.

    quote:

    Yukarıda yazmış olduğum telefon numarası üzerinden internet hizmeti almaktayım. Daha doğrusu alamamaktayım. Mayıs 2013 de telefon ve intenet hattımı bağlattım. İnternet hattım sözde 1-8 Mb/s olması gerekiyordu ancak benim internet ne hikmetse bağlandığı günden beri 1 Mb/s üzerine bir türlü çıkamadı. 2 Mb/s bir türlü göremedim. Üstelik bu yetmiyormuş gibi internet bağlantım sık sık kesiliyor. Bunun için TTNET müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Arızanın giderilmesini istedim. arıza giderilmesi için sanırım haziran ayında bir sefer bir ekip geldi. Tamam port değiştirdik oldu dediler ancak değişen hiçbir şey olmadı. Enson müracatımda da yine internetimin çok yavaş olduğunu mümkünse internet bağlantı portumun daha hızlı hizmet veren bir porta aktarılmasını istedim. Ben bana dönmelerini beklerken online hizmetlerden baktığımda arızamın giderildiğini ve arıza kaydımın kapatıldığı yazıyordu. Oysa benim arızam giderilmemiş ve bana bilgi dahi verilmemişti. Anlıyacağınız benim internet benim için hizmet olmaktan çıktı işkenceye dönüştü. Her ay benden 8 Mb/s lik internet ücreti alan TTNET malesef ücretin karşılığı olan hizmeti vermiyor. Üstelik bana 2 yıllık taahhüt imzalatmış 2 yıldan önce bu hattı kapattıramıyorumda. Kapatmak istediğimde sanki kendi sözünde durmuş gibi bana dünyanın borcunu çıkartmakta. Sizden istediğim TTNET bana ya sözleşmede yazdığı gibi hızlı bir internet hizmeti versin. yada benden para istemeden bu hattımı kapatsın.

    Şimdiden Teşekkür Eder İyi günler dilerim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.