Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak gerçekten mümkünmü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba;
    İnternetten para kazanmak mümkünmü bende işsiz kalınca bu soruyla girdim google'a bir kaç ay önce.Başlarda bir kaç site
    buldum reklam tıklayarak para kazanabielceğim. Sonra baktımki bu sitelerden bir kaç değil binlerce var. Hepsine
    deli gibi üye oldum, günlerce tıkladım . Zaman geçtikce anladımki bu sitelerden çoğu aldatmaca yani para falan ödemiyor.
    Para ödeyenlerde çin işkencesi gibi seni saatlerce pc başına bağlıyor ve anca ay sonuna 1-2 $ kazandırıyor. Sonradan
    tecrübelendikce anladımki üyelik yükseltince bu işi hakkıyla yapan gerçekten para kazanabileceğim siteler var.
    Eğer bu konu ilginizi çekiyorsa aşağıdaki iki siteleyi inceleyin. Başlarda üyelik yükseltmeyin olayı önceanlayın
    sonradan bana hak vereceksiniz.

    1-Buxp; 2008'de kurulmuş ve bu işin öncülerinden reklamlar sabit günün hangi saati isterseniz girin reklamlara
    tıklayın, videoları izleyin para kazanın. Günde 5-10 dakika yeterli.

    http://www.buxp.org/?r=captain06

    2-PTCBOX Bu sitenin mazisi 2 aylık olsada kurucusu 2004'den beri faaliyet gösteren donkeymails'in kurucusu. Bu sitede
    yapmanız gereken gün içinde takip etmek ve çıkan reklamlara tıklamak.

    http://www.ptcbox.com/?rid=59626


    Not: Yatırım yapmadan da bu sitelerden para kazanmak mümkün. Ancak az bir yatırımla ciddi rakamlar kazandığınızı
    görünce şaşıracaksınız. Sorunuz varsa çekinmeden sorun lütfen!Zaman ayırdığınız için teşekkürler.







  • Bu şekilde para kazanmak çok zor. Gereksiz zaman kaybı. İnternetten para kazanmanın en iyi yolu satış ortaklığı sistemidir. Nedir, nasıl kazanılır, öğrenmek için: Satış Ortaklığı .
  • İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Afffiliate Marketing yani Satış Ortaklığı Sistemi’dir. Bu sistemde para kazanmak için Satış Ağları üzerinden ürünlere Satış Ortağı oluyorsunuz. Blog açarak veya bir site kurarak ürünün tanıtımını yapıyorsunuz. Sitenize gelen ziyaretçiler sitenizden ürün sayfasına yönlendirilip satış gerçekleştirildiğinde, bu satış üzerinden komisyon alıyorsunuz. Tıpkı gerçek hayattaki ticaret gibi.

    Bu sistem en etkili yoldur, ancak sabır ve emek gerektirir. Hiçbir teknik bilginiz olmasa bile, Joomla, Wordpress gibi CMS(Content Managament System) kullanarak site kurabilirsiniz. Biraz çaba ve zaman harcayarak bu sistemleri öğrenebilir ve kendi sitelerinizi oluşturabilirsiniz. Daha sonra sitenize ziyaretçi çekmeniz gerekiyor. Bunun için SEO, yani Türkçesi arama motoru optimizasyonu yapmalısınız. Biraz emek ve zaman harcayarak 2 ay içinde sürekli bir gelir kaynağınız olabilir. Ve bu aşamadan sonra geliriniz artmaya başlar.

    Ancak benim bu kadar uğraşacak zamanım yok, 2 ay bekleyemem hemen para kazanmak istiyorum diyorsanız, Google sayesinde site kurmadan hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Google üzerinde her gün milyonlarca arama yapılıyor. Arama yapan insanların büyük bir bölümü bir ihtiyacını karşılamak için bir ürün arıyor. İşte bu aramalar sayesinde Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyor. Burada çok büyük bir potansiyel vardır. Olayı sadece Türkiye olarak düşünmemek gerekir. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama yapılıyor. Ancak bunu yapabilmek için Google’u kullanarak alıcıyı ve satıcıyı nasıl buluşturacağınızı, bunun karşılığında nasıl komisyon alacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bu yöntemleri ve daha fazlasını öğrenmek için tıklayın: Google ile Kazan!.

    Bu yöntemleri internetten araştırabilirsiniz. Ancak doğru ve işe yarayan bilgiye ulaşmanız aylar alacaktır. Çünkü deneme-yanılma yapacaksınız. Bu uğurda para kaybedeceksiniz. Ve belki de çok basit ayrıntılar yüzünden hata yapıp para kaybedecek ve sonunda pek çok insan gibi internetten para kazanılmıyor deyip, pes edeceksiniz. Bir işe doğru bilgiyle başlamak başarılı olmanın en önemli şartıdır. Bu nedenle internetten para kazanmak istiyorsanız, hemen kazanmak istiyorsanız; Hemen Tıkla, Öğren!




  • İnternetten Para Kazanmak Gerçekten Mümkün mü ?

    Türkiyede İnternetten para kazanmanın doğru olmadığını söyleyen bir çok insan önyargıyla yaklaşmaktadırlar. Kendilerine hak veriyorum günümüz şartlarına göre para kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Kimse çalışmadan para kazanamaz işte bu yüzden internetten para kazanmanın zor olduğunu düşünüyor sunuz. Sizlere kendim tecrübe edindiğim fikirleri paylaşacağim.

    İnternetten para kazanmak doğrudur arkadaşlar satış ortaklığı işini ben yapabilirim diyorsan çok rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. Bu konu hakkında zamanında çok araştırmalar yaptım her geçen günde internetten para kazanmanın doğru olduğuna inanmaya başladım. Yurt dışında bu işi yapan binlerce insan var çok güçlü miktarlarda para kazanabiliyorlar. Nasıl mı ? Satış Ortaklığı sistemi sayesinde ingilizcesi Affilate Marketing olan bu sistem Türkiye'de yeni yeni meyvesini vermeye başladı ve bu sisteme destek veren bir çok ünlü şirketler bulunmaktadır. Hepsiburada, Markafoni, Teknosa vb gibi bir çok ünlü siteler destek vermektedir. Bu işi yapabilmek için şirket kurmanız gerekmez evinizdeki odanız sizin ofisiniz oluyor ve günde 1-2 saat düzenli çalışmayla para kazanabiliyoruz. Xticarette Aldığınız komisyon %50 - %75 civarlarında en iyi komisyon derecesidir. Çok iyi bir şekilde günlük 150-200 TL kazanabilirsiniz. Bu sadece tahmini bir rakam sizin çalışmanız ne kadar düzenliyse paranızda bir o kadar yüksek gelecektir bundan emin olabilirsiniz. Zaten ilerleyen zamanlarda kazançlarınız otomatikleşip siz gezerken, uyurken, spor yaparken para kazanabileceksiniz.

    Sizlere internetten para kazanmak ile ilgili bir örnekten bahsedeceğim. Diyelim ki internetten para kazanmak doğru değil şimdi şöyle düşünelim bir şirket ürünü hakkında reklam yapmak istiyor ve bunun için yüzlerce çalışanı olması lazım. Yüzlerce kişiye maaş vermesinden tutalım içinde yemek parası evine gidebilmesi için yol parasını birlikte vermek zorundadır. Buda şu anlama geliyor o kadar çalışana verilen paralar şirketin daha fazla para kazanmasına bir engel olarak meydana gelmektedir. Şirketler bunun için İnternette ürününü tanıtarak hem para verme derdinden kurtulmuş olup hemde ürünlerinin biz satış ortaklığı yapan kişiler sayesinde daha çabuk satıp ve çok miktarda kazanç sağlıyorlar. Bu sistem bizim için daha avantajlı evden erkenden çıkıp işe gitme gibi derdimiz yok, az çalışıp çok kazanma şansımız var, istediğimiz zaman internet başına geçip sitenizi veya bloğunuzu kontrol edip geriye kalan bütün zamanınızı gezerek,spor yaparak, geçirebilirsiniz. Daha Detaylı Bilgi İçinhttp://evdeykenparakazanmak.blogspot.com.tr/ Tıklayınız...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.