Şimdi Ara

inttel hd 4000 sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • toshiba x875 laptopum var.dünden beri 3d max te çalışırken intel media graphic durduruldu hatası alıyorum.Sanırım optimus la nvidia gtx 670m e geçmiyor program.nvidia denetim masasından yüksek performanslı nvidia sectim olmadı herseyi nvidia yapsın dedim gene olmadı.Mavi ekranda video kart hatası veriyor. ne yapmalıyım?



  • hd4000 sürücüsünü güncelleyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    hd4000 sürücüsünü güncelleyin.

    son güncel sürümü indirip kumayı deneyince sisteminiz uygun degildir diyor.ben de 8.15.10.2752 sürücü yük
  • aygıt yöneticisinden kaldırıp kurmayı denediniz mi? Eski sürücü üzerinde hata verebilir bu hatalar harici kartlarda da oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    aygıt yöneticisinden kaldırıp kurmayı denediniz mi? Eski sürücü üzerinde hata verebilir bu hatalar harici kartlarda da oluyor.

    güvenli modda kaldırıp denedim ama gene aynı hatayı verdi. önce grapic media accelator durduruldu diyor.sonra mavi ekran video card crash felan yazıyor restart atıyor pc.
  • Servise verin,dahili kartta sıkıntı olabilir oda işlemci üzerindedir,sıkıntı varsa işlemci değişir.Recoveryle format attınız mı?Başından berimi böyle toshıba'nın oyun leptopu bu dahili kartı aktif halde brakıyorlar saşmalık sırf bu yüzden dahili kart oyun leptoplarında devre dışı bırakılmıştır msi,asus,samsung gibi markalar sırf bu hata olmasın diye oyun leptoplarında biostan kilitlemişlerdir.Sizde bios'a bir bakın öyle bir seçenek var mı varsa kapatın.Sorun düzelmiyorsa recovery'le format atın yine düzelmedi servise verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Eylül 2013; 17:58:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Servise verin,dahili kartta sıkıntı olabilir oda işlemci üzerindedir,sıkıntı varsa işlemci değişir.Recoveryle format attınız mı?Başından berimi böyle toshıba'nın oyun leptopu bu dahili kartı aktif halde brakıyorlar saşmalık sırf bu yüzden dahili kart oyun leptoplarında devre dışı bırakılmıştır msi,asus,samsung gibi markalar sırf bu hata olmasın diye oyun leptoplarında biostan kilitlemişlerdir.Sizde bios'a bir bakın öyle bir seçenek var mı varsa kapatın.Sorun düzelmiyorsa recovery'le format atın yine düzelmedi servise verin.

    Aynen sadce harici olması çok iyi olurdu.Bios tan öyle bir ayarı yok.2 gündür böyle.Ofiste arkadaşın bilgisayarına trojen girmiş.Bende combofixle tarattım böyle oldu.Combofix belki sürecini hızlandırmıda olabilir bilmiyorum ama bilgisayarda bir sorun oldugunu gözlemliyordum 1 aydır.Yarın format atıp bakacağım düzelmezse dediğin gibi gönderecegim servise.Onlarda anca 1-2 aya anca gönderecekler ekmeğimizden olacaz ama yapacak bir şey gelmiyor elden.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.