Şimdi Ara

iOS 4.1 JB ile ilgili güzel bir gelişme var :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ciddi felan degildim :-) yapilamaz oldugunu bildigim icin yazayim dedim belki arkadas cevherdir de kendi hackleme yolu bulmustur diye.o zaman hakkini vermek gerekiyor. Yoksa forumlarda cikmis ( yurtici ve yurtdisi) birsey icin kimse para vermez, cunku free bilgi satilmamali -:)
  • Arkadaşlar merhaba.Aşağıdaki konuda 4.0.2 den shh kaydı olmadan nasıl 4.0.1 e geridönüş yapabileceğimiz anlatılmıştır.Bende aynı şekilde geri döndüm.Tlf 3gs.Bir bakın belki sizlerinde işine yarayabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_42588466/tm.htm
  • Bizim forum canavar gibi valla maaşallah, aynen benim uyguladığım metodu benden 15 gün sonra Türkçe olarak vermişler. Evet metod bu, 3GS falan dinlemez, 4.0.2 den geriye dönük tüm sürümleri downgrade edebilirsiniz. Hosta eklenen adres apple kayıt sorgusunu üstüne çekerek kayıtlı olarak bildiriyor, bu yüzden kayıt olup olmaması önemli değil. Bence 4.1 sahipleri de deneyip sonucu burada paylaşsalar iyi olur. Apple uyanıp da host dosyasına eklediğimiz fake adresi engellememişse downgrade yapılır teorik olarak.

    Iphone 4 ü bilmem, ama 3G ve 3 GS sahiplerine jb den vazgeçecek kadar önemli bir yenilik getirmiyor yeni sürümler, 3G yi biraz hızlandırdığı söyleniyor, ama esas sorun işlemci güçsüzlüğü olduğu için 3G asla 3GS performansında çalışamıyacaktır yazılım dopingiyle, bundan başka da özellik yok 3G ciler için. 3GS de ise yeni sürümle sadece multitasking özelliği dişe dokunur bir özellik, ama zaten Cydia da bu özellik de bulunuyor diğer 1000 kadar özelliğin yanında. Hele unlock ihtiyacında olanlar için yeni sürümler belirsiz bir tarihe kadar cısss...


    Bu arada teknolojiye dalıp örflerimizi unutmayalım, tüm forumdaşlarımın mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor sağlık ve mutlulukla geçecek nice bayramlar diliyorum...




  • %80 tamam arkadaşlar, az kaldı 1-2 gün içinde gelicek inşallah :)

    http://twitter.com/iOSHacker
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musyun

    %80 tamam arkadaşlar, az kaldı 1-2 gün içinde gelicek inşallah :)

    http://twitter.com/iOSHacker

  • quote:

    Orijinalden alıntı: musyun
    %80 tamam arkadaşlar, az kaldı 1-2 gün içinde gelicek inşallah :)

    http://twitter.com/iOSHacker

    Haydi bakalim ins..
  • ioshacker a guvenmeyin dev teamin official jailbreakini bekleyin derim ben...
  • A Little More News
    Just a little more news about the upcoming jailbreak for everyone out there. I have every single iPod touch model, including the latest iPod touch 4G. I updated each device to iOS 4.1 and tested the jailbreak, and it worked perfectly on every device, iPod touch wise. I do not have a single iPhone unfortunately, but one of my friends has every single iPhone, because he loves Apple. He also has every single Mac computer built I believe!

    But anyway, here is the current list of devices that the jailbreak is either working on, or not working on at the moment. If it was successful, that means the jailbreak worked, Cydia installed perfectly, and we are good to go for that device. If it was unsuccessful, that means the jailbreak did not work, Cydia did not install/the injection hack and Terminal app did not install correctly, and we are not good to go on that device.

    iPod touch 1G - Successful
    iPod touch 2G - Successful
    iPod touch 3G - Successful
    iPod touch 4G - Successful

    iPhone 2G - Successful
    iPhone 3G - Unsuccessful
    iPhone 3G S - Unsuccessful
    iPhone 4G - Successful

    It appears something is not working right on the iPhone 3G family. If it happened to work successfully, I would have released the jailbreak most likely today! But unfortunately it did not, and I do not wish to release a jailbreak, that does not work on every device, within the iPhone/iPod touch family.

    Also, I am trying to code up a device/firmware checked on the GUI. The GUI is the basic .exe file, that you will need to inject the hack and application. I am trying to get a checker, so it will check your device, firmware, and if it is currently jailbroken or not. If it detects that you are using a iPad, a firmware other than iOS 4.1, or on iOS 4.1 jailbroken, the jailbreak will not proceed. If it detects you are on a supported device, on the iOS 4.1 firmware, and unjailbroken, you will be ready to rock and roll!

    As far as proof goes, I have supplied proof, there are screenshots of the jailbreak, for those saying there is no time change in the photos - you are correct, there was no time change at all, except for about 30 seconds. In the post, I clearly stated the jailbreak takes about 4 minutes. 2 of the minutes go to downloading the actual program to allow you to jailbreak your device, and the other 2 minutes, go to injecting the hack onto the iPhone or iPod touch, and injecting the working Terminal app on iOS 4.1. Once the hack and Terminal app are injected to the device, and you type the short code into Terminal, it only takes about 30 seconds or less, to install Cydia. That is why there was no time change minutes wise on the screenshot.

    PLEASE DO NOT ASK FOR VIDEO PROOF. I AM WAY TO BUSY TO BE MAKING VIDEOS, I HAVE SUPPLIED PHOTOS, WHICH I BARLEY HAD TIME TO DO, WHEN THE JAILBREAK IS RELEASED, YOU WILL BE ABLE TO DO IT. ALL I ASK FOR, IS FOR YOUR SUPPORT. ASKING FOR VIDEO PROOF BUGS THE CRAP OUT OF ME, AND I AM BUSY GETTING THIS DONE FOR THE COMMUNITY. 

    Also for those who continue to ask - this jailbreak is untethered, it will not prevent any base band updates, and unlocking will work via Cydia.




  • Bu yazinin kaynagi nedir?
  • kaynagini burda buldumhttp://ioshacker.blogspot.com/
  • "artistlik yapma da adam gibi yayınla şu jb'yi" diyesim geldi kendilerine
  • Ioshacker a guvenmeyin Adam cikarsa da siz yine dev teamin official jailbreakini bekleyin...
  • ioshacker fake'mis zaten. adam ipod touch 1g icin bile 4.1jb yaptim diye yazmis. oyle bir sey imkansiz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr Bishop

    ioshacker fake'mis zaten. adam ipod touch 1g icin bile 4.1jb yaptim diye yazmis. oyle bir sey imkansiz...


    quote:

    ioshacker'dan alıntı

    I know iOS 4.1 is not out for the iPhone 2G and iPod touch 1G, but somehow my friend got it on. He set them up, I tested the jailbreaks.


    Bende pek inanmadım ama hadi bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dr Bishop

    ioshacker fake'mis zaten. adam ipod touch 1g icin bile 4.1jb yaptim diye yazmis. oyle bir sey imkansiz...


    quote:

    ioshacker'dan alıntı

    I know iOS 4.1 is not out for the iPhone 2G and iPod touch 1G, but somehow my friend got it on. He set them up, I tested the jailbreaks.


    Bende pek inanmadım ama hadi bakalım.

    ipod touch nesede iphone 2g icin yokki 4.1)))
    nasil j yapdigini yaza bilirki?




  • iOS Hacker yalancının teki takip etmeyin bile sakın en son yalan söylediğini kabul eden bir post yapmış tahminimce dev-team e özenen ve ilgi toplamaya çalışan 15 yaşında bi mal bu sitesine girip okuyun yazıklarını tutarsız saçma sapan milleti oyalayıp ilgi toplamaya çalışan bir çocuk.

    Dev-Team her zamanki gibi yaklaşık 2 haftadır sessiz sessiz çalışıyor ve üstte de söylediğim gibi ben bu hafta içinde çıkabileceğini düşünüyorum onların official JB ini bekleyin derim..
  • IOSHackerin sitesinde YALAN ile ilgili bir yazı yok. Eğer o yazıyı okuduysanız yalan söyledim yapmıoyurm demiyor. Bazı aksaklıklar yüzünden yetişmedi ama devam ediyorum diyor. Lütfen anlamadan yarım yamalak çeviri yaparak insanlar hakkında atıp tutmayalım. Dediğiniz gibi gerçekten fake olabilir. Ama ya değilse ? Geohot kaç yaşında idi ziphone yazdığında ? Offical JB diye bir şey olamaz. Dev Team da yapıyor olabilir ama başkasının yapamayacağı yada başkasının yaptığının hatalı olacağını göstermez bu.
  • Official jailbreakten kasit denenmis tum olasi hatalardan arinmis jailbreak oluyor. Ve dunyada Dev Teamin yayinladigi jailbreakler official olarak kabul ediliyor. Herhangi bir grup veya kisi de jailbreak yapabilir ve insanlar bu jailbreaki alip aletlerinde kullanmaya ozgurdurler. Ama biz burada su jailbreak var bu jailbreak var deyip insanlari guvenilir olmayan/hata cikabilecek jailbreak yontemlerine yonlendiremeyiz. Dev teamin official jailbreakini bekleleyelim dememizin sebebi bu.
  • Cahilliğimi mazur görün

    3gs 4.1 versiyon olan amerikadan gelen ipone jailbreak yayınlanınca sim kartımı takıp kullanabilecekmiyim? evde yatıyor da şu an.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tagaze
    Cahilliğimi mazur görün

    3gs 4.1 versiyon olan amerikadan gelen ipone jailbreak yayınlanınca sim kartımı takıp kullanabilecekmiyim? evde yatıyor da şu an.

    Evt..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.