Şimdi Ara

iOS 7 Küçük Detaylar & Yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 1 haftaya yakın kullanımım boyunca gözlemlediğim ufak tefek ayrıntıya giren yenilikleri sizlerle paylaşmak istedim. belki bazıları için gereksiz şeyler ama yine de kullanımı kolaylaştırması ve görsellik açısından oldukça faydalı.

    biriyle mesajlaşma penceresi açıkken o kişiyi aramak için pencerenin en üstüne gitmek zorunda değiliz. sağ üst köşedeki contact butonuna basınca kişiyle ilgili seçenekler beliriyor. arama yapma da bunlardan biri.

    multitaskingi herhangi bir uygulamadayken açsak bile o uygulama da dahil tüm uygulamaları kapatarak ana ekrana dönüş yapabiliyoruz. ios6 da multitasking açıkken bulunduğumuz uygulamayı kapatıp ana ekrana dönemiyorduk.

    safaride adres çubuğu ve arama çubuğunun birleşmesi gayet kullanışlı

    sadece hücresel veri açıldığında (3G) kapalı iken sol üst köşedeki şebekenin yanında GPRS yazması.

    ekran açılışında ışığın kademeli artması ve arka planın hafif bir derinlikten gelmesi.

    flickr ve vimeo uygulamaları da aynı facebook ve twitter gibi ios e entegre olmuş durumda. bir fotoğrafı ya da bir videoyu direk fotoğraflar uygulamasından flickr a veya vimeoya yükleyebiliyorsunuz.

    sizinde bu tarz farkettiğiniz ufak tefek yenilikler varsa, yazarsanız ekleriz. böylece telefonlarımızı daha efektif kullanabiliriz

    (yazdığım özellikler iphone 4 içindir)







  • FaceTime uygulamasında arka plan ön kameradan gelen görüntü. Soldan sağa çekerek açılan sil butonu şimdi sağdan sola çekince geliyor.

    Kilit ekranındayken kamera simgesi iOS 6 da sadece dokununca yukarı çıkıp sekiyorken iOS 7 de nereye kadar kaldırırsan kaldır ve bırak sekerek eski haline geliyor hatta hızlı bir şekilde aşağı çekin çarpıp yukarı tekrar çıkıyor ve kamera açılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hocam iphone 4 te kastı mı ios7
  • @civilbugra

    evet dediklerinizi ben de farkettim sadece sanırım benimki iphone 4 olduğu için kilit ekranında biraz kasma yapıyor. o kamera olayını yapamıyorum.


    @mahmutcancingi

    hocam az biraz kasıyor arada respringleri de oluyor. ama kullanım ızorlaştıracak şekilde değil. beta2 ile birlikte çoğu düzelir diye düşünüyorum bu kasılmaların.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.