Şimdi Ara

ip kamera bağlantı kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar uzun süredir çözemediğim bir sorunum var ve sizlerden yardım talep ediyorum. internetten db power marka ip kamera satın aldım. yaygın olarak tercih edilen bir kamera. kurulmu gerçekleştirdim. kamera ayarlarını tamamladım. dyndns, kablosuz ayarlar herşey tamam. modemden de port açtım.
    kamera iç ağdan görüntülenebiliyor explorer ile. arada sırada dyndns web adresi ile de uzaktan internet aracılığı ile kamerayı izleyebiliyorum. ancak bir süre sonra iç ağda herşey yolunda iken kameraya uzaktan ulaşamıyorum web adresi ile. dediğim gibi iç ağda bir sorun yok ancak belirli zamanlarda uzaktan izlemek mümkün
    olmuyor ve web adresini girdiğimde sayfa yüklenemiyorum. kameranın elektrik kablosunu çıkarıp yeniden takıp biraz beklediğimde ise sorun çözülüyor ve yine bir süre sonra dışta-uzaktan erişim gidiyor. modemde de cihazda da tüm ayarları kontrol ettim ancak web erişiminin yani uzaktan erişim belirli süre sonra kopmasını çözemedim.
    neler yapılabilir?







  • önerisi olan?
  • Anladığım kadarıyla,

    LAN güzel çalışıyor ama,

    İnternet üzerinden bağlantı kopuyor.

    Eğer böyleyse,

    Bu sorun internet paketinden kaynaklıdır.
  • evet yerel olarak hiçbir sorun yok ancak dış erişimde bir çalışıyor bir çalışmıyor. bir süre çalışıyor sonra kameranın elektrik bağlantısını çıkarıp tekrar takınca yine dışardan erişmek mümkün oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: protomaster

    evet yerel olarak hiçbir sorun yok ancak dış erişimde bir çalışıyor bir çalışmıyor. bir süre çalışıyor sonra kameranın elektrik bağlantısını çıkarıp tekrar takınca yine dışardan erişmek mümkün oluyor.

    Kameranın fişini çıkartmak kamerayı resetlemek oluyor. Yani sürücü yenileniyor. Yerel sorun yok ama dış sorun var. Sebebi internet sağlayıncının verdiği veri paketinin uyumsuzluğu olabilir. Hızlı bir bağlantı kullanıyor musunuz?

    Aynı zamanda ADSL bağlantınız yoksa bu sistem doğru çalışmaz.
  • resetlemek mi tam bilimiyorum çünkü kamera içindeki ayarlar ve tercihlerim değişmiyor. ayarlarda herşey aynı. evet dış sorun var. bağlantım da adsl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: protomaster

    resetlemek mi tam bilimiyorum çünkü kamera içindeki ayarlar ve tercihlerim değişmiyor. ayarlarda herşey aynı. evet dış sorun var. bağlantım da adsl.

    Zannedersem sorun internet sağlayıcısıyla ilgili. Yerelde her şey normal. Yani çalışıyor ama dışarıda veri sorunu var. Eğer LAN üzerinden bağlanıyorsanız sadece modem çalışır. İnternet herhangi bir şey yapmaz. Servis sağlayıcı paketinizi yükseltmeniz lazım. Türkiye'de artık ADSL 16 MBPS paketleri mevcut isterseniz alabilirsiniz.
  • Kamera arızalı olabilir, servsine gönderin. İnternet hızıyla ilgisi yok...
  • önerileriniz için teşekkür ederim. adsl 16 mbps. bilmiyorum kamera arızalı da olabilir. firmware yenileyeyim diyeceğim ama üretici sitesini bulmak imkansız. nette yoğun satılan db power ip cam jw series
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.