Şimdi Ara

İpad air hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bugün ipad air 16 gb wifi modelini almaya karar verdim apple store olduğum yere uzak kaldığı için teknosadan almaya karar verdim size birkaç sorum olacaktı

    1.Teknosadan almama rağmen apple store garantim oluyormu ilerde bi sorunla karşılaşırsam zorludaki apple store a götürüp garantiden faydalanabiliyormuyum ?
    2.Teknosanın sitesinde aynı ürün fakat modellerinde birinde /A yazarken diğerinde /B yazıyor aşağıda ekte gösterdim durumu ve b olanın fiyatı a ya göre daha düşük bu ne oluyor ?
    3.kullanan arkadaşlar öneriyormu donma kasma vs gibi muhabbetler bu cihazda oluyor mu ?

    şimdiden teşekkürler


    resim: https://store.donanimhaber.com/6f/d4/35/6fd435f512bc67e6fa650d54c526f788.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbear24 -- 5 Haziran 2015; 22:00:04 >







  • Sırasıyla;
    1.Evet Teknosa'!dan aldığın ürün Apple Store'larda da garantil isayılıyor. Zaten yurtiçi yani "TR" ürün olduğu için problem yok.
    2. "A" yazan model ilk çıkan serilerdendir yani; iPad Air ilk çıktığı zaman iOs 7 mi 7.1 ile mi ne çıkmıştı bilirseniz. "B" olan model yeni seri büyük ihtimal içerisinde iOs 8 ve ya 8.3 yüklü olabilir. Eğer alacak olursanız "A" olan modeli alın eğer ürünün çıkış tarihi çok yeni değil ise içerisinden iOs 7.1.2 ile çıkma ihtimali yüksek. Ve bu da demek oluyor ki Jb yapma şansınız olabilir. "B" olan model yüksek ihtimal iOs 8.3 çıkabilir. Belki 8.2 de çıkabilir tam emin olamadım ama "A" olan modelde şansınız çok yüksek Jb yapabilmeniz için. biliyorsunuz ki daha Jb çıkmadı , zor gözüküyor bu gidişat ile.
    3. Ben bayağı bir süre kullandım. Çok iyi cihaz. Kasma,donma vs gibi oalylar ile karşılaşmamıştım.(Saatım Air o yüzden "karşılaşmamıştım" diyorum) Gözün kapalı alabileceğin bir cihaz. Şu an marketteki uygulamakarın da henüz 2 Gb Ram ' e pek ihtiyacı yok. Kısaca iPad Air hala gözü kapalı alınası bir cihazdır. Hayırlısı olsun. Eğer maddiyatta zorlanmıyorsanız iPad Air 2 tabi ki daha yeni ve bir tık daha iyi. Ama Jb şansınız olmaz :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1) Apple Turkiye garantiliyse evet, nereden alirsaniz alin bakarlar.
    2)A serisi eski seri, B serisi yeni seri diye biliyorum. Zaten A serisini almak isterseniz, teshir urunu, magazalarda secenegi cikacaktir.
    3) Ayni cihazlar.
  • hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum jb yapmayı düşünmüyorum a serisi teshir ürünleri olabiliyor dediniz daha önce ipod touch harici apple ürünü kullanmadım.Android kullanıcıydım ios 7 ve 8 sürümlerinde şarj sürelerinde gözle görünür bir değişiklik varmı peki b serisi alsam daha iyi olmazmı ?
  • 1-evet
    2-bilmiyorum
    3-çok memnunum tavsiye ederim kasma felan yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.