Şimdi Ara

ipad arızası hakk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ipad mini bozuldu. ekranda gökkuşağı gibi dikine çizgiler oluştu. alete çok temiz baktım hiç bir darbe almadı zaten serviste dışında kozmetik hiç bir sorun yok diyor ama iç ekseninde hasar var kullanıcı hatası diyor. hiç bir şekilde darbe almadı darbe emmaresi de yok ne yapmam lazım. yol gösterirmisiniz?



  • bu konu apple başlığını takip edenlerin ilgisini çekmedi ama yine de bilgi vereyim. servis bizde tamir yapılmıyor 715 lira ödeyin dedi. apple teknik destekten yardım istedim. başta çok ilgili davrandılar sonra pek bir incelediklerini de sanmıyorum bizde tamir yok yenisi 515 lira dediler. valla müthiş ciddiyet apple a hayret ettim 1 hafta arayla birinin 715 dediğine diğeri 515 dedi. nihayetinde tabi ki apple almadım bundan sonra da kapısının önünden geçmem. ben bu ürünü alırken samsung veya benzeri kaliteli tabletler en az 250 tl daha ucuzdu apple kalitelidir serviste uğraştırmaz deyip 200-250 tl fazla ödedik aldığımız sonuç müsait yerimizden öpülmek oldu.
    zaten olay baştan saçma başladı apple efendi akasya gibi merkezlere götürmek için haftalık rezervasyon açıyor. randevu almazsan gidemiyorsun. iyi de ne zaman arasan randevu dolu oluyor. internette parayla randevu satan tipler türemiş. daha ne diyeyim.




  • Gökkuşağının nasıl oluştuğunu merak ettim,
    Düşme/darbe olmasa o tarz bir hata vermezdi çünkü,
    Yani samsung da olsa,o tarz bir sorun için kullanıcı hatası derdi sanırım
    Apple babamın oğlu değil ama sizin için büyük şanssızlık olmuş,
    Benim 2 kere işim düştü,ikisinde de gayet iyi ilgilendiler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de ipad2'de aynı sıkıntı oldu.yatay gökkuşağı gibi cizgiler vardı. ios 8.1.2 kurdum o yatay çizgiden eser kalmadı bu seferde 2 dakka calıstı sonra kilitlendi. kapandı bir daha da acılmadı. anakartta sıkıntı varmıs. dolayısıyla çöp parçalayıp satıcam artık sahibinden de.

    bu arada farklı bir şarj cihazı kullanıdın mı? ben samsung s5 telefonumun 2 amperlik adaptörü ile 1-2 defa şarj etmiştim. sanırım ya voltajdan ya amperden anakarta bişeyler oldu :/ Benimkinde de düşme vs. bişey olmadı çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat1337 -- 22 Mart 2015; 16:54:42 >
  • garantisi varsa tüketici mahkemesine git at gibi, eşek gibi yaparlar ya da yenisini verirler. öyle vatandaşa kullanıcı hatası demek kolay. mahkemeye gidip hakkını arayacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Mart 2015; 17:29:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple hakkındaki olumsuz yorumlar birisi tarafından eksilenmiş. baban apple ın ortağımı birader bu öfken kime?

    aslında hikayenin başı şöyle . titiz bir adamım kutusunu jelatinini bile atmadım. çok sağlam bir kılıfla kullandım üstünde zerre bir çizik ezik vuruk yok. sadece kılıfın aletin köşelerine değdiği yerlerde kılıf izi var. ipadi aldım jelatinine koydum sonra kutusuna koydum. yetkili servise teslim ederken teslim alan kişi ipad sıfır mı kullanılmış mı arızası ne diye sordu. ben de sıfır gibi değil mi, sonra kullanıcı hatası derseniz bu söylediklerinizi aleyhinizde delil olarak kullanırım dedim karşılıklı gülüştük. bu kadar net yazıyorum vurdun kırdın diyenler için. hiç bir darbe falan almadı ama sonuç kullanıcı hatası. aynı durum Türkiye dışı başka ülkede olsa arızası ne diye sormazlardı bile garantisi varsa değişirlerdi. ama bizde olunca böyle kendini bir aletle özdeşleştiren, olumsuz yorumları bile ölesiye eksileyen tipler ve memleketimizin insanının değersizliğinden dolayı maalesef kullanıcı hatası deyip geçiyorlar.
    ha insana değer veren yok mu? var tabi ps3 ümü garantiden 3 kere değiştirdim en fazla beklediğimde 11 gün bekledim. logitech mouse mı garanti bittikten sonra üst modeli ile değiştirdiler. suç biraz da bende apple diye hiç araştırmadan atladım. halbuki nette biraz baksam randevu sistemine bile ulaşılamayan bu sebeple karaborsa ya düşen bir yerden mal alırmıydım. sorry apple eşeklik benim eksileyenler haklı.




  • Dert etme birader. Ben de yukarıda başıma gelen olayı yazdım beni de eksilemiş baltanın biri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.