Şimdi Ara

iPad Modelleri Bilgi Paylaşım Kulübü--- {ANA KONU} (985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.781
Cevap
249
Favori
519.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 983984985986987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPad Pro 12.9 da ses açma kısma tuşlarının görevleri tableti tutma şekline göre değişiklik gösteriyor bunu sabitleme gibi bir yöntem yok mu. Mesela yan tutarken tuşlar yukarıda kalıyorsa soldaki tuş kısma sağdaki açma oluyor tableti tam tersi tutup tuşlar aşağı doğru bakarsa tuslardaki görev tam tersi oluyor. 11” olan tablette böyle bir durum olmuyor. Çözemedim olayı bi türlü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Bu özelliği bilmiyordum siz söyleyince farkettim. Ama benim tabletim 11” ve dediğiniz gibi konuma göre değişti tuş işlevselliği

  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Bunun bi ayari fiilan olmasi gerek cunku bende ki 11” olanda hatekete gore degismiyor 12.9 olanda degisiyor ayarlardan baktim ama daha bulamadim bisey

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Hocam ayarını bilemiyorum ama 11” bende de var ve hiçbir değişiklik yapmadan Şuan dediğiniz gibi yön değişince tuş şekli de değişiyor. Sizin elinizdeki versiyonun iPadOS sürümü ne acaba?

  • Son surum iki tablette de. Surum ile alakali degil bu durum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Buldum bununla iligili bilgiyi ama 11” olanda bunu etkileştirme özelliği mevcutken 12.9 o Kasım yok.
    Ayarlar>sesler>
    En atltta sabit konumlu ses yüksekliği denetimleri diye bir ayar var onu etkin yapınca tuşlar sabit kalıyor ama 12.9 da o kısım yok nedense.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 25 Mayıs 2023; 21:34:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhabalar bu ara tablet arayışındayım asıl amacım ders için arada çizim yaparım belki 8im vardı sattım ve pişmanım da uçmuş fiyatlar sizce bu durumda 9 mu önerirsiniz 10 mu bir de kalemi ucuz yollu halletmenin yolu var mı

  • @mert1905x Valla şahsen ben sırf "Safari" için kullanıyorum. Webde gezinmeyi çok seven biriyim. Uygulamalardansa sitelere kendi web sitelerinden giriyorum ve bu konuda Safari inanılmaz iyi çalışıyor. Facebook, Twitter Pc de nasılsa İpadde de öyle çalışıyor. hepsiburada veya n11 e tıkır tıkır girip ürünleri İstediğim gibi sekmede açıyorum, veya açılan sekmeyi yeni pencere haline getiriyorum. Rahat bir karşılaştırma vs yapıyorum. Harika bir tarayıcı deneyimi var. Animasyonların yüklenme süreleri çok iyi, film izleme deneyimi çok iyi. 2k film açıp donma takılma olmadan izliyorum. Sekmeler arası dolaşıp geri geldiğimde kaldığım yerden devam ediyor Vs vs...


    Samsung da da yeni pencere özelliği filan yeni geldi sanırım ama Safari kadar efektif değil malesef. Öte yandan Safari tam anlamıyla masaüstü modda çalışıyor ve bu da sizi kullanım esnasında mobilden ileri bir cihaz kullandığınıza ikna ediyor.


    Öte yandan not almak çizim yapmak için şahsen Samsung alırdım. Her ne kadar Goodnotes, Notability vs olsa da Samsung Notes daha derli toplu ve daha kaliteli bir uygulama bence. Ve not için Samsungun kaleminde tonla özellik var ama İpad de kaleme sigara külünü döker gibi iki tıklama ile silgi ve kalem arası geçiş dışında özellik yok.


    Diğer yandann Androidin de tüketim tarafında avantajı çok, açık kaynak ile değişik kullanımlara daha uygun; örneğin psp, ps2, nintendo Emilasyonları kurup taşınabilir konsol haline getirmek bile çok çok kolay. Oyun oynamaya zamanım olsaydı Tab S8+ alır keyfime bakardım. Amoled ekranda cabası...

    İpadde de gayet mümkün ama biraz uğraştırıyor. Şak diye mağazadan emilasyon uygulaması inmiyor. Biraz daha dolambaçlı yolları var.


    Ama öte yandan İpad de üretim tarafında çok avantajlı Photoshop, Ligthroom, Lumafusion gibi uygulamalarda kullanım için İpad in aşikar bir stabilitesi var. Hızlı ve seri cihazlar. Pcdeymiş gibi bir çok işinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Yeni nesil bir çok android tablette hızlı ama stabilite konusunda video editleri tarafında deneyimleme şansım olmadı.


    Özetle Fotoğraf video editi gibi uygulamalarla üretim amaçlı kullanımlar için İpad daha mantıklı bir seçim ama daha oyun, dizi film gibi içerikleri tüketmek üzerine de Android cihazlar daha mantıklıdır. (Bence.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 27 Mayıs 2023; 22:59:56 >




  • merhaba kalemi aldım sıra ipadde 10. nesil alacaktım troydan ama stok yok stok olmamsı durumunda ne önerirsiniz iPad mini çok mu küçük olur ders odaklı bir kullanım olacak yoksa 9 a mı kaymalıyım

  • air

  • Merhabalar, iPad Pro’da aktif olarak UTM’den Windows çalıştıran var mı? Performanslı oluyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ipad alacaklar için:
    Ipad pro 12.9” 5.nesil 256gb celular space gray kapalı kutu Ankara içi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba çok az kullanılmış ihtiyaç fazlası olduğu için İpad 9 64gb tabletimi satıyorum garantisi devam diyor kutu vs her şeyi var. Sizce ne kadar eder acaba?

  • oist O kullanıcısına yanıt
    6500-7500 tl arası diye düşünüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oist O kullanıcısına yanıt
    Satabiildin mi hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 12.9” ve Samsung s8 ultra 14.6” gibi hep büyük tabletler kullandım. iPad mini 6 gibi küçük bir tableti ilk defa deneyimliyorum. Kullanım konforu enfes. Sanırım bir daha devasa tabletler kullanmam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt

    Yok hocam daha satamadım.

  • Arkadaşlar ipad için adaptör arayışındayım
    Eskisi 10w idi, kırıldı, şimdi yeni almayı düşündüğüm 20w olanlar daha hızlı mı şarj ediyor, yoksa farkı yok mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad air 4 sahibiyim. Apple pencil ucunu nekadar sıklıkla değiştirmem gerekir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iş gezilerimde otelde - otobusde - uçakta vs film dizi internette gezmek için telefon harici bir cihaz almak istiyorum. Sizce 10-15k fiyat aralığında iPad modellerinden birini almakmi ( sizce hangisi öneri istiyorum bilmiyorum modelleri) yada ekran kartsız bir laptopmu almak mantıklı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 983984985986987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.