Şimdi Ara

iPhone 11 almak için heyecanlananlara önemli tavsiyeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
44.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone xs forumunda in cin top oynamıyor. Baya baya sorunlarla boğuşuyoruz. Hattin ceknemesi, face id nin calismamasi, cok ama cok kolay cizilen ekrani, kesinlikle suya karsi en ufak bir dayanikliligin olmamasi, pilinin cabuk bitmesi gibi sorunlari bitbirimize anlatip “oh be yalniz degilmisim” diyerek iç rahatlıyoruz. Apple allah belanı versin. Babama verdiğim yılların iphone 6sında tek bir sorun yok 10 aylık iphone xs çöp oldu.

    Bu arada 2000liralık android telefonlardaki geniş açı kamerayı telefonuna koymak için 2019u mu bekledin? Ayrıca face id asla touch id kadar pratik değil. En azından alternatif olarak yandaki açma tuşuna touch id koydaydın allahsız. Al sen o bize çok gördüğün hızlı şarj cihazını prizine sok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 20 Ekim 2019; 12:9:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    *Bu özür sonrası dünyada apple ürünlerine ve marka sadakatine olan bağlılıkta nasıl bir değişim oldu, araştırdınız mı? (Sadece iphone’u baz almayın)

    *Apple’ın bu özür sonrası piyasa değerinde nasıl bir değişim oldu? (Umuyorum piyasa değeri nedir biliyorsunuzdur)

    *Apple’ın bu özür sonrasında dünya borasında işlem gören hisse senetlerinde ne yönlü bir değişiklik oldu? O zamanki apple’ın hisse değeri neydi, şu an ne?

    Bu sorulara cevap verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik bu konuyu beğenmedi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android madem dandik
    Profil ismine hiç baktın mı😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili dostlar, benim de naçizane tavsiyem iPhone 11 varken 11 Pro, 11 Pro Max'a boşuna fazladan para vermemenizdir, telefoto kamera haricinde elle tutulur bir artıları yok. Amoled ekran her zaman daha iyi değildir, mesela kıpraşma (PWM - Pulse Width Modulation) yüzünden gözü hızlı yorar ve göz hassasiyeti olanları rahatsız eder. Kırılınca değişmesi çok daha pahalıdır. Zamanla Amoled yanığı oluşur vs vs... Tabi ki Amoled'in daha yüksek kontrast ve daha canlı olması gibi artı yönleri de var ama iPhone XR ve 11'deki LCD oldukça keskin ve yeterli, renk doğruluğu da kusursuz. Yok efendim Full HD değilmiş, sanki pikselleri seçebiliyorlar da laf ediyorlar. 21,5 inç ekranda Full HD çözünürlükte inç başına 100 küsür pikselde derdi olmadan oyun oynayan adam gelmiş burada inç başına 300 küsür piksel içeren ekranı eleştiriyor. Ekran yeterince keskin efendim, boşuna üstüne para vermeyin. Hatta daha düşük çözünürlükte olduğundan daha hızlı, daha geç yavaşlayacak, özellikle oyunlarda çok daha yüksek performans veriyor...

    Geçen yılın ciddi incelemecilerinin tavsiyesi şuydu; XS alacak paranız varsa bile XR alın...

    Bu yıl bu daha da geçerli çünkü;
    - Geçen yıl XS ve XR'da arka camın dayanıklılığı farklıydı, bu yıl 11 ve 11 Pro aynı cam
    - Geçen yıl XR'da arkada tek kamera olduğu için portre modunda kalite farkı vardı, bu yıl yok
    - Geçen yıl XR'da portre sadece insanları çekebiliyordu ve tüm portre seçenekleri XR'da yoktu, bu yıl 11'in portre yetenekleri 11 Pro ile aynı
    - Geçen yıl XR'ın suya dayanıklılığı çok düşüktü, bu yıl 2 metre IP68 oldukça yeterli

    Not: Eşim XR kullanıcısı, benim de emektar ve çok sevdiğim Xiaomi Mi 5S'im Google Pixel romu atmış olmama rağmen artık donuyor, ısınıyor ve şarj tutmuyor, fahiş fiyat politikasından dolayı eski bir iPhone düşmanı olarak artık android amiral gemileri ile iPhone'lar arasında fiyat farkı kalmadığı için iPhone 11 ile iPhone'a geçmeyi düşünüyorum çünkü çok istediğim ROG Phone II Türkiye'ye gelmediğinden, gelse de iPhone 11'den pahalı olacağından şu anda en iyi oyun deneyimini iPhone 11 sunuyor ve ben Shadowgun Legends ile Call of Duty oynayan biriyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 20 Ekim 2019; 12:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 yıldır iphone 6s var çıkalı da 4 yıl oldu telefon hala taş gibi bataryasını değişip 2 yıl daha devam etmeyi düşünüyorum.6-7-8 bin lira paraları kolay kazanıyosanız gidin alın ama 2-3 bin para kazanıp bu telefonları alıyosanız net hastasınız bence.
  • Muhtemelen, 2021 sonlarına doğru 5G ye geçilecek. İphone 11 ler 5G desteklemiyor, 6S ve üstü telefonu olanlar 2 sene gayet rahat idare edebilirler mevcut telefonları ile.
    Ne özellik gelirse gelsin 5G Li iPhone u beklemek lazım bence, muhtemelen tasarım da değişir iPhone 12 de.
    Maddi durumu iyi olan İçin değil tabi söylediklerim, 10-12 bin verip alabilen varsa o her sene yenilesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kazall

    Bırakın bu karşılaştırmaları. Bana 2.000 TL ye celeron işlemcili laptop mu öneriyorsun. 2.000 TL ye ios telefon mu var. Android amiral gemisi telefon bile dandik.


    Buradakiler millete hep tavsiye veriyor. Türkiye de şuan telefon değil herşey pahalı. Benzin 7 TL. Elektirik son 3 ayda %60 tan fazla zamlanmış.

    Ama milletin derdi iphone yerine bunlar alınır. İphone pahalı. Bırakın artık bu işleri. İmkanı olan alır olmayan almasın.
    1 2 hafta önce xiomi mı 9 t pro 6/128gb Ingiltere'de tam 2000tl e denk geliyordu. Gayrette kullanılabilir bir telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de yatırım için iphone almayın araba almak daha mantıklı. Yada altın alıp kenara koyun arada bir bakarsınız.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    +1.500 TL kayıt ücreti ?


    Çin markası ne ara telefon diyorsunuz ?

    Herkes istediğini kullansın tabi ki. Ama 2.000 TL ye telefon var yazmayın. Sizi idare eder götürür. Tutup iphone ile aynı demek sacma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kazall

    +1.500 TL kayıt ücreti ?


    Çin markası ne ara telefon diyorsunuz ?

    Herkes istediğini kullansın tabi ki. Ama 2.000 TL ye telefon var yazmayın. Sizi idare eder götürür. Tutup iphone ile aynı demek sacma.
    Imei atar kayıt ücreti ödemezsin. Iphone ile aynı demedim. Alt tarafı bir telefon bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. 10 günlük maasima denk geliyor ama o telefonun bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    önce düştü yeni modelle arttı... bide bize unutkan diyorlar asıl hafızası kısıtlı olanlar sheeple halkı...
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    neden bğenmesin bayisi mi hissedarı mı?
  • Apple firması ilk iphone yani 2G ve 3GS'i tekrar piyasaya sürse yenilenmiş, remastered olarak alacak milyonlarca insan var.
  • Hevesini kırar mı, bilmem ama iPhone 7'den bu yana Apple tüm iPhone modellerinde daha sarımtrak paneller kullanıyor. Hatta True Tone'u da aktif kullanırsan, android cihazlar ve eski nesil iPhone modelleriyle yan yana koyduğunda ekranı fazla sarı bulabilirsin. Başlarda yadırgasan da zamanla alışıyorsun. Hatta True Tone'u da açık tutmaya alışıyorsun, gözlere iyi geliyor. Ben iPad Pro da kullanıyorum, onda da True Tone sürekli açık. iOS cihazlarımda sadece fotoğraf/video düzenlerken ve Instagram'a fotoğraf yükselerken True Tone'u kapatırım. Özetle, sarımtrak panellere alışmaktan başka çare yok. Arada eşin dostun Android cihazlarında beyaz bir ekrana bakınca florasan lambasına bakıyor gibi oluyorum. Mavi ışık çok rahatsız edici. XR'de ahize konusunda herhangi bir sıkıntı ben yaşamadım. XR alacaksan, piyasayı takipte kal derim. Sıfır cihazlar yavaş yavaş 5500 seviyesine ve altına iner yakında. Sadece 11.11'i değil, aynı günlerde Gittigidiyor, Hepsiburada ve Amazon TR'nin indirimlerini takip et. Dörtlü rekabetten iyi fırsatlar çıkar. Geçen yıl öyle olmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çin markası kötüyse niye iphonee övüp duruyorsun? üzerinde yazanı okudun mu hiç? Made in China...
  • intel kölesi olunca AMD işlemcili notebookları göremiyorsundr... bak gör intel bile apple'ı terketti...
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    10R nasıl olduysa 11 nasıl olduysa oda aynı ölçülerde olacaktır... kahve tepsisi Standart Error2...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    400 dolardan bu donanımlarda girerse almayı düşünebilirim. Android cihazlardan soğuyorum biraz biraz. Xiaomi, Samsung,Sony gibi firmaların 4-5 modelini kullandım. 4S'ten sonra tekrar apple'a şans vermek gerektiğini düşünüyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.