Şimdi Ara

iPhone 13 Pro’dan iPhone 15 PM Geçiş Tecrübelerim(Güncellenecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 13 Pro’dan iPhone 15 Pro Max geçiş tecrübem

    - Öncelikle yeğenime gösterdim, e bu aynı dayı dedi. Hatta söylemesem anlamayacaktı.

    - Pili hiç şarj etmememe ve yedeklemelere rağmen şarjı baya günü kurtardı(dün akşam kullanmaya başladım)

    - Ekranı, hızı, tepkiselliği bir tık daha iyi 13 Pro’dan ama sadece bir tık. Öyle ahım şahım fark yok. Bir tık iyi derken zaten diğeri de hızlıydı bu iyice akıcı deneyim sağlıyor. Diğerinde çok nadir milisaniyelik animasyon takılmaları bunda yok.

    - Isınma konusunda evet ısınıyor. Umarım düzelir. Şuan bu yazıları yazarken arkada hafif bir ısı var ve ellerim çok duyarlı olduğundan terlemesine sebep oluyor. Arka planda youtube videoları indiriyordu, belki sebebi odur.

    - Naturel renk için konuşuyorum, gerçekten çok başarılı. Önceden sierra blue kullanıyordum ve açı-ortama göre yeri geliyor beyaz gibi duruyor, yeri geliyor maviye çaldırıyor, yeri geliyor kendi rengi gibi duruyor. Açıkcası bu durum çok hoşuma gitti.

    - Titanium için eski hissiyatı yok diyorlardı ama gayet kaliteli hissettiriyor. Telefon cayır cayır duruyor, zaten bu fiyatlara kılıfsız kullanacak cengaver var mı bilmiyorum :)

    3.gün: Telefonun wifi kapalı uçak modu açık şekilde, indirilmiş youtube videosu izlerken(yaklaşık 30dk) arkasının ısındığını farkettim. Umarım bu durum güncellemelerle düzelir.

    Telefonu alalı daha 24 saat bile olmadı, deneyimledikçe yazacağım, yeni alacak arkadaşlara rehber olmasını istiyorum. Siz de deneyimlerinizi yazarsanız güzel bir başlık olacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 12 Kasım 2023; 7:56:45 >







  • her konuda bi tık değil 2 tık daha iyidir 13 15 mühendisler boşa çalışmadı
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Dinamik ada ve büyük ekran harici bir şey hissetmedim şimdilik. Ha bir de şarjı uzun gidiyor.
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde öyle görünse de pratikte o farkı anlamıyorsunuz. iPhone 11 bile çatır çatır 60 fps oyun oynatıyor. Şu an işlemcileri zorlayacak bir şey yok. A15 ile A17 arasındaki fark yaklaşık %20 civarında. Öyle ahım şahım bir performans farkı yok.
  • Güle güle kullan. Güncel iPhone modellerinde kağıt üzerinde gördüğün farklılıklar gerçek hayata çok fazla yansımıyor. 7, 8 gibi cihazlardan geçmen lazım anlamlı farklar görebilmek için.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    eski telefonunun şarjı ile yeni telefonun şarjını kıyaslaman hata bi kere anlamayan kullanmayan fark yok der detayları bilenler farkı bilir git teknik servise sor o bile nelerin değiştiğini kasa içinde söyler siz kağıtta yazanlara göre kıyaslıyosunuz

  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Neye tepki gösterdiğini anlamadım ama 13 Pro'nun pili hiç bir halükarda daha uzun gidemez ki. 15 Pro max'in şarjının uzun gitmesi tepki gösterilecek bir durum değil. Kullanım, hız, arayüz anlamında pek bir fark yok. Her iki telefonu kıyaslayabilecek tecrübedeyim. İstersen eşekten inip ata bindim diye yalan söyleyim?
  • Kesinlikle, özellikle 60 hz ekrana sahip telefondan geçen herkes fark hisseder aksine pek fark yok.
  • Kesinlikle, 7den 14 proya geçen biri olarak çağ atlamış gibi hissetmiştim.
  • Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Pro modelinden pro max modeline geçtiğiniz için pil açısından önemli bir fark yaratmıştır elbet. Hissiyat, renk vs gibi detaylar haricinde kamera günlük kullanım gibi detaylarda ne gibi farklılık var benim merak ettiğin bunlar. Kısacası 15 serisine kesinlikle geçmemiz gerekir mi ? :)
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    120 hz ekranlı bir telefon kullanıyorsanız kesinlikle geçmenize gerek yok ama eski modeller için öneririm :) Kamerası gerçekten başarılı, karanlıkta bir fotoğraf çektim hem aydınlık çekiyor hem de netliği bozmuyor.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

    13 pro max kullanmaktayım. Yoğun bir şekilde kullanıyorum. Neredeyse her gün teams toplantılarına giriyorum ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Cihazdan çok memnunum ama 15 pro max böyle bir cazip geliyor gibi :) Bu fiyatlarda olmasa kesinlikle almayı planlardım ama arada bu kadar fiyat farklık bir durum yok diye düşünüyorum.

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    iPhone 11 2.5dk sonra sıçmaya başlıyor ama sen bilirsin.



    Infofullyoutube
    iPhone 11 test game Genshin Impact Max Graphics | Highest 60FPS Thank for watching, Please like and subcribe to motivate the channel Subcribe My Channel here: https://bit.ly/2QguXA2 More Video iPhone 11 iPhone 11 Unboxing : iPhone 11 PUBG : iPhone 11 test game Fortnite : iPhone 11 Camera test : iPhone 11 Charging test : iPhone 11 Tips and Tricks iPhone 11 test game Call of Duty iPhone 11 test game Free Fire iPhone 11 Spectification Display: IPS LCD 6.1" Liquid Retina OS: iOS 15 CPU: Apple A13 Bionic (7 nm+) GPU: Apple GPU (4-core graphics) RAM: 4 GB Storage: 64 GB Battery: Li-Ion 3110 mAh, non-removable (11.91 Wh) More video unboxing here: https://bit.ly/37tuLUN More video test camera here: https://bit.ly/2SL2FyX More video test battery here: https://bit.ly/39DMcmT More video comparison here: https://bit.ly/2SK0USH More video Top 10 tips and trickss here: https://bit.ly/39yFKO5 More video test game PUBG here: https://bit.ly/2vujI0q More video test game Free Fire here: https://bit.ly/31UrL2t More video test game Fortnite here: https://bit.ly/2Sq1whq More video test game Call of Duty here: https://bit.ly/2HkqpEW ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Chanel shares how to use and experience the latest technology products such as smartphones, laptops, accessories, TVs, refrigerators ... All the products we have, we will share the video to you We are trying to develop the channel day by day, thank you so much for watching Please like and subcribe to motivate the channel Website: INFOFULL.NET Please visit the website Infofull.net to update the full specifications of the product https://infofull.net #iphone11 #genshinimpact #testgame #iphone14promax Tags: iphone 11 test game genshin impact, iphone 11 genshin impact max graphics, iphone 11 genshin impact max setting, iphone 11 genshin impact, iphone 11 genshin impact gaming test, iphone 11 genshin impact gameplay, test game genshin impact on iphone 11, genshin impact iphone 11, iphone 11 pro genshin impact, iphone 11 pro amx genshin impact, iphone 11 genshin impact 60fps, genshin impact, test game, infofull, infofull.net, iphone 2023, iphone 11, iphone genshin impact #NSaleOnYouTube
    https://www.youtube.com/watch?si=hwXLZTdoyMk10MDS&v=iHdWo9vIuvA&feature=youtu.be
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Tüm grafikler yüksekte. Orta veya düşük grafikte sorunsuz oynatır.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Düşük grafikte oynatınca çatır çatır oyun oynatmış mı oluyor ?

    Yoksa ittire kaktıra ayarları düşürerek mi oynatmış oluyor ?


    İslemci farkı zaten burada ortaya çıkıyor. Sizin fark yok dediğiniz şeyler bu farklar.

  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Ben PUBG ve CODM’de yüksek ayarlarda bir sıkıntı görmedim. Genshin Impact istisna olabilecek belki de tek oyun. Oyunların %95’i yüksek ayarlarda zorlamıyor. Tek bir istisnayı genel geçerliliği varmış gibi göstermek adil bir kıyas değil. Kaldı ki günlük kullanımda uygulamalar açılış hızları olsun hiçbir fark olmuyor. Bunu A15 ve A13 çiplerine sahip modelleri kullanan biri olarak söylüyorum.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Ben 15pm kullanıyorum. Daha öncesinde de 14pm kullanıyordum.


    2 cihazı da zorlayan birsuru oyun varken ( açmaktan bahsetmiyorum 30dk üzeri oyunda performanstan bahsediyorum) sizin iPhone 11 i zorlayan oyun yok demeniz garip.


    İphone 11 işlemcisi suanda gayet yetersiz bir işlemci. A15 gayet yeterli bir işlemci. A15 altı cihaz kesinlikle alınmamalı.

  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt

    A14 de kurtarır bence :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.