Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.146
Cevap
764
Favori
2.028.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18341835183618371838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt

    Hocam iPhone 6S den bu yana iPhone kullanan biri olarak artık vazgeçemem zaten ama tabi ki yeniliklere de açığım, şu an için çok memnunum cihazımdan :) evet dediğiniz gibi tasarımsal olarak kendi tasarım çizgilerini oturtamadılar bi.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

    Cevrenizde yada sizde sanırım elektrikli araba kullanan pek yok ondan dolayı bu konuda cahil kalmışsınız biraz, evet pek çok elektrikli araba kullanan insan arabasını geceden evde şarj edip sabah şarjdan çekip o şekilde yavaş şarjla devam ediyor yoluna, arabanın kullanım kitapçığında bile yavaş şarjın daha makbul olduğu yazıyor. Aciliyet durumu olmadıkça araba üreticisi firma bile yavaş şarjla arabayı şarj edin diyor. Bir gün bekleme durumu araya uyku girdiği için sorun olmuyor ve bu araçların şarjı zaten bir gün gitmiyor şehir içi kullanımlarda.


    Kullanım esnasında tabi ki pil eskir ve ne kadar yavaş şarjla şarj edilse bile pilin eskimesinin önüne geçilmesi zordur, aciliyet durumları dışında yavaş şarjla şarj etmemizde ki amaç eskime hızını yavaşlatmak ve daha geç eskimesini sağlamak, her insanın bir ömrü vardır ama kendine kötü bakanla iyi bakan insan bir değildir değil mi? benim cihazım günlük kullanımda hiçbir şekilde ısınmıyor ayrıca oyun vs oynamadığım için. Şarj ederken ömrü uzuyor kullanırken hiç kısalmıyor gibi saçma bir cümle kullanmışsınız pek sanmıyorum ama umarım biraz olsun kavrayabilmişsinizdir.


    Evet Türkiye'de ki işini doğru düzgün yapmayan servislere cihazımı açtırmaktansa pil eskiyince ya yetkili bir servise değiştiririm bataryamı yada gider yeni cihaz alırım cihazın içini açtırmaktansa, FP Pro'nun paylaştığı videoları biraz izlemenizi tavsiye ederim size, cihazın içinde vida arttıran mı dersin sıvı bandı değişimi yapmadan cihazı kapatan mı yoksa batarya bandı bile takmadan batarya montajı yapan mı, cihazı bir çok servisin elinde doğru düzgün malzemesi olmadığı için ellerinde ki uygun olmayan materyalle cihazı çizerek içini açmalarından bahsetmiyorum bile. Evet elimden geldiğince cihazımın içinin açılmasını istemem.


    Bu konuyu tamamen alakasız olan araba konusuna çekmiş olmanız ise ne kadar psikolojisi bozuk ve aynı zamanda da anlama problemine sahip olduğunuzun bir göstergesi zaten. Size yazılabilecek en düzgün üslupla yazmaya çalıştım umarım farklı noktalara çekmezsiniz konuyu daha fazla. İyi günler.





  • brk-95 B kullanıcısına yanıt

    Benim anlattığımı başka noktadan bana geri anlatman da komik geliyor. Pilini ister değiştir ister değiştirme. İster yetkili servise git ister fppro denenlere. Yetkili servis mükemmel yapıyor diye bir iddiam yok ama sen içinin açılması şöyle olur, yok contası böyle yapamazlar diye argüman sıralamışsın. Kardeşim senin bu genellemenden bir yere varamayız zaten. Pille kafayı yiyen sizler yüzünden millet 14 pro konusunda pil şarj piş şarj okuyup durduk. Sizin argümanlarınızın gerçeği yansıtmadığını, günlük hayatta defalarca gördüğümüz için işinize gelmeyeni kabul etmeme huyunuz nedeniyle, ben de tartışmıyorum fazla.


    Üslubum seni üzdüyse kusuruma bakma. Ben de iyi günler dilerim.

  • MertayKardes kullanıcısına yanıt

    Hocam fm 2024 touch oynuyorum gündüzden eskiden eve gelince aynı kalırdı uygulama şimdi yeniden başlatıyor. Uygulama optimizasyonuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Hiç geçesim yok benimde :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt
    Adam iPhone’da 3 seyi sevmis. Bunlari sayarken Ikinci olarak flashligt’i sayinca videoyu kapattim, devamini izlemedim.:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    İşte bazen söz bitene kadar dinlemek lazım. Kafadan direkt kesip atmamak lazım ki bu adam yılların youtuberi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt

    Adam tam benim gibi düşünüyor. Face id cidden çok iyi. Sadece bu bile iphone kullanöaya yeter.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Bir sene Apple kullandım şimdi Samsung kullanıyorum. Apple'ın tek artısı bana göre face id oldu benim için. Hiçbir telefonda görmediğim bir yüz algılayıcısı vardı gerçekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 22 Ocak 2024; 17:53:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt

    Androide geri dönmesindeki en büyük neden zamanlanmış sms mesajı gönderme özelliğinin olmamasıymış çok kullanıyor olmalı

  • BM35 kullanıcısına yanıt

    Böyle basit şeyler gerçekten çok önemli olabiliyor. Bildirim seslerini istedğim gibi ayarlamak androide dönmek için tek sebebim şuan. Kamera ve faceid ağır bastığı için dönmedim şuan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

    Benim de gözlemlediğim doğru olmayabilir hızlı şarj edince biraz daha az gidiyor şarj. Şu da var hızlı şarj edince de pil 1 senede biter demiyoruz bu daha iyi. Bunu da derken izlediğimiz videolara göre söylüyoruz. Sonuçta bu işin mühendisi değiliz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiye göre değişiyor olmalı, android kullanırken de bildirim ses ayarı vs yapmadan kullandım hep, şu an aradığım bir özellik değil. Yalnız şu geri tuşu olsa bi şekilde iyi olurdu  

  • Bu telefonda tersine şarj var mı. Telefonla kulaklığı şarj edebilir miyiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EspiritusSancti E kullanıcısına yanıt

    13'te gelecek diyorlardı gelmemişti, halen gelmedi galiba. Airpods pro 2 var, arkasına koyunca ne tanıyor ne şarj oluyor.

  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt

    Göklerden gelen bir karar vardır ayfon ile devam etmen gerekiyor  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yıldır aktif olarak yazdığım iPhone bölümünde hiç bu kadar Android‘den iOS‘a geçiş yapılan bir konu hatırlamıyorum. Kullanılan cihazın hiç bu kadar eleştirildiği bir iPhone ana konusu da hatırlamıyorum



    Alışamıyorlar, unutamıyorlar ve hep ikilemdeler



    Bence tekrar Android‘e dönün ya, vallahi dönün siz de kurtulun biz de kurtulalım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Bende birşey anlamadım,o ki beğenmiyorsunuz androide geçin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İos 17.3 Sürümünü kesinlikle tavsiye ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasifik.

    Bende birşey anlamadım,o ki beğenmiyorsunuz androide geçin.
    Paramızı geri verin dönelim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18341835183618371838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.