Şimdi Ara

Iphone 3G Kasa Degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iyi forumlar kardesimin emektar iphone 3G nin on cami kirik, krom cercevesi soldu, arka kapak catlak ve ses kisma switch kirik. Komple kasa degiimi gerekiyor. Telefon suanda sorunsuz calisiyor İstanbul Anadolu yakasinda kasa degisim islemini uygun fiyata yaptirabilecegim biryer tavsiye ederbilir misniz? bana maliyeti nekadar olur ayrica pil degisimini de eklersek ek maliyet ne olur? acikcasi iphone lar ile pek fazla bir bilgim yok simdiye kadar windows ve android akilli telefonlar kullandim hep sadece bu cihazin atil kalmasini istemiyorum. simdiden herkese tesekkurler. İyi aksamlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı işlemi kendi iPhone'um için yaptırmak istiyorum. Bir sonuc ya da uygulama bulursanız bana da PM atabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eliniz elektronik cihazları açıp kurcalamaya tamir etmeye vs. yatkınsa

    3G için

    http://www.aliexpress.com/item/Black-Middle-Bezel-Frame-LCD-Touch-Digitizer-Assembly-for-iPhone-3G/516009361.html

    Linkteki veya benzerleri ön digitizer denilen camı vede,

    http://www.aliexpress.com/item/1PCS-Back-Complete-Housing-Cover-Case-Assembly-with-battery-for-iPhone-3G-8GB-16GB-Z4021/559007781.html

    Linkteki komple arka kasayı alıp sıfırlayabilirsiniz,eski cihazınızdaki iç lcd anakartı vede kamerayı çıkartıp önce anakartı vede kamerayı bu arka kasaya,lcd digitizer ayırıp yeni digitizer(ön cam) takıp yepyeni yapabilirsiniz,tabi eliniz bu tür işlere yatkınsa,sonuçta youtube vb. birçok video sitesinde full disassembly denilen parçalarına ayırma videoları mevcut,bu işi tabiki telefoncuda yapar,kendiside çinden alır,atıyorum sen 40 dolara mal edip kurtulacakken,adam sana gelir 250 liraya yaparım der,bilmiyorsan bu işleri saf saf gidersende 300 400 500 kitlerler,malesef bizim ülkemizde böyle işini hakkıyla yapan vardır elbet lafımız onlara asla değil,ama böylece sahtekarlık yapanlarda hiçte az değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 19 Ekim 2012; 3:40:05 >




  • Gittigidiyor.com da icinde titresim motoru vb parcalarin cogu bulunan arka kapak 90 tl civari eski kapaktan kamera vb prcalari aktrmak gerekli tabiki. birde ebay a bakacagim. İphone uzerine uzman bir serviste 130 TL civarina yaptirabilirim diye dusunuyorum. Mecidiyekoyde iki yer biliyorum fiyat alip yazarim buraya..iyi forumlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı şekişde çinden parçaları getirterek kendim yaptım iphone 3g ve 3gs i tamir etmek i4 e göre kolay

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün İzmir Çankayadan pil ön cam ve arka kapak alıp(100TL) kendim değiştirdim kasayı. Tahmin ettiğimden kolay oldu , şuanda tüm fonksiyonları çalışıyor Değişim tüm öğleden sonramı aldı nedeni ise yeni kapakla gelen açma kapama, ses , kulaklık girişine ait entegrenin çalışmaması oldu. Eski kapaktakini söküp yenisine aktarmak zorunda kaldım. Telefonu en az 5-6 kez tamamen söküp yeniden topladım ama zevkliydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.