Şimdi Ara

iphone 3gs servise gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar 3gs beyaz cihazımı arkada şarj girişinde ve kulaklık girişlerinde oluşan ufak çatlaklar için gönderdim arka kapağı ve şarj flexisini değiştirmişler cihazım sanki sıfır gibi geldi fakat 1 hafta oldu cihazı şarja taktım cihazda ısınma oldu kapandı hiçbir şekildede açılmıyor herşeyi deneyim dfu vs.vs. tekrar servise mail attım eski servis no ve imei numaramı bildirdim ne yapmam gerektiğini sordum daha cevap gelmedi bugün yine servise göndereceğim herhangibir sorun olurmu acaba? kullanıcı hatası falan derler mi? böyle birşey başına gelmiş arkadaşlar taktik verirse sevinirim.



  • iphone 4 de bende buna benzer bir sorun yaşamıştım. Telefonu şarjdan çıkardıktan sonra kapanmış ve hiçbir şekilde açılmıyordu. Genpaya yolladım ve ertesi gün geri yolladılar.

    "Belirtilen sorunlar ile karşılaşılmamış olup tamir edilmiştir. Aynı durum söz konusu olduğunda kulaklık, şarj cihazı, data kablosunun servisimize bırakılması gereklidir"

    Servis kağıdında yazanlar bunlardı. Biraz araştırmıştım DFU mod ile düzeltiliyor diye. Sizin dediğiniz gibi DFU ile açılmadıysa başka bir sorun olabilir (şarj cihazı arızası vs.)

    Bunların dışında iTunes'e bağlamayı denediniz mi?
  • hertürlü açmaya çalıştım forumda bununla ilgili ne varsa yaptım :)
  • teknik servise girip baktım şuanda bunları yazıyor

    Durum Cihazınızın durumu güncellenmektedir, lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.
    Tamir Detayı Cihaz Değiştirildi
    Son işlem tarihi 22/03/2011

    ne demek istiyor anlamadım sıfır cihazmı veriyorlar sıfır cihaz veriyorlarsa cihazın durumu güncelleniyor ne demek valla anlamadım :))
  • arkadaşlar aradım genpayı sıfır cihaz vermişler yinede herkese teşekkür ederim.

    4.3 yükledilerse jailbreaksizim :(
  • evet sıfır cihaz gelcek gecen arkadaşımında cihaz deişti 3gs gelır gelmez ölü pilksel ve wireless calışıyormu bak ondan sonra gönül rahatlıgıyla kullan
  • eyvallah teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.