Şimdi Ara

İphone 4S telefon açılırken kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Şimdiden bu konu açılmışsa kusuruma bakmayın. Ama acil olduğundan yazıyorum. Sorunu yazıyorum : Telefonum Iphone 4S. Açarken güç düğmesinden çok nadir açılıyor, güç tuşu, ses açma tuşu ve home tuşuna basınca açabiliyorum. Bazen ses açma tuşuna basmadan home ve güçe basarak da açabiliyorum. Fakat ya telefon Apple logosunda kapanıyor, ya da telefon açılıyor, 1 dk falan açık kalıp kapanıyor. Sorun dün de oldu, bugün okulda da oldu, şimdi tekrar yaşıyorum ama bu sefer açılmıyor. Sorun neyden kaynaklanıyor?
    Şimdiden teşekkürler.
    edit : Telefonun şarjı en son baktığımda %60 idi. ( yarım saat önce) Telefonu şarja takmaya gidiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarperso -- 4 Mayıs 2018; 20:48:20 >



  • Galiba sorunu buldum. Ama fikirlerinizi de beklerim . Telefon fişe takılınca açılıyor bir kaç kez apple logosu gelip gidiyor, açılıyor, sorun yok. Fakat sorun şu ki, fişten çekince telefon kapanıyor ve açılmıyor. Sanırsam sorun pilde. Yedek pilim var, değiştirebilirim, ama fikirlerinizi de bekliyorum.
    Video :https://www.youtube.com/watch?v=4Rkgq2tJA7Y&feature=youtu.be

    edit : telefonun şarjını %100 e çıkardım, kapanmadı. Pil değişimi yapmaya geliyordum. Bu telefon biraz garip :D Umarım bir daha olmaz. Konuyu açık tutuyorum, bir şey olursa yazacağım. İyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarperso -- 4 Mayıs 2018; 23:10:39 >




  • Evet. Sorunu çözdüm. Meğer pil şişmiş. Zaten yüzde yüze çıkardıktan sonra %99 da kapanmıştı ama ben yazamamıştım. Pili yenisiyle değiştirim, oldu bitti. Şimdiden sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.