Şimdi Ara

İphone 5 4G&Lte sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar vodafone hattıyla 4G etkinleştirdiğim zaman "Bu hücresel ağ, İphone'daki LTE operatörü tarafından onaylanmamış. Pil ömrü, aramalar, mesajlar, sesli mesaj ve hücresel veri etkilenebilir" şeklinde uyarı veriyor. LTE 'yi etkinleştir'i seçmeme rağmen 3G de kalıyor vodafone u aradım onlarda sorun görünmüyor dediler. ios 10.1.1 kullanıyorum herşey güncel ama yinede kullanamıyorum bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de 4g kullanamiyorum. Telefon uyumlu olmadigini soyluyor. Vodafone yanimda uygulamasındaki uyumlu cihazlarda da gostermiyor zaten. 5 serisinde sadece 5s, 5c uyumlu diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 4G & LTE de çok büyük kısımda bant 20 (800 MHz) ve bant 8 (900 MHz) den hizmet veriyor. Hatta bu yüzden 4G de Vodafone un cekimi iyi ama hızları kötüdür. Sadece çok merkezi yerlerde bant3 (1800 MHz) den hizmet veriyor. (Kalabalık alışveriş merkezleri, büyük şehirlerin çarşı dediğimiz merkezleri, vs)


    iphone5 ise 800-900 bandını desteklemiyor. Sadece 1800-2100 bandını destekliyor. (2100 zaten Turkcell'de var sadece ama henüz deneme amaçlı 1-2 yer dışında kullanmaya başlamadı. ) ancak Turkcell ana bant olarak 1800 bandını kullanıyor ki iPhone 5 ile verimli bir şekilde 4G&LTE kullanmak istiyorsanız numaralarınızı Turkcell'e taşımanızı öneriyorum.

    NOT: Türk Telekom da çoğu yerde 800 MHz sen hizmet veriyor ama 1800 bandını Vodafone'a göre daha çok yerde kullanıyor. Yine de hiçbiri Turkcell gibi sırf 1800 bandını kullanmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimizde teknoloji var kullanamıyoruz teşekkürler Türkiye!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.