Şimdi Ara

iPhone 5 için satın alma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Açık konuşayım, telefona o kadar para verilir mi diye dolananlardandım. Ama artık hayatı kolaylaştırdıklarını kabul ediyorum.

    Belirli bir bütçem var. Kredi kartına taksitle alma niyetindeyim. İlk başlarda ucuz diye iPhone 4 8 GB alayım dedim. Onun da yazılım desteği vs'si sıkıntılı. 4S ile 5 arasında da çok fiyat farkı yok.

    Şimdi ben temmuz sonu yurtdışına çıkıyorum. Viyana-Budapeşte-Prag turu. iPhone 5'i buraya gittiğimde alayım dedim. Ama hem tek çekim olması ve hem de fiyatlarının Türkiye ile bir olması beni vazgeçirdi.

    Son karar olarak pasaport kaydı olmayan iPhone 5'lere bakmaya başladım. Yurtdışından gelince kendi pasaportuma kaydederim diye. Sahibinden'de bir sürü ilan var. Şu alttaki ilanlara bakıp yorumlar mısınız? Alan arkadaşlar varsa ve yorumlarlarsa şükela olur.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone5-16gb-sifir-guldemirden-simfree-avrupa-kaydi-aliciya-ait-126417342/detay

    Elma Bilişim mevzularını okuduktan sonra çekinerek yaklaşıyorum konuya. Yurtdışından gelme kayıtsız iPhone 5 alırken nelere dikkat edilmeli? Cihazın orjinal ve açılmamış, en önemlisi imei atılmamış ya da imei'si kopyalanmamış olduğunu vs. nasıl anlarım?

    Arada 450-500 tl fark olmasa distribütör ürünü alacağım ama çok fark var.







  • Hocam 1300 tlye aldık biz geçici kayıtlı arkadaşa,plaza gibi yerler varsa ki mutlaka vardır şehrinizde gideceksiniz parayı vermeden önce açacaksınız ben kayıtsız olan cihaz istiyorum diceksiniz sonra mcks ye girip ımei sorgulama yapacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.